Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Баиерн тази година наистина играе много добър футбол и по всичко личи,че Балaк скоро няма да смени клубната си принадлежност,което е голям плюс за баварците.Като фен на Милан ми е тъжно,че нещата в отбора не вървят,но с изчерпаният за росонерите Анчелоти и със тази защита смятам,че определено Баиерн са фаворити.

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply
Коя стара форма... от 1вия полусезон ли :confused :laughing: :D :P :)

От миналия сезон. Но едва ли ще го бъде при наличието на тая мижитурка, дето ни седи на треньорската скамейка в момента.

• 3 weeks later...

бе тоя хлеб откъде се взе супер много ме дразни тва момче :angry1 по неориентиран футболист не съм виждал :angry:

edit: еее смениха го най-накрая

победа и пак победа ние пеем само за победа :D

Невероятно слаба защита и фактите са на лице. Сисиньо и Карлош гледаха само напред, и рядко успяваха да ударжат Анри. Рамос, пълен клушар, нищо не направи.

В средата - нищо ново. Центрирания, които не водят до нищо. Никаква изобретателност. Не можаха да 9изведат Роналдо поне 1 път. А той от своя страна - изолиран напред, една топка не стигна до него.

Раул се появи твърде късно и той не направи нищо по-свясно.

Браво на Арсенал, играха много добре и може би заслужено спечелиха. Атакуваха добре и се пазеха още по-добре. Дано поне в реванша направим нещо по-добро ...

Дано поне в реванша направим нещо по-добро ...

Какъв реванш, те Реал си обещаха реванша да е протоколен и е така - кви шансове имат на Хайбъри :P Шегата настрана, много ми харесаха Арсенал. Относно другите мачове за деня - изненадващо реми на Милан на Бай Арена, явно наистина имаме реални шансове да ги елиминираме (дано Дида се оправи по-бързо де, кофти се контузи), очаквана победа за Лион срещу ПСВ и доста топлеща такава на Бенфика, макар и късна. Определено интересни реванши се очертават :)

Тоя Анри е БОЖЕСТВЕН!!!Ако дойде в Барса...ще има 'сеч и плячка' :D

Иначе мачът беше много добър,браво на Арсенал :punk

Тоя Анри е БОЖЕСТВЕН!!!Ако дойде в Барса...ще има 'сеч и плячка' :D

Иначе мачът беше много добър,браво на Арсенал :punk

въпреки, че съм от арсенал и аз искам анри да се присъедини към барса. не ми се мисли с рони и ето'о кво ще правят :wacko: иначе арсенал заслужаваха победата напълно и даже можеха с по голям аванс да си тръгнат :D

Така е. Арсенал игра по-добре и си заслужи победата.

Безидейни бяха атаките на Реал :angry: Трябва наистина да стане нещо много специялно на Хайбъри, за да се класараме, в което се съмнявам.

Така е в шампионската лига. Не е важна цялостната форма на отборите, решаващо е представянето в дадения мач. Интересното е, че Арсенал върви по стъпките на Ливърпул от миналата година - 5-то място в Англия, много кадрови проблеми, но забележителни изяви в лигата :) Дали пък след толкова много разочарования за Венгер в Евротурнирите успехът няма да дойде точно, когато най-малко се очаква...

За Байерн-Милан очаквах победа за Байерн, но явно Милан не са още за изхвърляне.

Неприятно ме изненадва загубата на Ливърпул :cry Дано на Анфийлд нещата си дойдат на мястото.

ПСВ-Лион беше много труден за предвиждане, но в крайна сметка и този мач не можа да мине без Жуниньо да вкара от пряк свобеден удар :D

деба как ме е яд за Байерн... :angry1

тоя смешнк Исмаел откакто го взихме нищо свясно не е направил...колко мачове трябва да орезели, че да го махнат. :angry:

иначе браво на Арсенал...звезди трябва да свалят на Анри, че само той е повече от половината им отбор... :punk

пък за Woodgate не ми се говори...горкия човечец...на негово място направо бих се отказал от футбола...

Какво изненадващо виждате в това 1-1 в Мюнхен,за мен по-скоро е разочарование,отколкото изненада.Дано в Милано обаче покажат атакуващ футбол и да водим с два чисти гола на почивката още за да е по-спокойно към края на мача.Относно "евробоеца" Арсенал мога да кажа само едно.Не бързайте да отисвате Реал,не съм техен фен,дори харесвам Барса,но искам да ви припомня годината в която завършиха 0-0 на Бернабеу с Юнайтед,а след това ги унищожиха насред Англия!В защита са трагикомични,но ако тръгнат да бележат,не мисля,че ще има кой да ги спре.Арсенал не блести с особени индивидуалисти,като изключим човека-отбор Анри,но все пак той е нападател и не може вечно да ги мъкне на гърба си. :P

Гледах почти целия мач на Пуул и какво да ви кажа,супер безидейна игра отново.Титуляри бяха Мориентес и Фаулър,след което Фаулър излезе,но чак при смяната разбрах че той играе,правете си сметка колко е бил "забележим". :D Бенфика бяха още по-зле,но при една грешка на защита на Пуул и вкараха гол,ако не се лъжа дори този Луизао им е централен защитник.Самито беше до него,по-точно остана зад него,доколкото видях и той си я бодна спокойно долу в ъгъла.По моя преценка най-справедливия резултат беше 0-0,ама какво да се прави. :(

Евалла на Арсенал. И двата отбора са доста зле в момента, но определено очаквах две домакински победи и Реал да минат напред. Арсенал не са подчертано домакински отбор принципно, но тази година са. На Хайбъри предполагам ще вземат нужното, за да продължат. Венгер и Анри просто си свършиха перфектно работата, както винаги.

В един абсолютно равностоен мач Лион победиха с дежурното фаулче на Жуниньо. Само дето по-точно е да се каже с глупава грешка на ушатия. Той си е добър вратар иначе, но в случая си прееба отбора. Очаквам Лион да продължат, въпреки че няма да им е много лесно. Отборите са относително равностойни.

Бенфика заслужено си взеха минимална победа над Пуул. Рафата пак показа, че Пуул играят за 0:0 като гости и мажат на Анфийлд. Е, тоя път не им мина номерът. Пак сравнително равностоен мач, но орлите си търсеха победата, атакуваха повече и заслужено биха...и заслужено минимално.

Милан се измъкнаха много тънко. Дузпата беше съмнителна, въпреки че може би повече я имаше. Но да речем, че всичко е редовно...те нямаха други положения, а и това не беше кой знае какво положение. Байерн си ги намачкаха, но прословутата италианска защита...все още не е за изхвърляне особено в турнирите. Все пак очаквам оспорван реванш и големи шансове за Байерн заради добрата им игра. Очаквам обаче Милан да се представят много по-добре у дома.

Има два мача...Реал игра срещу сарагоса с едно лице,дойде реванша съвсем друга игра,аз на хайбъри очаквам 0:1 и продължения :D

Доста бавно се развиваха атаките на Реал и бяха доста лесни за предвиждане.И тоя Роналдо не мога да го понасям вече ве,нека ходи на майната си...едно,че нищо не напрай цял мач кисна напред и друго,че именно след негова грешка стана гола.Има толкова млади момчета-Касано,Солдато...,които съм сигурен,че доста по-добре щяха да се справят от тоя дебелак,никав феномен не е.Роналдо вън и Бекам такова дърво-2 пъти сам срещу вратаря..

Баш никъв феномен не, щото на годините на Касано беше с 2 класи над него, но си личи че е изчерпан за този отбор, ако не и за футбола изобщо.

Ами може и да е изчерпан наистина, неслучайно наричат Реал - мелачка за играчи.

Ми Бекъм е абсолютно келешче , к'во да ви кажа , не става за Реал ( не че аз казвам ко става и кой не ) .

А 'Феномена' е точно както казаха по горе ДЕБЕЛАК и не му се чу името цял мач , е верно един път се чу :) ама беше за лошо ( за реал ) Никога не съм ги обичал реал точно заради се великите феноменални футболисти дето уж имат! И к'во двамата дето ги дъвчем са гола-вода , Раул нещо с тея контузии го няма напоследък , Зидан и тои като се пенсионира...

Назадничева тактика приеха , ама едва ли аз разбирам повече от умните испански глави!

:)

Ае пък да видим моите хубостници дали няма да се издънат днес :)

Ами може и да е изчерпан наистина, неслучайно наричат Реал - мелачка за играчи.

оффф да ве голяма мелачка няма що...Преди като се печелиха титла след титла никой не каза мелачка,нали...Просто са спечелили всичко във футбола и въпреки всичко залагат отново на тях,това не мога да го разбера и аз,но факт.

ЕДИТ:Аве ей кво му е голямото на подписа ве?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...