mirrro Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 нямам какво да добавя. цял мач ни разцепихте, удари, греди чистения от гол линията и единствения път когато минахме център ви вкарахме гол. това е жестоката истина и няма 2 мнения по въпроса Недей да злобееш - човека не е написал такова нещо и наистина Барса вкара с първото си чисто голово положение,което пък в такива мачове е витално,просто трябва да си вкараш положенията ,дори и да са 1-2 - а и освен това си имаше достатъчно пропуски пред Валдес. Симбата пък поздрави феновете на Барса без да има глупави закачки. Съгласен съм с него - мача беше добър за гледане. За мен Барса е 90% на финал след този мач и най-вероятен победител в ШЛ този сезон(освен ако не се контузи Роналдиньо ,тогава се изравняват шансовете и на другия отбор).Играха добре тактически - добра победа за тях.През второто полувреме Милан не успя да противодейства на Роналдиньо за разлика от първото. Важни футболисти на Милан разочатоваха и това даде отражение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Честито на всички фенове на Бaрса.Надявам се на реванша да победим отново.Не успях за жалост да гледам мача,но мой приятел ми каза,че Милан са ни били надиграли тотално , и че сме изкарали голям късмет.Не знам дали е така,но дори и да е така се радвам,че най-накрая нашият късмет проработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Недей да злобееш - човека не е написал такова нещо и наистина Барса вкара с първото си чисто голово положение,което пък в такива мачове е витално,просто трябва да си вкараш положенията ,дори и да са 1-2 - а и освен това си имаше достатъчно пропуски пред Валдес. nqma zloba suglasqvam se s mnenieto na veso ako shte si govorim za zloba vij mi podpisa edit: марто, свали си мача от арена и гледай за къв късмет става въпрос oчаквам да го качат скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ще го направя Стенли .Разбрах,че Рони пак е направил някакъв уникален пас за гола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 но мой приятел ми каза,че Милан са ни били надиграли тотално , и че сме изкарали голям късмет. "Надиграли тотално" е невярно определение.Не мисля че някой от отборите показа голямо превъзходство спрямо другия.Не мисля също и че има отбор ,който да надиграе Барса тотално,когато в отбора играе Роналдиньо. И двата отбора създадоха положения - Барса реализира , Милан не успя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Яд ме е за милан! Дано днес не ме е яд и за Арсенал! Иначе нищо не е загубено.... Милан са силни като гости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Милан заслужаваше поне един гол да вкара, амо тоя Джилардино... а и Амброзини Иначе Роналдиньо се разигра второто полувреме и това нямаше как да не даде резултат. Като цяло мачът беше доста зрелищен и беше удоволствие да се гледа. Дано е така и с Арсенал-Виляреал и дано победителят от тази двойка вземе купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Първото полувреме беше за Милан,второто - за Барса Иначе Анчелоти тръгна да обръща мача с 2 защитници и един опорен халф Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Иначе Анчелоти тръгна да обръща мача с 2 защитници и един опорен халф За втори пореден път Сега сигурно като поощрение за изключително успешната тактика ще бъде награден с 5-годишен договор. Глупаво ръководство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 нищо не е решено.има още един мач а разликата е само 1 гол.сигурен съм че в барселона милан ще си вкара положенията и ще продължи.в първия мач надиграхме барса ще ги надиграем и във втория.ако пък и индзаги е на линия да падне за дузпичка както само той си може... предвиждам победа за милан с 3-1 и финал срещу арсенал Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 За втори пореден път Сега сигурно като поощрение за изключително успешната тактика ще бъде награден с 5-годишен договор. Глупаво ръководство... Бихте ли казали какво смени трябваше да направи ,за да промени коренно обстановката на терена и Милан да вкара...Може би с трима нападатели и двама офанзивни плеймейкъра....срещу Барса ?!? ... И то при положение че има още един мач ?!? Офанзивните резервни футболисти на Милан в този мач бяха двама - Руи Коща и Аморозо. И двамата почти не са участвали в мачове през този сезон ,да не говорим за изключително важни мачове какъвто беше с Барса. Малко за смените за тези,които не разбраха какво стана... Малдини влезе ,за да заеме мястото на левия бек и по този начин Сержиньо да заиграе свободно като ляво крило(преди това той трябваше да мисли повече за защита ,отколкото за рейдове по крилото). Амброзини си зае мястото на Гатузо ,а замисъла с Кафу беше да се пусне още един бек-халф ,какъвто Стам не е.Естествено на тези смени реагира и Рийкард и замени Олегер ,а после влезе и Белети. Сменяйки Пирло Кака трябваше да се връща вече по назад за да поема топката от Амброзини и Зеедорф ,което пък му дава по голяма свобода и по голям периметър ,а не е както в началото точно зад двамата нападатели. Към края Милан имаше шанс да изравни ,но не успя. Същото се случи и в мача срещу Лион ,но тогава шанс се откри пред Шева и Пипо и те го използваха. Милан игра с най-добрите налични футболисти и игра нелошо в този мач ,но както написах важни футболисти разочароваха във важни моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Яд ме е за милан! Дано днес не ме е яд и за Арсенал!Иначе нищо не е загубено.... Милан са силни като гости. Милан са силни като гости но и Барса не са слаби домакини според мен мача в Барселона ще завърши 1Х Единствено Милан имат шанс ако в нападение играят Шевченко и Индзаги защото видяхме Джилардино как пропуска на празна врата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Честита победа на феновете на Барса Милан имаше добри възможности ,но ги пропиля ,и съвсем закономерно загуби.Сигурен съм,че втория мач Барса ще победят убедително Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 За разлика от мача с Лион, не успяхме да си вкараме положенията... Мачът беше равностоен с лек наш превес, но това не беше от значение... аз смятам, че Джилардино е по-добър футболист от Индзаги, но Индзаги е случайник пък и може да падне за дузпа, така че в подобен мач той щеше да върши по-добра работа. На Джилардино това му е първият сезон в шампионската лига и до някъде го оправдавам. Смените на Анчелоти не бяха лоши. Той нямаше какво друго да направи. Влизането на Малдини беше задължително. Той е най-опитният футболист и може да вдъхне увереност на съотборниците си. Кафу влезе, за да засили атаките по фланга, тъй като Стам е по-бавен. Гатузо вече нямаше какво да прави на терена и затова беше сменен. Амброзини колкото и да е некадърен, много често вкарва голове във важни моменти и ни носи победите. В случая не успя. Все още смятам, че можем да отстраним Барселона. Както те ни биха на наш терен, така и ние можем да направим същото. Дано днес Арсенал да победи, че най-малко ми се иска финалът да бъде испански. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Финалът е Милан-Арсенал. Винаги съм го твърдял,а сега съм още по-сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Финалът е Милан-Арсенал. Винаги съм го твърдял,а сега съм още по-сигурен За Арсенал добре, ама за Милан как отгатна? Ти като Сашо Диков го даваш малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 За Арсенал добре, ама за Милан как отгатна? Ти като Сашо Диков го даваш малко hahah еми адаши сме все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Финалът е Милан-Арсенал. Винаги съм го твърдял,а сега съм още по-сигурен браво!!!само така!трябва да вярваме че любимия отбор ще успее защото какво е той без нашата подкрепа FORZA MILAAAAAN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Странно как след негативен резултат ставаш "още по-сигурен" ама поне едно нещо признах този сезон - ШЛ е непредсказуема!Иначе Милан с такава игра на реванша....най-много да бъде отнесен с по-голяма голова разлика...Не знам на това момче Джилардино какъв му е проблема - може би липса на самочувствие за такъв турнир.А Барса за пореден път ме очарова - изпипана тактически,семпла игра,без излишни рискове и разбира се 1 гениален Роналдиньо!Според мен това е отбора,който заслужава на 100% титлата тази година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Финалът е Милан-Арсенал. Винаги съм го твърдял,а сега съм още по-сигурен Много ми е интересно какво те кара да мислиш така Може би факта, че паднахте само с 1 гол разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 1 гол не е нищо. При 0:1 на реванша мача започва от начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 барса снощи второто полувреме играха страхотно,роналдинио отново беше главното деийстващо лице....найстина 1.0 не е голям резултат,но мисля ,че барса ще продължи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Странно как след негативен резултат ставаш "още по-сигурен" ама поне едно нещо признах този сезон - ШЛ е непредсказуема!Иначе Милан с такава игра на реванша....най-много да бъде отнесен с по-голяма голова разлика...Не знам на това момче Джилардино какъв му е проблема - може би липса на самочувствие за такъв турнир.А Барса за пореден път ме очарова - изпипана тактически,семпла игра,без излишни рискове и разбира се 1 гениален Роналдиньо!Според мен това е отбора,който заслужава на 100% титлата тази година! и какво те очарова в Барса чак толкова. Може би това, че до гола не знаеха къде се намират или може би това, че пуснаха Джила да нарпави 3 чисти голови положения, които при малко повече късмет щяха да са гол или пък, че може, че до преди гола нямаха 1 удар във вратата. О да след гола Роналдинъо стана бати звяра, но защо не се замислиш на какво се дължи това. Е ако не ти се мисли, ще ти кажа. Прсото това дойде в повече на Милан. След такива положения накрая да получиш гол. И да завърша ... Милан ако повторат тази игра в Испания прсото са на финал 101%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Aми нали това казвам - Барса не блестеше с някаква невероятно зрелищна игра,просто беше много добре построена тактически(с малки забележки в защита).И колкото и да беше пасивен в атака отборът успя да реализира,докато Милан си остана само с положенията.Нормално е за един отбор при такъв развой да се стъписа..пък и хората са си казали(колкото и да мразя мъдрости от сорта)Ако не вкараш ще ти вкарат.Иначе съм много далече от мисълта че Милан са отписани,нито ги подценявам(може би това те засяга като фен на Милан),просто констатирам очевидното - везните сега са наклонени в полза на испанците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Милан, ако повторят тази игра и втория мач ще си тръгнат бързичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.