Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

само като гледам на левски терена в какво състояние е, а сигурно нямат и 1/10 от парите на абрамович ми става ясно, че чел$и са опитвали да шмекеруват :D

То остава и Националния стадион,след като вече се играе на него да изглежда по-зле от вчерашната нива,а иначе Герена надали е приятна гледка в момента.А относно мача вчера,нормално бе да заварши така,след като Моуринио извади един от малкото футболисти в отбора си с фантазия,остави някви ръгбисти,които се чудя даже как вкараха гол.Иначе на реванша не виждам как Челси ще вкарат 2 гола,и то Барса ще спят през останалото време.Май това е един от почти решените вече сблъсъци,все пак испанците са класен отбор и трудно биха допуснали чак такъв обрат!

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply
Моля моля, тва е националния стадион :)

ами и на националния стадион да е, мисълта ми е, че може да се поддържа в добро състояние терена :)

edit: мангито каза, че ще играе с резервите на камп ноу :lol:

БарЦа е най великия отбор на света и всички времена!

Той е непобедим и несломим!

Това искат да чуят болните фенове които гледат изключително пристрастно....

А за стадиона, наистина беше бая нива :D

Ама ако Челси ви надъни на реванша ще си е бая срамно ! Най великия отбор с убедителна преднина и Оникални играчи да падне на Камп Ноу ( най велики стадион ) , драхси!

ае стига сме дъвчили едно и също , к'вото било било , Барса би Челси падна - това е !

Гледайте напред. :punk

CyberHill, много ми е интересно от кога си фен на челси, защото преди да дойде абрамович не си писал нищо за тях :huh: и да, бихме ви с добра игра, не с помощ от съдиите, както искате да го изкарате, защото тоя съдия изобщо не го бърка барса ли ще бият или челси :excl: все пак не свири дузпа за нас, а за фенщината не знам кой гледа по-обективно на нещата. земи изгледай пак някой репортаж и виж владеене на топката, удари към вратата, пропуски и т.н. и пак си помисли кой е играл по-добре. ще ти дам даже няколко примера, защото явно паметта ти е слаба - 2 пъти тери чисти от гол линията, греда на меси, тук момчетата от форума пишат за 2 неотсъдени дузпи, но аз видях само 1, може и да са 2 не следях мача постоянно :ghost и щом като червения картон ви успокоява за загубата нека да бъде така :music

CyberHill, много ми е интересно от кога си фен на челси, защото преди да дойде абрамович не си писал нищо за тях :huh: и да, бихме ви с добра игра, не с помощ от съдиите, както искате да го изкарате, защото тоя съдия изобщо не го бърка барса ли ще бият или челси :excl: все пак не свири дузпа за нас, а за фенщината не знам кой гледа по-обективно на нещата. земи изгледай пак някой репортаж и виж владеене на топката, удари към вратата, пропуски и т.н. и пак си помисли кой е играл по-добре. ще ти дам даже няколко примера, защото явно паметта ти е слаба - 2 пъти тери чисти от гол линията, греда на меси, тук момчетата от форума пишат за 2 неотсъдени дузпи, но аз видях само 1, може и да са 2 не следях мача постоянно :ghost и щом като червения картон ви успокоява за загубата нека да бъде така :music

Ми мога да ти кажа ,че съм от Челси много от преди Абрамович да купи отбора , още по веремето на Дзола и Фло , така че не си прави изводи за неща които няма как да знаеш.

Нали ти казах ,че Барса би достойно и това е!

Ае да не се ядем за глупости , нямам нищо против теб или някой друг , просто се дразна като всеки фен на неща с които не съм съгласен!

А просто аз не ги обичам Барселона и то най вече защото, от както Стоичков игра там ,2/3 от България вика в момента за тях!

Не съм чул някой да вика за Барселона, защото Стоичков е играл там, но както и да е. Ударих 10 лева от еврофутбол заради барса :)

ще видим какво ще стане в барселона...мач с мач не си приличат а пък в лондон според мен съдията опорочи мача и с този червен картон предреши изхода.дано барса да продължат защото играят по красив футбол докато челси са по прагматичен отбор

Ми мога да ти кажа ,че съм от Челси много от преди Абрамович да купи отбора , още по веремето на Дзола и Фло , така че не си прави изводи за неща които няма как да знаеш.

Нали ти казах ,че Барса би достойно и това е!

Ае да не се ядем за глупости , нямам нищо против теб или някой друг , просто се дразна като всеки фен на неща с които не съм съгласен!

А просто аз не ги обичам Барселона и то най вече защото, от както Стоичков игра там ,2/3 от България вика в момента за тях!

Колкото и нелепо да ти звучи доста по-добре би ми прозвучало ако ми кажеш, че си фен на Челси откакто станаха собственост на Абрамович поради ред причини. Ще ги кажа като едно цяло. Когато Абрамович закупи Челси, те престанаха да бъдат Челси. Това, че се запазиха някои ключови футболисти не променя този факт. Играта на Челси се промени, 5/6 от играчите се смениха. Не разбирам освен цвета на фланелките и името какво друго е останало от стария Челси, че да се гордеете, че още отпреди това сте им фен.

Докато ако ви кефи сегашния им стил на игра, новите футболист(те не че са нови, но са след продажбата на клуба) тогава би ми било по-достоверна подкрепата ви за този отбор :)

Колкото до мача, червения картон беше леко пресилен, но пък и без него Барса заслужаваше да бие. Може би не съм много обективен, тъй като Челси ме дразнят главно със стила си на игра, иначе нямам против футболистите, клуба и треньора(е към него може би имам ;) ). И все пак нарушението не беше за картон. Просто всичките му скочиха на тоя съдия и той се почувства длъжен да изгони нарушителя заради всичката врява.

Друго, което исках да вметна е, че Меси е наистина много добър. Цял мач игра много добре. Като се замисля, че съм колкото него, а той играе така чак ме побиват тръпки :) Голямо бъдеще го чака!

Наистина е кофти за истинските фенове на Челси (аз не съм, просто ми допадат), че сега никой не им вчрва, и следват дразнещи забележки като малко по-горната.

То работата при челси е еквивалентна на локото...ама карай :D :P

А иначе стига сме коментирали тоя мач.Да видим какво ще стане в реванша.

А за арсенал не ми се мисли.Тоя мач не може да се предскаже.

• 2 weeks later...
Петер Чех: Готвя се за четвъртфиналите, ще отнесем Барселона

Не,че нещо,ама тоя пич дали и сам си вярва!? :blink:

Барса ще ги бие съвсем спокойно с 1:0 и дотам...

Не,че нещо,ама тоя пич дали и сам си вярва!? :blink:

Барса ще ги бие съвсем спокойно с 1:0 и дотам...

ами явно лудостта на тренъора им е заразна :pirate иначе на барса им трябва точно 1 гол :punk

ами явно лудостта на тренъора им е заразна :pirate иначе на барса им трябва точно 1 гол :punk

Ми ако Челси пак остане с човек по-малко един гол ще им стигне наистина, ама иначе... :rolleyes:

На мен ми се струва, че ще има много голове и ще стане голямо шоу и естествено крайният победител ще е Барса :) :P :D

a чул те господ, все пак в тея мачове може да стане абсолютно всичко, а и като го знам риикард, че най вероятно ще пусне всичко в атака и почвам да се плаша :bgrin:

Що бе :) И без гол отиват напред - все пак няма да е интересно да гледаме как Челси напада с 11,а Барса се защитава с 11 :blink:

Що бе :) И без гол отиват напред - все пак няма да е интересно да гледаме как Челси напада с 11,а Барса се защитава с 11 :blink:

То просто е невъзможно Барса да се защитават цял мач, а челси само да нападат... за добро или лошо т'ва просто не е стила на Рийкард

на деле алпи става интересно :bgrin:

edit: кофти, лео меси се контузи, а той беше най-добрия в 1-вия мач :cry:

edit2: бе тоя съдия 2-ри ъглов не ни свири вече :angry:

Май буферчетата от Торино,нещо ги напънаха.Гладния французин Мику се разписа :D

Dobro 1 vo poluvreme na ma4a Chelsea-Bracelona!!Nz no tova ne minalogodishniq otbor na Chelsea v champoinskata liga.Lampard se gubi DUff i toi se gubi no za smetka Bracelona pokazvat mnogo krasiva igra osbenno pasovete na Ronaldinio !!!Dano chelsea da napravqt neshto oba4e samo s dobra zashtita golove ne se vkarvat ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...