Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Честно казано Байерн в последните 10 години почти винаги са били така, вчера Милан беше много силен. Не искам да обиждам Байерн, но какво да кажа за отбор, в който най-креативен и нестандартен е футболист като Балак ;)

тук малко се изхвърляш :huh: ...през периода 98-2002 Байерн имаше един от най-силните отбори в света спечелил през 2001 ШЛ , достигнал до нещастният финал в Барселона 99-та и винаги беше сред фаворитите за спечелването на всеки турнир, в който участваше...

сега, че последните 2 години отбора го раздава много посредствено не отричам... :rolleyes:

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Да бе взеха с най-голямата подкрепа на рефера,която съм виждал на финал и то за кеш.Още ме е яд за Валенсия тогава,защото заслужаваха много повече титлата от швабите,а и ги надиграха.А защо всички вините Дида може и да има вина,но все пак шута беше доста силен.А по същата логика не може ли да се смята,че някой защитник е виновен,защото не е бил там преди нападателя на Байерн и не е изчистил топката.

Жребия е този Петък до колкото знам,не пречи това,че има мач,и то по никакъв начин,ще изтеглят съперника на Инер или Аякс,и който продължи ще знае поне с кой ще играе,още преди мача си. :)

Отностно Лион,мога да кажа само браво на целия им отбор,но нека не забравяме,че ще играят без Жуниньо,който се пада нещо като Роналдиньо за Барса,така че не бързайте с изводите,за да не се срути всичко точно в този мач,в който той ще си почива,заради картона си. :)

свалих ги, но незнам rm файлове с коя програма се плейват

Малко позабравения Real Player. Едно време беше много основен и в щатите още си го ползват.

Само аз ли виждам,че при втория гол на торинци,има няколко човека в засада при центрирането,и най-отзад зад защитниците е имено въпросния им голмайстор за 2-1?!Не бях гледал репортажа,но сега го видях няколко пъти и съм почти на 100% убеден,че имаше засада около 1-1,5 метра,най-малко на 1 човек!

И аз го видях и трябваше да се свири засада още преди вратаря да хване топката

Няма какво да кажа,освен,че тъпите торинци получиха и този аванта,с разликата,че сега подаръка беше двоен,от съдията и от вратавя,който иначе направи великолепни спасявания за целия мач.А сега видях гола и на Симао,страшен шут извади,няма да се учудя,ако стане най-красивия гол на лигата за тази година.

Пожелавам жребия да е Барселона - Лион.

Да се изтрепят по между си двата най-големи конкурента на Милан :D

Според мен, най интересни ще са 1/4 финалите, ако се паднат така :

Барселона - Ювентус

Милан - Лион

Арсенал - Виляреал

Интер - Бенфика

B)

не може, иначе ги гледах с real player

Е как не може,като аз ги гледам така :lol: Ама айде ,че се получава кофти оф-топик ;)

Искам Барса да се паднат с Бенфика и да им е**т майката!!!

Много ме е яд за вчера :(

Само аз ли не мога да се вържа към торента за репортажа на мачовете?

И аз го видях и трябваше да се свири засада още преди вратаря да хване топката

А можеби трябва да се срещнем някъде и да ти направя подарък - книгата "Правилата на играта - Коментар" от Борислав Александров, където ще прочетеш най-накрая правилника и ще спреш да спориш за глупости и измислени засади като тази на ботев - Локо, за която 1 милион хора спореха, а накрая Наско Узунов на лекциите за съдии тази година каза, че няма засада и това го потвърдиха още 10 съдии от "А" групата ни. Поправи ме ако греша, но покрай ботев си станал и страшен миланист и фенщината ти пречи да признаеш успехите на Юве и не само ти, а всички фенчета на ботев забелязвам, че са миланистчета. Не, че нещо ама поне 1 път се опитайте да скриите фенщината си и гледайте по-обективно на ситуациите ;)

Барса - Юве финал але але !!!!! :P :P :P

И каква е тайната за да няма засада при това положение можеш ли да ми кажеш,след като поне един човек(именно Емерсон беше в положение на засада при центрирането още.А за Узунов какво да кажа,освен,че винаги свиреше за вас буферите именно в градските дербита.

локомотивчо, ще ми обясниш ли защо наказаха страничния съдия с 1година щом не е имало засада. атанас узунов и неговитте съдии са най-големите палячовци на земята, но не е това темата :D бтв сашо диков каза, че има засада, а там се гледа сичко под лупа :bgrin:

:пп и да ти кажа атанасов узунов си е 101% локомотивец, така че той друго не може да каже ;)

някой знае ли кога ще се тегли жребия?

А някой сеща ли се, че тази тема не е "Съдиите" или "Локо-Ботев"

За жребия - днес ми казаха, че ще другия петък.

И каква е тайната за да няма засада при това положение можеш ли да ми кажеш,след като поне един човек(именно Емерсон беше в положение на засада при центрирането още.А за Узунов какво да кажа,освен,че винаги свиреше за вас буферите именно в градските дербита.

Хахахахаха как можа да кажеш такава глупост. След Узунов не е имало по-добър български съдия! А сигурно и всички съдии от "А" група свирят за Локо... нали така ? Вземи и прочети правилника от 1 до 17 правило и ще разбереш защо няма засада ;) :P :D

EDIT: Не искам да засягаме темата за съдиите и Узунов като личност, но в Европа не признават такива "локомотивец" или "жълтур" а той е свирел дори 1/4 финал на Шампионската лига м/у Арсенал - Депортиво, мисля че през 1999 или 1998 (не съм сигурен за годината). Stenli, наказанието на съдията и оценката му за мача си противопречат. Не си спомням точната оценка, но мисля, че беше около 7. Това само говори колко простаци има в БФС. А за Диков - всички знаем, че той е п♛тка. Той 100 пъти каза, че е било засада и 100 пъти се отрче и каза, че няма ;)

локомотивчо, ще ми обясниш ли защо наказаха страничния съдия с 1година щом не е имало засада. атанас узунов и неговитте съдии са най-големите палячовци на земята, но не е това темата :D бтв сашо диков каза, че има засада, а там се гледа сичко под лупа :bgrin:

:пп и да ти кажа атанасов узунов си е 101% локомотивец, така че той друго не може да каже ;)

някой знае ли кога ще се тегли жребия?

Човека ти го е казал. ;) А мисля че жребия трябва да е този Петък,но не съм сигурен де.

Според мен, най интересни ще са 1/4 финалите, ако се паднат така :

Барселона - Ювентус

Милан - Лион

Арсенал - Виляреал

Интер - Бенфика

B)

Ако се падне така твоите Милан си заминават

дано не се паднат така :) ... искам финал Милан-Лион

Не съм сигурен, но е възможно, ако Лион или Милан по някав късмет бият Барса преди това...

Според мен Лион, Барселона и Милан са фаворитите тази година. Другите отбори са класи назад.ю

Тоя Мауриньо ми е толкова смешен, че думи нямам. Като били 11 на 11 нямало как Барса да бие, ами като в 90 минута дават дузпа при 5 човека в засада и фал поскоро за Барса отколкото за Челси как ще бият?? ее да го *** в идиота тоя :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Фаворити да ама какво ще стане накрая....може само да се гадае,все пак поне за мен шампионите от последните 2 години бяха напълно неочаквани.Ако някой например ми беше казам миналата година че Пул ще вземат ШЛ щях да му се изсмея в лицето!Така че не ми се вижда толкова абстрактен варианта някой непретенциозен отбор като например Бенфика или пък Арсенал да направи фурор...Но все пак ми се иска Барса да си вземе заслуженото :)

Жребият е другия петък, защото Интер - Аякс не са играли.

Явно Евроспорт ще предават жребия 1 седмица по-рано, виждам как крадат екстрасенси от Канал2001 вече :D. Просто ще се тегли "победителят от Аякс-Интер играе срещу <отбор>", както е и нормално.

Не мога просто да се въздържа и да не го постна:

12:48 This one's been a real slow burner... it's taken a while to get going, but once it did, it's been fantastic!

12:48 I've never seen anything like this before... and still not a sniff of who's playing who in the qarter finals!

12:47 Delanoe holds the trophy up! And nearly drops it! When is this comedy going to end!

12:46 This has descended into farce! Brilliant! Best draw since we saw the magician in tight pants at the World Cup draw!

12:45 This is incredible! Don't think we'll be seeing Carole again today... she looks very ill...

12:45 Carole's gone again... and the Pompiers race onto stage to drag her away...

12:44 Bertrand Delanoe, the mayor of Paris, is now on stage... this man's a legend, if only for the introduction of Paris Plage every summer....

12:43 Laurent Blanc found that little incident hilarious! He's now been invited onto stage to have a chat the Carole....

12:41 Carole, you've had a nightmare!

12:41 She was really struggling with the pressure of the occasion, and she just broke down! Superb! The official line is that she tripped, but I reckon she jsut freaked out!

12:40 Oh no! The woman, Carole, has fainted! Finally some action! This is brilliant!

12:40 This is embarrassing... the woman on the stage is trying to interview in Spanish... there's just one problem... she doesn't speak a word of Spanish!

12:37 Seriously, this is beyond a joke... this really is cringeworthy... please, put us out of our misery and get on with the draw...

12:36 Here's the new trophy... they needed a new one after Liverpool won it for a fifth time last year... that one will stay at Anfield for ever...

12:35 Just getting a few choice words from Stevie now... apparently he wants it more! The trophy that is...

12:31 Just spotted Steven Gerrard in the audience! Oh dear, he looks nearly as bored as me.... wake up Stevie, you're on camera!

12:31 OK, I'm going to have a little snooze now... someone wake me up when the good stuff starts....

12:30 Looks like we'll have to wait a bit longer as we hear about the history of the Champions League, indeed the history of football....

12:29 It's a simple process... pick a ball out of a hat and let us know who's playing who... JUST DO IT!

12:28 Here comes Michel Platini! He's getting an award for something... not sure why, but hey ho....

12:27 They're going on about this year being the 50th anniversary... blah blah blah....

12:27 Oh no... some UEFA woman is up on the stage to present some award... GET ON WITH THE DRAW! We've been waiting ages already!

12:25 Here we go... the Champions music starts up, and that usually means only one thing... the appearance of some suits and maybe a few ex players if we're lucky...

:lol: :lol: :lol:

EDIT:

12:52 Carole's back! And she announces that she's still alive! Thank god!
:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...