Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Днес няма много изненади като гледам резултатите. Учудвам се, на убедителната победа на Щалке над ПСВ, при това с хетрик на грузинеца Кобиашвили (все пак пред седмица го видяхме колко струва :confused ). Милан, Барселона и Челси доказаха, че са сред фаворитите и продължават да мачкат. Равенството на Реал не ме учудва толкова, защото те са си в слаба форма, а Лион от няколко сезона са доста силни и са фактор в ШЛ. Доказателство за това е, че най-вероятно Реал ще останат втори след Лион :D

Фиго почна да бележи за Интер, а Адриано явно отново е бил неудържим :punk Нямам търпение да наблюдавам Бразия на световното с него, Кака и Роналдиньо!

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply
Голям е,ама днес пропусна доста смешни положения,заприлича ми на Виери за момент :P 3 пъти сам срещу вратаря и нищо-просто недопустимо е за нападател от неговия ранг.2рият гол беше много добър обаче,спор няма ;) :punk

Е...при 3-4 гола преднина, защо да не се излигави малко :P

Просто искаше да зарадва феновете с красива игра, вместо с резултатна ;)

Направи го !

MILAN FOREVER

• 2 weeks later...
Що да сте се изложили?Лион са супер отбор,даже ме учудва ,че не са ви били ;)

да абсолютно съм съгласен.Лион са класа.Все пак мачкат във Франция.....

хехехех, няма кво да коментирам. единствения по стойностен отбор в групата ви е PSv, а вие се изкарахте бахти многострадалците :lol: бтв - барса-удинезе 4-1 :P

Ще видим, когато Барса се срещне със силен противник кой ще е многострадалеца ;) И интересното е, че нестойностния Шалке опука стойностния ПСВ ;)

Lyon имат много добре комплектован състав и според мен с малко късмет спокойно ще стигнат до полуфинал

къв полуфинал те още не са играли със силен отбор(не смятам реал за силен)

Щом смяташ,че Real не са силни-твоя воля.Lyon имат много класен отбор и това,че не са Милан,Бaрса или Челси не означава че нямат шансове.Гледай някой път техен мач и пак ще си говорим.

тея по бтв пускат ебати смотаните мачове. не знам как ги избират, явно по това кой ще е най-тъп и с най-малко голове :angry1 по добре да бяха пуснали милан-шалке на тея кво да им гледам как се ритат :angry:

тея по бтв пускат ебати смотаните мачове. не знам как ги избират, явно по това кой ще е най-тъп и с най-малко голове :angry1 по добре да бяха пуснали милан-шалке на тея кво да им гледам как се ритат :angry:

Абслоютни тъпаци. В Милано вече 5 гола си вкараха. Освен това при Челси-Ливърпул нямаше кой знае какво дасе решава( при положение че Моуриньо заяви че не го интересува много дали ще е на първо място в групата). Докато при Милан-Шалке си имаше голяма интрига.

И пак мъки докрай :angry1

Честито ви класиране със супер мъки, на всички росонери...

Шалке трябваше да получат поне 2-3 от нас...ако не беше Карло, мамка му - по-добре без треньор!

Мисля, че се прави заявка за мачовете още в началото на сезона и затва не винаги накрая дават най-важните от групите.

Да, да, да, да ... С новия кретен пак падаме. Еми ок, явно нищо не става ...

Е, те Реал са слаби със звездите пък днес бяха с 10 юноши! Реал трябва да разкарат англичаните, да намалят южноамериканците. И тогава със свястен треньор и дълга скамейка от добри, но не звездни играчи може за 1-2 сезона да се оправят. В момента с тея играчи никой не може да ги оправи!

Е, те Реал са слаби със звездите пък днес бяха с 10 юноши! Реал трябва да разкарат англичаните, да намалят южноамериканците. И тогава със свястен Вреньор и дълга скамейка от добри, но не звездни играчи може за 1-2 сезона да се оправят. В момента с тея играчи никой не може да ги оправи!
Така е. Ама докато Перез е президент ... нищо няма да се промени. Неговата всеизвестна стратегия е да взима само изявени звезди, които нямат стимул за игра...

ай първи в групата...ляляля ай Челси или Реал искам.......

внимавай какво искаш, щото с тая игра дето я правите челси ще ви сипят :devil

Така е. Ама докато Перез е президент ... нищо няма да се промени. Неговата всеизвестна стратегия е да взима само изявени звезди, които нямат стимул за игра...

А бе честно казано, като привърженик на Барса, не ми се иска кой знае колко бързо нещата да се променят, но е жалко такъв отбор като Реал да е в такова състояние. Дербитата с Барса ми стават вече скучни ;)

BTW Победният гол за Олимпиянос в 87-мин е вкаран от Ривалдо B)

И пак мъки докрай :angry1

Честито ви класиране със супер мъки, на всички росонери...

Шалке трябваше да получат поне 2-3 от нас...ако не беше Карло, мамка му - по-добре без треньор!

кви мъки бе пич?милан контролираха целия мач,шалке винаги догонваха...

п.с. щом минахме групите няма кой да ни спре!!!

единствено барса могат да ни бият......

барса и може би киево, но за тях не съм сигурен :ghost миналата година можехте да се опрете на челси, но точно на този етап по-добре да не играете срещу тях. може би по късно ще влезете във форма и пак ще играете както трябва...

И Киево.Е изпривареха ме

Пестанете с тея Киево. Ако Милан играе с Киево за шамионската нали се сещате какво ще им се случи. Мислете малко преди да се заяждате. Има разлика между пореден мач от първенството и важен мач от шампионската

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...