Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Дам,дано Барса да се паднат със псевдо шампионите от Италия и да ги шибат яко.Имат да си връщат доста на торинци,защото финала преди три години трябваше да е Милан и Барселона,но мисля,че повечето помнят какво подкрепа имаше точно за торинци и след 3-4 недадени дузпи за Барса,нещастниците от юве се изкъкнага с гол в продължението,като тогава и двата мача в редовното време завършиха по 1-1. :angry:

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Явно и твойта прогноза е грешна въпреки смешната дузпа която дадоха на Челси. иначе скуче мач с много единоборства. Между другото тази вечер мача който ще дават по Бтв също се очертава "ръгби" става дума за Милан - Байерн. Просто от както залога стана голям, хубавите мачове свършиха.

Тва е ебаси Милано-Барселонския форум! Бареселона може да се каже, че се класира заслужено заради втория мач, първия бе провален за един пресилен червен картон. Челси определено не са в оптимална форма. А Ювентус не знам кво го дъфчите. Силният отбор понякога и късмета му помага, но не с късмет Юве е настоящия и бъдещ шампион на Италия. И за успокоение на миланистите ще кажа, че докато 'професора' от Деле Алпи работи за Бианконерите скудетото ще е в град Торино. Вижте какво става с Челси и ще разберете.

А на каталунците им пожелавам Лион - Барса. Да пуснат онзи Крис да нарита малко Роналдиньо и да видим колко стурват.

Искам да видя и Юве - Ливърпъл. Това ще е перфектен жребии и rematch.

къф финал за юве бе те са просто смешни?финала е барса-милан щото милан отписаха скудетото и се съсредоточват само за кеш...днеска ще ги видите как ще смачкат баерн поне с 2 на 0.а иначе дано бенфика да сипе на тъпите ливърпул.а най интересния мач имам предвид с най много голове сигурно ще е лион и псв ама няма да го гледаме

Тва е ебаси Милано-Барселонския форум! Бареселона може да се каже, че се класира заслужено заради втория мач, първия бе провален за един пресилен червен картон. Челси определено не са в оптимална форма. А Ювентус не знам кво го дъфчите. Силният отбор понякога и късмета му помага, но не с късмет Юве е настоящия и бъдещ шампион на Италия. И за успокоение на миланистите ще кажа, че докато 'професора' от Деле Алпи работи за Бианконерите скудетото ще е в град Торино. Вижте какво става с Челси и ще разберете.

А на каталунците им пожелавам Лион - Барса. Да пуснат онзи Крис да нарита малко Роналдиньо и да видим колко стурват.

Искам да видя и Юве - Ливърпъл. Това ще е перфектен жребии и rematch.

Картонът беше пресилен, но пък преди това за влизане с бутоните в колената на същия играч (Дел Орно) му се спести картона. Щом прави фал след последно предупреждение, картонът си му е заслужен.

Мен ми се ще ако Реал по някакъв късмет се класират да гепят Лион. Да има повторение на 4:0 :P

А за Юве - Ливърпул. Незнам какъв ремач ще е, но е най-елементарния им възможен противник. Ливърпул остават най-слабия отбор на четвъртфиналите, евентуално наравно с Виляреал, доколкото изобщо може да се говори за слаби отбори на тоя стадий.

Ем дълбоко се съмнявам Юве да достигнат финал...като ги гледам тея 2 мача с Вердер...напълно не заслужено са на 1/4 финал.

А колкото до мача между Барса и Челси........не мисля че има нужда да се коментира.Всички видяхме разликата.Челси играха все едно пазят резултат.Доста безидейно напрадение.Чал накрая Лампард напраи 1-2 атаки които се получиха.Измислена дузпа...напълно!

А тази вечер въобще не ми се гледа тоя шибан мач...доста скучно ще е според мен.Те Милан може да игаят и за 0-0....не се знае ;)

още някоя измислена дузпа да свирят за милан?! :angry1

съдииството става все по зле и по зле. вчера измислена дузпа, днес пак, утре сигурно ще е същото. иначе като изключим това милан къртят :D

Кой ми разправяше в една тема, че Дида бил от най-добрите вратари в света... :D

А тоя мангал Исмаел.....не мога да си обясня как е попаднал в Байерн...че и пари са дали за тоя китук! Не е истина! Вън Магат, искаме си Хицфелд!

Тоя Маркус Мерк е баси идиота. По скоро имаше фал за Барса отколкото за Челси, но така или иначе Барселона се класират и аз съм много щастлив. :)

Яд ме е за Вердер бориха се 177-8 минути като опълченци и в една от последните вратаря да ги прецака така...

Ювентус с играта която показаха не са за финал.

Милан са по силни от Байерн въпреки дузпите, според мен за финал заслужават да се класират 3 отбора - Барса, Милан и Лион. Най- интересно ще ми е Барса-Лион, но да изчакаме жребия.

на байерн защитата няма как да стане по зле, особено тоя Исмаел кой го е излъгал, че може да играе футбол тоя човек. магат трябваше отдавна да го е сменил, но нека ей така още 3-4 гола да вкарат и да го махне тгава :D

ливерпул май ша отпаднат то не може късмета да е вечно с тях, а се надявам поне арсенал да продължат :bgrin:

още някоя измислена дузпа да свирят за милан?! :angry1

За теб хващане с две ръце и натискане надолу е измислена дузпа? Да допълним, че Кан стоеше на 3м от голлинията, което по правилник означава пребиване на дузпата.

За теб хващане с две ръце и натискане надолу е измислена дузпа? Да допълним, че Кан стоеше на 3м от голлинията, което по правилник означава пребиване на дузпата.

абсолютно 101% измислена :punk то не че има някакво значение тая дузпа въпросът е принципен, а и 1-вия мач ви дадоха горе-долу същата :blink:

айде байерн бяха до тук :)

... а се надявам поне арсенал да продължат :bgrin:
Да се надявате ? То е сигурно. Реал не могат да направят нищо с този отбор. Трябва да дойде лятото и с новия президент да направят ГОЛЕМИ промени :)

Да се надявате ? То е сигурно. Реал не могат да направят нищо с този отбор. Трябва да дойде лятото и с новия президент да направят ГОЛЕМИ промени :)

те реал са зле, ама и арсенал по нищо не им отстъпват. в премиършип са трагични :bgrin:

4:1 олеле... направо да си хващат куфарите и в Германия... и без това само там са "силни"

Милан си играят страшно в този мач,за разлика он Байерн,обаче 1 нещо загрозява хубавото впечатление от играта на италианците - тва е Индзаги.Ейййй тва момче как не му писна да симулира,само да го докоснат лекичко дига краката и ги размахва полвин час във въздуха като настъпана хлебарка :angry1

Миналата година Пуул победиха на финала с общо 15 мин игра, тоя мач явно и толкова не са играли щом Бенфика ги опука на Анфийлд ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...