KenwooD Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Както казах на един приятел още преди да са изиграни групите - "Финала е Барса - Юве, помни ми думата" Жребият е перфектен за 2та отбора А тоя муриньо ли е къв е за пореден път доказа, че е един скапан преводач без какпа морал Аз пък още `94 лятото казах на Анчелоти,че 2005 финала Ливърпул ше ги обърне от 3-0,3-3 той не ми вярва! Дрън,дрън Ай моля ви се феновете на онва тъпо късметлийско отборче от Турину,да не опетняват темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Както казах на един приятел още преди да са изиграни групите - "Финала е Барса - Юве, помни ми думата" Жребият е перфектен за 2та отбора Е ок де, чакай да стане, а тогава говори колко добре ги познаваш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Финала е Милан - Интер Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Лелее как всички се подават на 1 провокация не е истина KenwooD, не си избивай комплексчетата де... по-спокойно, мразиш ги Юве ама е факт, че са на 1/4 финал dunata, не искам да кажа, че познавам добре, защото ако беше така нямаше нон-стоп да губя от ЕФУ Мисълта ми беше, че жребият е добър за 2та отбора и съм доволен от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Лелее как всички се подават на 1 провокация не е истина KenwooD, не си избивай комплексчетата де... по-спокойно, мразиш ги Юве ама е факт, че са на 1/4 финал dunata, не искам да кажа, че познавам добре, защото ако беше така нямаше нон-стоп да губя от ЕФУ Мисълта ми беше, че жребият е добър за 2та отбора и съм доволен от него Ай кажи като си такъв футболен спец с какво Юфе са заслужили класирането си и как с тая игра ще стигнат финал???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ми той и Риикард на мангал отива...Поне Мауриньо не е Църен като вашия Абе още малко ще е радоста за БарЦелонЦите... може да е мангал, травестит, гей и какво ли още не, но поне родителите му са го възпитали за разлика от тва теле мауринъо. искам да кажа, че допреди да дойде тоя смотаняк челси даже ми бяха симпатичен отбор, но сега заради него са ми най-противния отбор в света. няма нищо общо с мачовете с барса омразата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ай кажи като си такъв футболен спец с какво Юфе са заслужили класирането си и как с тая игра ще стигнат финал???? 1 слаб мач не значи, че не трябва да са на 1/4 финал. И никой не казва, че съм футболен спец. Просто колкото и да мразите Юве не можете да отречете класата им. 30 титли в Италия не са малко (казвам 30, защото тази година няма кой друг да стане шампион ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 1 слаб мач не значи, че не трябва да са на 1/4 финал. И никой не казва, че съм футболен спец. Просто колкото и да мразите Юве не можете да отречете класата им. 30 титли в Италия не са малко (казвам 30, защото тази година няма кой друг да стане шампион )Да, да ... само че това е Европа, не е само Италия - я кажи колко титли имате в Шампионска лига ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Да, да ... само че това е Европа, не е само Италия - я кажи колко титли имате в Шампионска лига ? Ми 2 - през 85-та и 96-та .... нещо срамно ли има Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 1 слаб мач не значи, че не трябва да са на 1/4 финал. Но двата слаби мача срещу Вердер и като цяло неубедителната игра в Италия говорят обратното Жалко че ви се падна един от най-леките жребии, иначе можеше да видим добър двубой Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Но двата слаби мача срещу Вердер и като цяло неубедителната игра в Италия говорят обратното Жалко че ви се падна един от най-леките жребии, иначе можеше да видим добър двубой Щом за теб 10 точки пред втория са "като цяло неубедителна игра в Италия" аз няма какво да добавя повече. Нормално е да се отпуснат в последните 1-2 мача за да се концентрират върху Шампиоската лига. А можеби просто формата им не е чак толкова добра, колкото в началото на сезона. Два слаби мача срещо Вердер (симпатично отборче са за мен да подчертая ) казваш... по тази логика Милан миналата година не заслужиха с нищо участието си на финала. Финалист трябваше да е ПСВ, но това е друга тема. 2 късметлийски гола на Вердер в последните минути и 1 късметлийски на Юве в 87 и в крайна сметка напред продължава Юве, колкото и да ви е болно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Най-после нещо смислено!Писна ми някакви фенчета на Милан постоянно да плюят Ювето къв късмет и т н.За мен отборът си има достатъчно достойнства,които да покаже до края на турнира и да докаже че играта на отбора не е само късмет...Мен сега ми е интересно Милан ще имат ли късмет да успеят да минат през отбора на Лион,силно ме съмнява.А ако Арсенал бие отново аз спирам да гледам ШЛ,просто при едно такова стечение на обстоятелствата нещата прекалено много бягат от футболната логика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Писна ми някакви фенчета на Милан постоянно да плюят Ювето къв късмет и т н. Като за начало по-леко с обидите фенчета на дъртата госпожа От сега мога да кажа, че Милан ще преодолеят Лион без проблеми. Просто двата отбора са от различна класа и нямат място за сравнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Е сега пък къде видя обиди? И честно казано не съм особено върл фен на Юве,просто ми омръзна като отворя тази тема да чета колко големи късметлии са Юве и колко са велики Милан.Поне от моя обективна гледна точка шансовете на Милан и Лион да продължат са приблизително равни - едните имат повече опит,другите показват невероятна игра този сезон и си имат Жуниньо!Но ще мине време ще видим,тва си е лично мой поглен върху нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Лион са без Жуниньо до колкото имам информация,гости сме в първия мач,нямаме наказани!Това мисля,че не е никак малко предимство,като добавя и доста по големия потенциал на Милан,мисля,че шансовете отиват на 70/30 в наша ползва,стига оня палячо да не обърка пак тактиката.За мен победа във Франция е задължителна,като се има впредвид,че го няма човека-отбор за Лион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Е това аз не го знаех!Така до голяма степен нещата наистина се обръщат..без Жуниньо Милан изглеждат фаворити за мача,но предполагам че французите няма да се откажат толкова лесно...Каквото и да е ще стане интересен мач при всички случаи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 и кво като го няма жуниньо?да не би един играч да прави отбора?милан ще смачка лион със или без жуниньо.просто досега лион показва добра игра но срещу сравнително слаби съперници.убеден съм че милан няма да ги подцени и ще ги отстрани а колкото до ювето в неделя е мача с милан...тогава ще се види кой е по добрия и макар че мача е на делеалпи залагам за милан-победа с 2 гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 ...просто ми омръзна като отворя тази тема да чета колко големи късметлии са Юве и колко са велики Милан.Поне от моя обективна гледна точка шансовете на Милан и Лион да продължат са приблизително равни - едните имат повече опит,другите показват невероятна игра този сезон и си имат Жуниньо!Но ще мине време ще видим,тва си е лично мой поглен върху нещата... Спокойно - ясно е, че само с късмет до 1/4 финал на ШЛ не се стига Юве имат своята класа, Милан също. Лион наистина ще ни затруднят максимално, ще се радвам да видя общ резултат 7:5 в наша полза Това, че Лион имат в състава си играч, чието име завършва с "ньо" не е чак толкова голям плюс, защото Лион играят сплотено и добре оформено тактически. Интересен ще е мачът Юве - Интер на 1/2 финалите, а Барса - Милан ще е финал преди финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 Щом за теб 10 точки пред втория са "като цяло неубедителна игра в Италия" аз няма какво да добавя повече. Нормално е да се отпуснат в последните 1-2 мача за да се концентрират върху Шампиоската лига. Ами от 3-4 кръга нямат убедителна победа в Италия, а можем да добавим и малшанса на Вердер, който ви докара до четвъртфинала (и с оглед на елементарния ви жребий - до финала). Щеше ми се да ви видя класата срещу Лион или Барса, но явно ще видя само Милан срещу тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Това, че Лион имат в състава си играч, чието име завършва с "ньо" не е чак толкова голям плюс, защото Лион играят сплотено и добре оформено тактически. Ти пък да не си мислиш, че "Роналдиньо" е истинско име ... Според мен финала ще е Барса/Милан - Юве. Защото (както прочетох по-нагоре в темата) ако Барса и Милан победят в мачовете си, ще се срещнат ... а пък на Юве пак идва лесен жребий (иначе отиват) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Донякъде е по-добре че Милан се паднаха с добри отбори,защото срещу добрите показваме на какво сме способни,а срещу слаби като че ли винаги подценяваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Донякъде е по-добре че Милан се паднаха с добри отбори,защото срещу добрите показваме на какво сме способни,а срещу слаби като че ли винаги подценяваме има нещо такова. Особено подценяваме мача като водим с 3 гола. Пример с Депортиво при победа 4:1 на реванша загуба 4:0. С Ливърпул от 3:0 3:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Ами от 3-4 кръга нямат убедителна победа в Италия, а можем да добавим и малшанса на Вердер, който ви докара до четвъртфинала (и с оглед на елементарния ви жребий - до финала). Щеше ми се да ви видя класата срещу Лион или Барса, но явно ще видя само Милан срещу тях Ами нали ти казвам, че Юве водят с много точки и няма смисъл да се напъват да побеждават всеки след като има мачове за Шампионската. А за Вердер - и ние имахме малшанс първия мач след 2 гола точно в края на мача.... П.С Струва ми се, че който победи в дербито в неделя Юве - Милан, той ще загуби в Шампионската лига ако се срещнат двата отбора. Просто предчуствие имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 П.С Струва ми се, че който победи в дербито в неделя Юве - Милан, той ще загуби в Шампионската лига ако се срещнат двата отбора. Просто предчуствие имам При сегашното стечение на обстоятелствата незнам кой ще загуби в ШЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 При сегашното стечение на обстоятелствата незнам кой ще загуби в ШЛ нека и двата отбора продължат напред, пък ще видим Макар, че много ми се иска Лион да продължат вместо Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.