Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Кви куфари,то на терена си имаше 11 куфара като гледам аз поне. :D А иначе не мога да разбера защо някои казват на бялото черно,или обратното,дузпа в първия мач си имаше 100%,за тази също мога да кажа подобно нещо,само че съм малко предпазлив,като имам впредвид кой беше замесен в ситуацията. :D Айде сега казвайте пак,че Милан играе грозен футбол. :angry:

FT AC Milan (Ita) 4 - 1 Bayern Munich (Ger)

FT Arsenal (Eng) 0 - 0 Real Madrid (Spa)

FT Liverpool (Eng) 0 - 2 Benfica

FT Lyon (Fra) 4 - 0 PSV Eindhoven (Hol)

Честито на печелившите :)

Лион след като са останали с човек повече са се разиграли.

Кви куфари,то на терена си имаше 11 куфара като гледам аз поне. :D А иначе не мога да разбера защо някои казват на бялото черно,или обратното,дузпа в първия мач си имаше 100%,за тази също мога да кажа подобно нещо,само че съм малко предпазлив,като имам впредвид кой беше замесен в ситуацията. :D Айде сега казвайте пак,че Милан играе грозен футбол. :angry:

тея дузпи само феновете на милан ги виждат май :P

Xaxa

Бенфика се очертава същински кошмар за английските отбори в ШЛ!Първо Манчестър,сега Ливърпул....сега ако ги изтеглят в жребия срещу Арсенал ще е голям смях! :D

Кой ми разправяше в една тема, че Дида бил от най-добрите вратари в света... :D

А тоя мангал Исмаел.....не мога да си обясня как е попаднал в Байерн...че и пари са дали за тоя китук! Не е истина! Вън Магат, искаме си Хицфелд!

Може и аз да съм бил - аз също мисля така! Докажи ми, че не съм прав. За гола - всеки греши. Въпреки това Дида веднага след гола се реваншира нали ?

абсолютно 101% измислена :punk

айде байерн бяха до тук :)

Завист ?

Има болка, която отминава, има сълзи, които пресъхват....но има отбор, който не се забравя - MILAN FOREVER !!!!!!!! MILAN - Bayern 4:1 !!! РАЗГРОМ НАСРЕД САН СИРО!

тея дузпи само феновете на милан ги виждат май :P

Бе не Милан имат дузпа почти всеки кръг в домашното си първенство ;)

Страхотен мач за Милан. Искам всеки мач така да играем. И много се кефа за Ливърпул. Цял мач мачкаха Бенфика и паднаха с 0:2. Съдбата им взима късмета от миналата година

По трагичен Байерн Мюнхен не бюх виждал.Той коментаторът вярно си каза,че с тази игра и Енерги Котбус немогат да бият :laughing: А за Ливърпул Бенфика е тоя мач резултатът изобщо не е показателен(21 един удара за Лвърпул,2 греди,играчи сами срещу вратарят...).През целият мач мърсисахдци мачкаха ли мачкаха,а тея Бенфика имаха общо 3 положения за целия мач,аам за сметка на това какви голове вкараха :D Абе изобщо Пул си играят хубав футбол ама във финалната част на атаката никакви ги няма,просто немога да разбера защо Бенитес продължава да залага на Мориентес...От вчерашните мачове отново страхтно впечетление направиха Лион с разгромяващата подеба срещу ПСВ,въпреки че холандците останаха с човек по-малко още в 42 мин след изгонването на Коку.А относно Арсенал и Реал еми очакваше се артилеристите да продължат и те го направиха

еми логичното се случи-милан размаза байерн.абе финала е барса-милан всички други са класа отдолу.дано само не се срещнат преди това че ще е тъпо.а иначе много се радвам за бенфика и арсенал и им пожелавам успех в надпреварата

По трагичен Байерн Мюнхен не бюх виждал.

Честно казано Байерн в последните 10 години почти винаги са били така, вчера Милан беше много силен. Не искам да обиждам Байерн, но какво да кажа за отбор, в който най-креативен и нестандартен е футболист като Балак ;)

Завист ?

о да наистина много ви завиждам :lol:

просто гледам обективно на нещата, нещо което явно вие не можете да направите. всички коментатори, вестници и т.н. казват, че няма дузпа, ама вие - не има. еми вярвайте си ;)

едит: а някой да има коментари на мауринъо след мача с барса, че ми е интересно кво е казал тоя път :D

Не вярвах Байерн да направят толкова слаб мач този сезон. Досега играха на много високо ниво, а вчера бяха трагични.

Лион за пореден път показаха, че играят най-красивият футбол в Европа, въпреки че можеха да се справят дори и по-добре, ако не бяха няколко смешни пропуска на Вилтор и Карю. Червеният картон на Коку беше напълно заслужен. Лион играха и без 3-ма основни защитници. Жалко, че Жуниньо няма да играе в следващия мач.

Бенфика ме изненадва приятно този сезон. Явно на португалските отбори им върви срещу английските. Ливърпул отпадна заслужено.

За Реал мога да кажа, че ако в този отбор не се направи спешно подмладяване и обновяване на защитата, догодина ще бъдат още по-жалки.

@Botev1912, малко те изпревариха :)

Милан - Байерн.Супер играха. Байерн трудно успяваха да направят нещо по-сериозно освен гола, който беше по вина на вратаря.

Ливърпул - Бенфика. Изненадващо, поне за мен. Не съм очаквал шампионите да си тръгнат толкова лесно, но Бенфика се превръща в страшилище за английските отбори :)

Арсенал - Реал. След репортажа се видя, че Анри си правеши каквото си поиска. Защитата на Реал беше под всякаква критика, както обикновено. В атака, безидеини, трябваше Робиньо да играе, а Роналдо да търка пейката, ама ... :(

Лион - ПСВ. Нормално. След първия мач се видя, че ПСВ нямат особено голям шанс. А Лион са невероятно добри и са от фаворитите за титлата, колкото и странно да звучи в наличието на Барса и Милан :)

Ливърпул имаха голям малшанс срещу Бенфика,но головете на португалците бяха просто уникални.Иначе вчера направо се разцепих като видях гола на Фред от Lyon и после как си извади от гащите едиn биберон,и взе да го смучи. :lol:

благодаря и на 2-мата за линковете. като чета коментарите от долу мауринъо с тея изказвания си е навъдил доста "фенове" :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...