Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Пък аз все съм си мислил, че по-добрия отбор се решава в прекия двубой :blink: Явно Осасуна са много по-добри от Реал М - има 6 точки разлика помежду им ;) Просто Милан са изключително непостоянни и затова са тия 11 точки разлика

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply
От това, което си казал, само този мач ме съмнява. Байерн са доста добри този сезон, биха Ювентус, които от своя страна са по-добри от Милан, макар че от това нищо не става ясно. Но чак 2-ка в първия мач в Германия, ми се струва невъзможно.

Това са ми прогнозите за продължаване в турнира, а не за първите мачове.

Според мен Барса ще сипят на Чел$ки мноо яко! :devil

Ливърпул пък направо ще нахранят Бенфика!

Иначе много интересни мачове!

Те Арсенал както обичат да падат на 1/8 финалите,май-май и тая година ще е така :lol:

Финал : Ливърпул 7 - 6 Барселона

:lol: :tongue :D

Според мен Барса ще сипят на Чел$ки мноо яко! :devil

Ливърпул пък направо ще нахранят Бенфика!

Виждам липса на пристрастие в преценката ти :P

аве моя фаворит тюн отпаднаха и ся не мога да кажа кой ще победи :bgrin: но най-вероятно челси, барса или байерн ще спечелят. в момента те са отборите в най-добра форма, което не значи, че и на пролет ще е същото :mellow:

Какво пристрастие,бре? :lol:

Гледам просто реално на нещата :D

Иначе Челси отпадат! 101% :devil

И утре от "Хайбъри" ще си тръгнат поне със 7 :lol:

Ок, значи Милан са по-добри от Ювентус, но, за да има интрига оставят Ювето да поведат с колко - 12 точки - и после ще наваксат. Падат от най-некадърните отбори в Италия, но не, защото са играли по-слабо или са нямали късмет, а защото всичко е по-план. Треньора едва не го уволняват, но всичко е по-план, всичко е заради интригата.

Вмомента гледам как Юве падат от Лацио, като сините играят в пъти по - добре от "затворниците"...

Къде пише, че треньорът едва не го уволняват ? Пак ли си чел вестник "Шок" ?

По спомен последният мач м/у Милан и Ювентус, завърши с убедителен резултат в полза на росонерите...Юве нарочно са паднали - за да оставят Милан да се доближи B)

Ми може би от 12-те точки разлика

Сори, но когато става дума за футбол, игнорирам твоите поустове...просто няма нищо смислено в тях...

Ех,тея Ювентус пак не можаха да паднат.И ако не знаеш в първенството на Италия се играе на точки,а не кой е победил в директния двубой.Едва ли Милан ще са доволни от победата си над Юве ако за поредна година са зад тях в класирането.И по тая логика Киево биха Милан в директния двубой,значи трябва да са по-добри от Милан.А да не говорим за Интер тогава.

Не знам защо всяка година най силните отбори се елиминират в началото на директните елиминаций. Според мен Барса тази година ще победят Челси. Миналият път заслужаваха победата, но Ван Бронхорст прецака работата, но сега мисля (надявам се), че няма да стане така.

А за другите мачове. Арсенал ще бият Реал - почти на 90% сигурен съм ;) Милан са по класният отбор от двата в мача с Байерн. А другите които ще продължат са Лион, Виляреал, Интер, Ливърпул и Ювентус.

Съжалявам,ама твоичките Реал ша си ходат
Знам, че Реал са в доста сериозна криза, но не мисля че Арсенал са нещо повече. Все пак ще видим, не съм толкова сигурен, че Арсенал ще продължат, макар че е доста вероятно.

• 3 weeks later...

Честно казано Байерн имат големи шансове не само срещу Милан,ами и за спечелване на турнира тази година.Една от основните причини че мисля така е домакинството на Германия на Сверовното...По случая трябва да им пуснат аванта,а какво по добро от спечелване на Шампионската от Германски отбор.Плюс тва,въпреки че не мога да ги понасям,играят доста добре тази година.

Според мен Байерн имат огромни шансове срещу Минал. ;)

ако анчелоти остане имат шанс но дори и аз да отида треньор ще ви размажем

xaxaxa :) Ами не знам. Не съм сигурен, но мисля, че Милан са фаворити за мача.

За фаворит е трудно да се говори в тези мачове. И ако гледаме моментната форма на двата отбора Милан са доста по-зле от Байерн и ако е така след 1-2 месеца нищо чудно германците да отстранят Милан

• 2 weeks later...
Честно казано Байерн имат големи шансове не само срещу Милан,ами и за спечелване на турнира тази година.Една от основните причини че мисля така е домакинството на Германия на Сверовното...По случая трябва да им пуснат аванта,а какво по добро от спечелване на Шампионската от Германски отбор.Плюс тва,въпреки че не мога да ги понасям,играят доста добре тази година.

Много правилно. Същото което стана и с Гърция, европейско, олимпяда :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...