veseo Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 Пък аз все съм си мислил, че по-добрия отбор се решава в прекия двубой Явно Осасуна са много по-добри от Реал М - има 6 точки разлика помежду им Просто Милан са изключително непостоянни и затова са тия 11 точки разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 От това, което си казал, само този мач ме съмнява. Байерн са доста добри този сезон, биха Ювентус, които от своя страна са по-добри от Милан, макар че от това нищо не става ясно. Но чак 2-ка в първия мач в Германия, ми се струва невъзможно. Това са ми прогнозите за продължаване в турнира, а не за първите мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Според мен Барса ще сипят на Чел$ки мноо яко! Ливърпул пък направо ще нахранят Бенфика! Иначе много интересни мачове! Те Арсенал както обичат да падат на 1/8 финалите,май-май и тая година ще е така Финал : Ливърпул 7 - 6 Барселона Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 Според мен Барса ще сипят на Чел$ки мноо яко! Ливърпул пък направо ще нахранят Бенфика! Виждам липса на пристрастие в преценката ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Финал : Ливърпул 7 - 6 Барселона Мда, а аз виждам и липса на фантазия в мнението ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 аве моя фаворит тюн отпаднаха и ся не мога да кажа кой ще победи но най-вероятно челси, барса или байерн ще спечелят. в момента те са отборите в най-добра форма, което не значи, че и на пролет ще е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Какво пристрастие,бре? Гледам просто реално на нещата Иначе Челси отпадат! 101% И утре от "Хайбъри" ще си тръгнат поне със 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ок, значи Милан са по-добри от Ювентус, но, за да има интрига оставят Ювето да поведат с колко - 12 точки - и после ще наваксат. Падат от най-некадърните отбори в Италия, но не, защото са играли по-слабо или са нямали късмет, а защото всичко е по-план. Треньора едва не го уволняват, но всичко е по-план, всичко е заради интригата. Вмомента гледам как Юве падат от Лацио, като сините играят в пъти по - добре от "затворниците"... Къде пише, че треньорът едва не го уволняват ? Пак ли си чел вестник "Шок" ? По спомен последният мач м/у Милан и Ювентус, завърши с убедителен резултат в полза на росонерите...Юве нарочно са паднали - за да оставят Милан да се доближи Ми може би от 12-те точки разлика Сори, но когато става дума за футбол, игнорирам твоите поустове...просто няма нищо смислено в тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ех,тея Ювентус пак не можаха да паднат.И ако не знаеш в първенството на Италия се играе на точки,а не кой е победил в директния двубой.Едва ли Милан ще са доволни от победата си над Юве ако за поредна година са зад тях в класирането.И по тая логика Киево биха Милан в директния двубой,значи трябва да са по-добри от Милан.А да не говорим за Интер тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Според мен напред продължават: Челси Байерн Ювентус Реал М. Ливърпул Лион Виляреал Интер Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Според мен напред продължават: Челси Байерн Ювентус Реал М. Ливърпул Лион Виляреал Интер Съжалявам,ама твоичките Реал ша си ходат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Не знам защо всяка година най силните отбори се елиминират в началото на директните елиминаций. Според мен Барса тази година ще победят Челси. Миналият път заслужаваха победата, но Ван Бронхорст прецака работата, но сега мисля (надявам се), че няма да стане така. А за другите мачове. Арсенал ще бият Реал - почти на 90% сигурен съм Милан са по класният отбор от двата в мача с Байерн. А другите които ще продължат са Лион, Виляреал, Интер, Ливърпул и Ювентус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Само знам,че барса ще омаже челси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Само знам,че барса ще омаже челси Помни си думите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Помни си думите! Ми то си ги пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Съжалявам,ама твоичките Реал ша си ходат Знам, че Реал са в доста сериозна криза, но не мисля че Арсенал са нещо повече. Все пак ще видим, не съм толкова сигурен, че Арсенал ще продължат, макар че е доста вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Помни си думите! Помна си ги...спокойно не се отмятам от нещо,което съм казал) Е има време към 8 март ще си пишем пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Според мен Байерн имат огромни шансове срещу Минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Честно казано Байерн имат големи шансове не само срещу Милан,ами и за спечелване на турнира тази година.Една от основните причини че мисля така е домакинството на Германия на Сверовното...По случая трябва да им пуснат аванта,а какво по добро от спечелване на Шампионската от Германски отбор.Плюс тва,въпреки че не мога да ги понасям,играят доста добре тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Според мен Байерн имат огромни шансове срещу Минал. ако анчелоти остане имат шанс но дори и аз да отида треньор ще ви размажем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 xaxaxa Ами не знам. Не съм сигурен, но мисля, че Милан са фаворити за мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 xaxaxa Ами не знам. Не съм сигурен, но мисля, че Милан са фаворити за мача. За фаворит е трудно да се говори в тези мачове. И ако гледаме моментната форма на двата отбора Милан са доста по-зле от Байерн и ако е така след 1-2 месеца нищо чудно германците да отстранят Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Милан ще мачкат бе...............само да влезнат пак в старата форма Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Милан ще мачкат бе...............само да влезнат пак в старата форма Коя стара форма... от 1вия полусезон ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Честно казано Байерн имат големи шансове не само срещу Милан,ами и за спечелване на турнира тази година.Една от основните причини че мисля така е домакинството на Германия на Сверовното...По случая трябва да им пуснат аванта,а какво по добро от спечелване на Шампионската от Германски отбор.Плюс тва,въпреки че не мога да ги понасям,играят доста добре тази година. Много правилно. Същото което стана и с Гърция, европейско, олимпяда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.