LOKOMOTIVcho Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Дано юве обърнат, щото съм го играл ПП/КР 2/1 А иначе Барса ме изпълват тотално и по-точно Роналдиньо... еми к'вото и да ми говорите няма такъв уникален футболист никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Е спокойно можем да кажем , че Челси "хванаха пътя" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 е сега вече можем да кажем, че челси хванаха пътя той е невероятен едит: чех да се готви за четвъртфинала догодина e после ми говорете за съдииството Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ювентус пак се спасяват накрая Juventus (Ita) [2 - 1] Werder Bremen (Ger) 13' [0 - 1] J. Micoud 65' [1 - 1] D. Trezeguet 87' [2 - 1] Emerson едит:дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Дузпата беше по-скоро Челси да не си отидат без да вкарат гол на Ноу Камп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 хехе...гати смешната дузпа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Барса Барса Баааарсаааа (както се пее в химна) А ся тоя шибан преводач муриньо (не заслужава да му пиша името с главна буква) ли е къф е не го знам да си завре рачичката отзад дето миналата година я мяташе. А да ми е честит и 27.50 коеф. на ПП/КР на Ювеееее.... Юве - Барса е финала няма начин !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 duzpata beshe kolkoto maorinio da vidi 4e sys i bez podkrepata na sydqta e vse taq s koi se pada barca na 1/4 finalite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 s koi se pada barca na 1/4 finalite? Не е теглен още жребия. Добре, че Юве са калитари. Поне веднъж да им се радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Тея Челси не направиха абсолютно нищо! Имаха 1 положение на Ариен през първото и на Креспо през второто полувреме! А дузпа просто НЯЯЯЯЯЯЯЯЯМАШЕ! Баси...тъпо ми е,че Челски не заслужаваха тва равенство! Мн ми е интересно кво ше каже нащо момче Мауриньо на пресконференцията!! Ясно е,че ще стане за смях както винаги,но какви ли бисери ще има Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Пффф ... гола на Емерсон е баси късмета . Вратаря ... горкия, какво ли му е сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 е не...като гледам с какъв гол отпада Вердер чак гадно ми стана... Ювентус са жалки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ех няма такъв карък,тия Вердер бяха като "опълченците на Шипка" и накрая тва вратарче Визе ги провали.Не ми се мисли как ще го посрещнат това момче в Бремен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Едва ли има по-късметлийски отбор от Юфентус. Такъв подарък не бях виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Много ме е яд за Вердер. Особено като имаме предвид че първия мач Ювентус вкараха 2 гола от положение и половина.... Иначе сега в тоя мач имаха превъзходство. Е както и да е. Най се радвам че Барса продължават !!!!!!!!!!!!!! Ай наздраве !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Не е теглен още жребия. Добре, че Юве са калитари. Поне веднъж да им се радвам hm... mislih si 4e nqma pove4e jrebii tozi sezon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 радвам се за Барселона, че отстраниха Челси.... напълно го заслужаваха.... д-р Мерк можеше да не дава дузпа накрая Очаквах Ювентус да бие, но не по такъв начин.... жалко за Вердер Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Може Ювентус да не играят красив футбол ама пък бият наред.Айде чакам финал Юве-Барса Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Абсолютно смотан мач!!! Челси се едно водеха с 5 на 0 ! Барса са и те..... Но въпреки че съм фен на челси , просто не заслужаваха с това бездействие 89мин да идат на-горе! Съжалявам че гледах тая боза! Ае да видим днес! Дано Англииските отбори продължат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Барса много правилно си пазеха резултата. Едва ли щяха да направят същата грешка като миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Барса много правилно си пазеха резултата. Едва ли щяха да направят същата грешка като миналата година Абсолютно! Те зор нямат , за какво да рискуват... Ама Челси Не ми се коментира Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 mnogo ma e qd za werder maina bati gadnite tapaci sa teq juve samo nedved priznavam 6toto mi e lubimec ai i del piero juve bieli nared haha ti futbol gleda6 li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Може Ювентус да не играят красив футбол ама пък бият наред.Айде чакам финал Юве-Барса Сред последните мачове на Юве във всички турнири: Ювентус - Месина 2:2 Вердер - Ювентус 3:2 Сампдория - Ювентус 0:1 (измъчен гол и катеначо до края) Ювентус - Вердер 2:1 (измъчен гол в 88' след грешка на вратаря) Дотук води гледането само на резултати От ЕФУ гледна точка искам Лион-Ювентус на четвъртфинала - надушвам здравия коеф за Лион победа А от фенска гледна точка (демек мразещ Ювентус) искам Барселона и Ювентус - виждам как Юве и голче ако си вкарат ще е чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Мн ми е интересно кво ше каже нащо момче Мауриньо на пресконференцията!! Ето ти го Мауриньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 И аз искам 1/4 финал Барса - Юфе. Дъртата госпожа най-накрая да си получи заслуженото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.