Jump to content
BulForum.com

УЕФА Къп сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Само да кажа за тези,които незнаят,че последния кръг Оксер паднаха 7:0 от Ланс.И според мен тази година ще се борят да не изпаднат.А да не забравяме,че Генк някоко години подред участваха в Шампионската лига,така че за мен Оксер и Генк са горе-долу на едно ниво.А Локо биха имали добри шансове ,но не при тези обстоятелства-липсата на Камбуров и смъртта на Жоро Илиев.

Като обобщение - Литекс ще се класират, освен ако не направят някоя глупост, а ЦСКА също имат някакви, макар и илюзорни шансове за класиране, при това ако повторят надъханата игра срещу Ливърпул на Анфийлд

Ето процентите според мен

Болтън - Локо Пд 95 % - 5 %

Литекс - Генк 55 % - 45 %

Оксер - Левски 70% - 30 %

Байер Леверкузерн - ЦСКА 70 % - 30 %

:cry Много зор ще е!

Болтън са във възход, а Локомотив тепърва ще преживяват големи сътресения. А и Камбуров няма да играе, заради невероятната си, направо не човешка простотия.

Генк са известен обаро, но нямам абсолютно никаква представа как са в момента, затова и аз като вас смятам, че Литекс има най-добър жребии.

Оксер... напоследък имат няколко колебливи мачове. Но няма кво да се лъжем шансовете на Левски, с тази селекция и всички контузени, са минимални. 30% им е много.

А за ЦСКА... поне ще са интересни мачовете. Въпреки, че биха Ливърпул едва ли ще направят нещо срещу Леверкузен. Още повече ако се главозамаят след победата над "Евро шампиона". Ама какво ще стане с български отбор след като е победил голям европейски отбор никой не знае, защото това се случва за пръв път в последните години (като изключим победата на ЦСКА над Парма преди повече от 10 години :D ).

Все пак дано някой от отборите ни да влезе в групите, че като гледам ранглистата на УЕФА Румъния ни диша във врата.

P.S.

А миналата година колко по-лесно беше..... :cry .... и кво стана... :cry :( :cry

като изключим победата на ЦСКА над Парма преди повече от 10 години  :D ). 

samo da otbeleja che CSKA ne pobedi Parma, a se klasira s gol na chujd teren sled dve remita... ;)

Edit: inache po moe mnenie vsichkite ni otbori sa out ot turnira... :P

Като изключим Литекс, не виждам кой наш отбор може да се класира.

Шансовете на Левски, ЦСКА и Локо са само теоритични.

Най-тежкият съперник според мен се падна на Левски. Оксер е един от най-добрите отбори във Франция. Тово е един от отборите дал най-много футболисти на Франция ( за справка последните 5 години там играха Сисе, Капо, Бумсонг и Мексес, които в последствие бяха трансферирани в други клубове в Европа). Вярно е, че след напускането на треньора Гиру, на този отбор не се дават големи надежди за кой знае какво представяне, но пък на негово място застана Жак Сантини, който изведе Лион до първата титла на Франция.

Леверкузен определено не са отбора от преди 3 години, когато бяха на финал в ШЛ, но пък все още са из между класните отборите в Германия и имат много футболисти, национали на различни страни.

Болтън са във възход в последните години. Имат мнго класни играчи. Миналият сезон в Англия имаха шансове да са из между първите 4. Сега отново започнаха добре в първенството.

На качествата на нашите отбори и с какво могат да се потивопоставят няма да се спирам, защото знаем всички на какво ниво са.

Само да кажа за тези,които незнаят,че последния кръг Оксер паднаха 7:0 от Ланс.И според мен тази година ще се борят да не изпаднат.А да не забравяме,че Генк някоко години подред участваха в Шампионската лига,така че за мен Оксер и Генк са горе-долу на едно ниво.А Локо биха имали добри шансове ,но не при тези обстоятелства-липсата на Камбуров и смъртта на Жоро Илиев.

Оксер продадоха най-добрите си играчи през последните години - Сисе, Калу, Таинио и Мексес. Ерата на Ги Ру приключи. Въпреки това те са отбор с традиции във Франция и определено не смятам, че ще се борят за изпадане тази година. Има много по-слаби отбори от тях във Франция.

А за добрите шансове на Локото много се заблуждаваш. И без последните събития нямаха никакъв шанс за мен. Само погледни състава на Болтън и го сравни с този на Локото. Разликата е от небето до земята. При нашите нещо не виждам Окоча, Тудор, Диуф, Стелиос, Спийд, Кампо и така нататък.

samo da otbeleja che CSKA ne pobedi Parma, a se klasira s gol na chujd teren sled dve remita... ;)

ооо сори за грешката. Ми те бяха били някой италиански отбор с 3:2 в София, но ги дисквалифицираха заради неправилна картотека на Михтарски. Да не би да беше Ювентус :confused Май да, ама пак не съм сигурен. Спомням си, че в Италия паднаха с 1:5 :( в реванша.

А за добрите шансове на Локото много се заблуждаваш. И без последните събития нямаха никакъв шанс за мен. Само погледни състава на Болтън и го сравни с този на Локото. Разликата е от небето до земята. При нашите нещо не виждам Окоча, Тудор, Диуф, Стелиос, Спийд, Кампо и така нататък.

Не може да се отрече, че Локомотив имат добър отбор за българските стандарти, но нямат опит в Европа. То не, че Болтън са играли в шампионската лига, но все пак е различно да играеш мачове с Челси, Манчестър и Арсенал и с Пирин, Марек, Нафтекс и Спартак Варна. Иначе Болтън разполага с доста известни имена, но качествата на футболистите им не са особенно високи. Повечето са застаряващи звездички според мен.

ооо сори за грешката. Ми те бяха били някой италиански отбор с 3:2 в София, но ги дисквалифицираха заради неправилна картотека на Михтарски. Да не би да беше Ювентус :confused 

tochno Juventus beshe...drug e vuprosa che v revansha CSKA bqha razbiti 4-0(ako ne se luja), ama kakto i da e...sitga offtopic... :)

Оксер продадоха най-добрите си играчи през последните години - Сисе, Калу, Таинио и Мексес. Ерата на Ги Ру приключи. Въпреки това те са отбор с традиции във Франция и определено не смятам, че ще се борят за изпадане тази година. Има много по-слаби отбори от тях във Франция.

Ами те и ЦСКА нямат Сисе,Мориентес и Хипия ама виж какво стана.Разбира се ,че Болтън ще са фаворити просто казах,че Локото щяха да имат шанс,не че ще ги отсранат.

Абе шанса на Локото си е чисто теоритичен... колкото да не кажем, че нямат шанс. Говорейки за шансове според мен най-голяма вероятност да продължат имат Левски. Литекс може да са извадили по-добър жребий, но пък са най-слабия от четирите ни отбора. Доколкото си спомням имаха затруднения дори в родното ни така наречено "първенство". Така че шансовете на Литекс и ЦСКА мисля, че са горе-долу равни.

Литекс може да са извадили по-добър жребий, но пък са най-слабия от четирите ни отбора.

Не смятам, че Литекс са най-слабия от четерите отбора

Издразни ме Ераносян, каза Пловдив чака победа от 29 години. Ако Пловдив за него е само Локомотив значи е много зле човека

Ми тва значи,че и Ботев нямат победа в евротурнири от тогава.Пък и откаде да очаква,че феновете на Ботев не чакат тази победа ,а стискат палци Локо да отпаднат :angry:

Не се изказвай неподготвен. Ботев за последно би Динамо Тбилиси преди 10 години с 1:0 тук и с 1:0 там. Да не говорим че преди 24 години Ботев би Барселона с 1:0, а преди 21 Байерн с 2:0. Така че не бери грижа за Ботев. Имаме много победи от тогава и от тях някой исторически

Ми тва значи,че и Ботев нямат победа в евротурнири от тогава.Пък и откаде да очаква,че феновете на Ботев не чакат тази победа ,а стискат палци Локо да отпаднат :angry:

много ме радвате като се изказвате неподготвени :lol: само ще допълня написаното от Botev1912 :D

сезон 81-82 Тракия Пд-Барселона 1:0. на този мач е рекорда за най-голяма посещаемост - 60 000 зрители :blink:

1984-1985

1/16 Тракия Пд-Юнион Люксембург 4:0 и 1:1

1/8 Тракия Пд-Байерн Мюнхнен 1:4 и 2:0

Дано не я затворят тая тема, понеже пак изби на Доко -Ботев.

2-та отбора с най-малки шансове са Левски и локомотив.

Първите са гола вода и не играят нищо, имат треньор, който 90 минути се поти като коч на тъч линията и изкара "Оксер" отбор от световна класа...нещастник, както и по-голямата част от "сините"

локомотив - едно на ръка, че нямат опит, отбора е изчерпан,играят по-скоро на вдъхновение и импулс отколкото с някаква футболна идея, звездата на отбора няма да играе а и като цяло не могат да се сравняват с Болтън.Добрата новина е, че ще могат да си разменят фланелките с някои от играчите им.Убийсвото на Илиев няма начин да не окаже някакъв натиск.Така, че и 5-те процента дето Ботев1912 им ги даде са им много.

Литекс са пълен качамак с тия чужденци.Може да изнесат силен мач, могат и да бъдат разгромени (справка миналата година).Има опитен треньор, който освен голям фен на футбола е и голям фен на ракията.Но пък си е доказан треньор - две мнения няма.Стига да си оправят попълненията в нападение - имат голям шанс да продължат.А пък и в Белгия освен Брюж и Андерлехт другите отбори са пълнеж и не са на кой знае какво високо ниво.Но всички пък знаем, че това за Левски не важи ;)

ЦСКА са с най-трудния съперник, накар, че Леверкузен не са отбора, който бяха, такам, че с добра игра и късмет и с въртележка с головете навън имат някакъв шанс. И все пак въпреки добрия отбор в момента и победата в ливърпул, лично аз очаквам поредното им "достойно отпадане"

Едит:

Не,че съм се интересувал какво са правили Ботев преди 10 г ,а не ме и интересува.Истината е ,че сега Локо ги превъзхождат.И не знам ОФК колко са посредствени,но са първи в момента в Сърбия.А за Ботев съм сигурен,че ще паднат и от последния в сръбското първенство.И не мога да разбера за какво толкова искате Локо да отпаднат от евротурнирите.Да не би тогава Ботев да се спасат от изпадане.

Коментарите бяха дадени понеже онзи страшно нагъл арменец коментира неща без да е наясно с фактите.Не ми се търси класирането ама - на 1-во място са викаш ? След 2-а кръга по голова разлика ли ? Страшен атестат.То

Ботев си пада и си му знаем дереджето, ама не помня лятото кой падна 1:5 от едни македончета, или колко аматьорски отбора в Германия се изредиха да тупат "супершампиона на България".Ти сещаш ли се? И да ти кажа, поне аз не искам локото да отпадне -това така или иначе ще стане.

Едит2:

Първо твърдеше, че Ботев нямали победа от толкова години.Като разбра, че грешиш, не те интересува "щото сега сте по-добри от нас" Типично локомотивско комплексарско мислене.Генетично ви е заложено.

Не,че съм се интересувал какво са правили Ботев преди 10 г ,а не ме и интересува.Истината е ,че сега Локо ги превъзхождат.И не знам ОФК колко са посредствени,но са първи в момента в Сърбия.А за Ботев съм сигурен,че ще паднат и от последния в сръбското първенство.И не мога да разбера за какво толкова искате Локо да отпаднат от евротурнирите.Да не би тогава Ботев да се спасат от изпадане.

Като не си се интересувал какво са правили Ботев преди 10 години не говори, че Ботев нямал победа от 30 години. А и тоя нагъл арменец преди 1/4 финала каза, че Ботев ще си провалят сезона, ако стигнат 1/2 финал. А сега и това. Голям разбирач се пише. А и се бърка където не му е работата. Като не сте сигурни в нещо изобщо не го казвайте :angry:

Аз стискам палци и на 4-те отбора, защото в скобите след имената им пише "България" !

Най - малкото, заради което трябва да се радвате на техните победи е това, че ни вдигат Евро - коефициента !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...