Jump to content
BulForum.com

УЕФА Къп сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Литекс с много добър жребий. Пак се съмнявам да минат през Генк, но защо не?

Не е гаранция, но белгийския и хърватския футбол не се различават толкова по класа, а и двата отбора са горе-долу на едно ниво в държавите си :)

Не е гаранция, но белгийския и хърватския футбол не се различават толкова по класа, а и двата отбора са горе-долу на едно ниво в държавите си :)

Ако не се бъркам за отбора преди 2 години някъде Марек игра със същия отбор за Интертото и замалко да ги отстрани.И без това в Белгия освен Брюж и Андерлехт другото е пълнеж и малки черни негърчета.. :lol:

ХАХА! Божеее...

По-зле не може да бъде!

Щеше да е върха на сладоледа , ако Литекс се бяха паднали с Рома и тогава щяхме да сме бати калитарите!

Ako ЦСКА играе както срещу Ливърпул има шансове. Първият мач са гости, ако не отнесат 3,4 гола във вратата си ще имат някакви възможности. Леверкузен не са толкова страшни. Интересно ще е отношението на феновете към Бербатов :rolleyes:

Левски също не ги отписвам, макар че като ги гледам как играят в Европа са просто жалки, но добър отбор като Оксер може да ги мобилизира малко :)

Литекс извади късмет за разлика от останалите с Генк, но в никакъв случай не са фаворити :dry:

Шансове за Локото срещу Болтън не виждам, но поне ще гледаме още мачове между български и английски отбори :)

Като цяло едва ли някой от нашите ще се класира. :cry Ако поне един успее ще бъде изключителен успех :bgrin:

Ako ЦСКА играе както срещу Ливърпул има шансове. Първият мач са гости, ако не отнесат 3,4 гола във вратата си ще имат някакви възможности. Леверкузен не са толкова страшни. Интересно ще е отношението на феновете към Бербатов :rolleyes:

Левски също не ги отписвам, макар че като ги гледам как играят в Европа са просто жалки, но добър отбор като Оксер може да ги мобилизира малко :)

Литекс извади късмет за разлика от останалите с Генк, но в никакъв случай не са фаворити :dry:

Шансове за Локото срещу Болтън не виждам, но поне ще гледаме още мачове между български и английски отбори :)

Като цяло едва ли някой от нашите ще се класира. :cry  Ако поне един успее ще бъде изключителен успех :bgrin:

Оксер бяха непобедим до минала година отбор за Левски (че и за ЦСКА), обаче тая година са доста жалки. Не си спомням кой точно, но ги опука 5:0. Май беше Ланс, но не съм сигурен. Така че, ако говедата се мотивират малко може и да го бият. Обаче чорбата май няма подобен шанс, щото Леверкузен просто ще ги размаже. Локото.....айде няма да коментирам :) А пък Литекс....тия пичове хич ги няма. Те едвам биха Риека, пък Генк направо ще ги направи луди. Знаем кво стана с Беверен и Левски. Генк е по-силен от Беверен, от друга страна пък Литекс са по-слаби от Левски...правете си сметка. Дано поне 1 отбор успее до групите, че малко да ни вдигне еврокоефициента, ще пред нас са страни като СЧГ и Израел -СРАМ!

Lans

САмо едно TIP-че. Пише се Lens ;)

Lans - Auxerre 7:0...и какво от това? За другото съм съгласен с теб. Въпреки че Литекс все пак имат своите шансове. Отборът е супер келяв, но Люпко Петрович е супер кораво копеле. Много го бива и може да измисли нещо, макар и с тия футболисти да е изключително трудно.

Не виждам какво келяво има в Литекс, първия мач пропуснаха поне още 2-3 ситуации, поне докато слушах по радиото, а и във втория мач преди техния гол имаше някои пропуски, предимно на Хазуров май ..

Не виждам какво келяво има в Литекс, първия мач пропуснаха поне още 2-3 ситуации, поне докато слушах по радиото, а и във втория мач преди техния гол имаше някои пропуски, предимно на Хазуров май ..

Келявото е, че няма кой да вкарва ;)

В крайна сметка ако някой успее да влезе в групите това ще е ЦСКА ;) Според мен това е единствения български отбор в момента, който е годен за битки на високо ниво. Ако трябва да дам прогноза мисля че Левски ще бъде надигран тотално, Локомотив - също :( ,а Литекс ще отпадне заради пропуснати шансове. ЦСКА ще повтори добрата игра срещу Ливърпул и ще бъдат равностойни. И с малко шанс могат и да продължат :)

П.С. Не ми е ясно защо толкова се стряскате от Байер Леверкузен :confused Те не са по-страшни нито от Болтън, нито от Оксер(последния сезон-шесто място в Бундеслигата) ;)

П.С. Не ми е ясно защо толкова се стряскате от Байер Леверкузен :confused Те не са по-страшни нито от Болтън, нито от Оксер(последния сезон-шесто място в Бундеслигата) ;)

Moже би защото там играят все футболисти в пъти по-грамотни в техническо и в пъти по-добро физическо състояние от нашите отбори.Играчи, които могат да тичат 90 минути като луди, да спират топката без проблем и да се групират правилно в защита.Или пък защото разликата между нашите отбори и западните е толкова голяма колкото между небето и земята.И не на последно място защото имат пари а футбола много зависи от тях.Има и проблясъци, но те са редки.

Така, значи чета си аз тука мнения и гледам че всички твърдите, че няма да има български отбор в групите на УЕФА.Може и да сте прави обаче едно нещо искам да ви попитам, какво прави Леверкузен, Генк, Оксер и Болтън непреодолими съперници за нашите, нима там не играят хора?, нима англичаните, немците, французите и белгийците не са хора а са машини. Не мисля че те са безгрешни или са непобедими. Вчера също ви звучеше химера да имема 4 отбора на жребият нали само че стана, нали?

Да верно е на първо четене Оксер, Генк Леверкузен и Болтън са фаворити за продължаване в следващата фаза, но нека да не забравяме че във футболът не веднъж сме ставали свидетели на издънки на предварително сочените за фаворити отбори.

Цска победиха Ливърпул насред Англия какво им пречи да остранят Леверкузен? Нима те са по силни от Ливърпул? Или Оксер налагат някакъв супер терор във Франция? Оксер бяха много силен отбор през ерата на Ги Ру само че сега не мисля че са много по силни от Левски.

Генк изглежда на първо време най лекият противник за българските тимове само че от тях очаквам напълно раздаване и ако Л. Петрович /старата лисица/ избере подходящата стратегия Литекс ще продължи

Локомотив Пловдив не очаквам да продължи просто защото сега отборът след убийството на президента им ще изпадне в криза и нищо чудно да загуби част от самочуствието което имаше, от друга страна Болтън са изключително силен домакин и като цяла шансовете са на страната на англичаните.

Завършвам с тези думи "ФУТБОЛЪТ Е ИГРА В КОЯТО СЕ БРОЯТ ГОЛОВЕТЕ, ТАКА, ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА"

Стискам палци на всички български отбори в турнира за едно достойно представяне, а защо не и максимален брой от тях в групите на УЕФА!

pravo.gif

Първо да не забравяме кога ЦСКА победиха - при решени обстоятелства, докато едва ли Леверкузен ще са съгласни да отпаднат и да не се напъват.

Аз не виждам какво изобщо се плашите от Генк. За мен шансовете за класиране на БГ отбори са:

Локомотив 10% - Болтън 90%

Левски 20% - Оксер 80%

Литекс 60% - Генк 40%

ЦСКА 25% - Леверкузен 75%

Като обобщение - Литекс ще се класират, освен ако не направят някоя глупост, а ЦСКА също имат някакви, макар и илюзорни шансове за класиране, при това ако повторят надъханата игра срещу Ливърпул на Анфийлд

Moже би защото там играят все футболисти в пъти по-грамотни в техническо и в пъти по-добро физическо състояние от нашите отбори.Играчи, които могат да тичат 90 минути като луди, да спират топката без проблем и да се групират правилно в защита.Или пък защото разликата между нашите отбори и западните е толкова голяма колкото между небето и земята.И не на последно място защото имат пари а футбола много зависи от тях.Има и проблясъци, но те са редки.

Е, да нашите футболисти не могат да издържат на голямо напрежение и на постоянен от високо ниво, но са способни в един определен мач да хвърлят всички сили и да покажат най-доброто, на което са способни ;) В ЦСКА има огромен потенциал и в случея мачовете с Ливърпул ще се окажат изключително полезни за играчите. Те видяха,че могат да се противопоставят на големи отбори, видяха грешките и недостатъците си. Затова казвам, че ако ЦСКА и играе срещу Леверкузен както в мачовете срещу Ливърпул(а няма причина това да не е така) ще бъде ако не напълно, то почти равностоен отбор :) Което значи, че може и да победи.

Първо да не забравяме кога ЦСКА победиха - при решени обстоятелства, докато едва ли Леверкузен ще са съгласни да отпаднат и да не се напъват.

Аз не виждам какво изобщо се плашите от Генк. За мен шансовете за класиране на БГ отбори са:

Локомотив 10% - Болтън 90%

Левски 20% - Оксер 80%

Литекс 60% - Генк 40%

ЦСКА 25% - Леверкузен 75%

Като обобщение - Литекс ще се класират, освен ако не направят някоя глупост, а ЦСКА също имат някакви, макар и илюзорни шансове за класиране, при това ако повторят надъханата игра срещу Ливърпул на Анфийлд

За шансовете в проценти съм съгласен, обаче изобщо не мога да се съглася с твърдението че Оксер и Болтън са непреодолими съперници. Само за сравнение: сблъсък Артимедия Партизан продължава Артимедия и влиза в шампионската лига отбор чийто финансов бюджет е по малък дори от този на българските отбори, Артимедия - Селтик 5-4 е нима нашите отбори са по слаби от Артимедия????

pravo.gif

За шансовете в проценти съм съгласен, обаче изобщо не мога да се съглася с твърдението че Оксер и Болтън са непреодолими съперници. Само за сравнение: сблъсък Артимедия Партизан продължава Артимедия и влиза в шампионската лига отбор чийто финансов бюджет е по малък дори от този на българските отбори, Артимедия - Селтик 5-4 е нима нашите отбори са по слаби от Артимедия????

pravo.gif

Малко offtopic. Артмедия верно са пичове, ама бяха вечеряли с Господ. Промъкнаха се през Селтик, ама с Партизан не минаха центъра повече от 3 - 4 пъти. Не знам, но Партизан не вкараха ено 8 - 9 100% положения.

Ontopic:

Съгласен съм напълно с veseo, но според мен Левски не играят добре и няма да минат през Оксер. А и бай дъ уей от тук нататък слабо няма. Пожелавам късмет на всички отбори.

Малко offtopic. Артмедия верно са пичове, ама бяха вечеряли с Господ. Промъкнаха се през Селтик, ама с Партизан не минаха центъра повече от 3 - 4 пъти. Не знам но Партизан не вкараха ено 8 - 9 100% положения.

Ontopic:

Съгласен съм напълно с veseo, но според мен Левски не играят добре и няма да минат през Оксер. А и бай дъ уей от тук нататък слабо няма. Пожелавам късмет на всички отбори.

И още малко офтопик ако позволите, верно че беше и с доста голяма доза късмет само че след пет години никой няма да помни че Артимедия са били и са се класирали с късмет, а ще помни че са се класирали, а не е ли крайно време и нашите да извадят малко късмет ? :punk

pravo.gif

Завършвам с тези думи "ФУТБОЛЪТ Е ИГРА В КОЯТО СЕ БРОЯТ ГОЛОВЕТЕ, ТАКА, ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА"

pravo.gif

Хубаво е човек да е оптимист, но нека бъдем реалисти. Има невъзможни неща и още как. Например- невъзможно е Локо да отстрани Болтън.Няма как да стане просто.

Литекс 60% - Генк 40%

За мен си ги надценил Литекс!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...