Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига сезон 2005/2006

veseo

Recommended Posts

Няма как да не се кося... Но не е редно да бъде наричан така един от най-успешните мениджъри в историята на футбола. Просто никой няма такова право и като някой изцепи нещо такова, супер много се дразня. А като няма за какво да те захапя, ще те захапя за Челси...пък и то си е повод в крайна сметка...

По повод на думите ти, ще си сложа един весел подпис...дано да го издържат, че е едричък...

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Не гледах целия мач,но в периода който гледах мачестер стояха добре на терена.Но явно бенфика е бил отбора който си е вкарал положенията.

Все пак всяка година отпада един голям отбор... :)

ЗА алекс явно му е дошло времето,но той е направил страшно много за този отбор и трябва да му се отдаде почест.

Челси-Барселона... :excl:

Байерн М.-Милан... :excl:

Арсенал-Реал М. :excl:

Виляреал-Рейнджърс :zzz

Аякс-Интер

Ливърпул-Бенфика :zzz

Ювентус-Вердер

Лион-ПСВ

зверски мачове ей... :punk

с колко този път ще паднат барса от челси :D

надявам се милан да нямат проблеми :angry:

реал сигурно пак ще се издънят :P

рейнджърс са слаби,ще падат

интер сигурно ще продължат

ливърпул няма да имат проблеми

ювето също

лион-изненадата на турнира :punk

Англия vs Испания - това е каймака на тазгодишната първа фаза на елиминациите в ШЛ.

Барселона ще паднат отново от Челси. Трудно Рийкард ще надвие професора от Станфорд Бридж в толкова важна фаза от турниара. Освен това Барса може и да играят по атрактивно, но не са биткаджйски отбор. Ще се получи нещо като миналата година, но според мен с по-малко голове. Другата пирчина поради, която мисля, че Челси ще продължи е - втория реваншов мач се играе в Лондон. Каквото и да стане на Ноу Камп в столицата на Острова ще се решава съдбата на отборите а там превсеса ще е за сините без съмнение.

Реал (Мадрид) - Арсенал: двата най-любими отбора. Положението е същото. Победител ще отбора, който се справи най-добре отново в Лондон, като първия мач ще е в Мадрид. Реал ще трябва да победят с добър резултат на естадио Бернабеу, защото артерилистите този сезон са трагични при гостуванията и майстори удома, макар не толкова в ШЛ. За мен лично е без значение кой ще продължи, защото симпатизирам и на двата отбора. По-логично е да кажа, че това ще бъде Реал Мадрид. И двата клуба изпитват известни трудности този сезон, но до пролетта има време тогава картинката ще е по-ясна.

Oстаналите:

Вердер - Ювентус --2

Байерн - Милан --2

Лион - ПСВ --(?) тук само господ знае, мога да кажа само, че който е отписал ПСВ, той бива отписван

Аякс - Интер --2

Бенфика - Ливърпул --2 (на Бенфика им върви на англичани, кой знае :P )

Глазгоу - Виляреал --1

Челси-Барса Тоя мач се превръща в класика :punk,въпреки прекрасната игра на Бараса по-скоро 1-ца

Байерн-Милан Тука съм малко пристрастен за това 1-ца

Арсенал-Реал М И двата отбора в момента не са в най-доброто си състояние да не кажа че даже са трагедия :unsure: ,ана до мачовете има много време така че незнам 1-ца

Виляреал-Рейнджърс Жълтата подводница продължава :) 1-ца

Аякс-Интер Ако Адриано има ден ще ядат мноо бой 2-ка

Ливърпул-Бенфика Въпреки че биха Ман.Юн надали ще окажат голяма съпретива 1-ца

Ювентус-Вердер FORZA JUVE :D 1-ца

Лион-ПСВ ПСВ не са отборът от преди година а Лион мажат наред така че 1-ца :)

определено този жребий не ми харесва

ще се въдържа от коментар относно мача Милан-Байерн.

Реал-Арсенал..... бих се радвал мадридчаните да отпаднат и давам предимство на арсенал

Челси-Барса....... Миналата година мачовете м/у двата отбора бяха доста оспорвани. Смятам, че Барса ще си върне за отпадането.

Вердер-Ювентус..... В Германия Вердер ще победи, но предполагам, че ще отпаднат. Не ми се иска да стане това, но друго трудно би станало.

Лион-ПСВ..... Дано Лион си върне за нещастното отпадане от ПСВ миналата година. С играта, коята показват няма да им е много трудно.

Аякс-Интер..... Интер продължава, независимо дали лесно или трудно.

Ливърпул-Бенфика....... Ливърпул изкара късмет.... Не би трябвало да се затруднят много.

Виляреал-рейнджърс..... Не ми пука изобщо, но все пак давам предимство на Рейнджърс.

Yorikkk said:
Челси-Барселона... :excl:

Байерн М.-Милан... :excl:

Арсенал-Реал М. :excl:

Виляреал-Рейнджърс :zzz

Аякс-Интер

Ливърпул-Бенфика :zzz

Ювентус-Вердер

Лион-ПСВ

зверски мачове ей... :punk

Класират се:

Челси (за съжаление), Байерн М (за съжаление), Арсенал, Виляреал, Интер, Liverpool/Benfica (50-50), Ювентус (евентуално с малко зор и много резултатни игри, особено с оглед нападението на Вердер) и Лион. А Байерн М ще спечели и ШЛ :)

Надявам се добрата игра на барса да бъде възнаградена тази година.

В реал-арсенал не взимам пристрасия защото и двата отбора са ми любими,но според мен арсенал имат по-голям шанс да стигнат по-напред.

В милан байерн съм за милан.

Интер според мен трябва да се класира без проблем.

Жестоки мачове.

п.с.-кога стигнах 300 поста??? :D :P

Челси - Барса , това взе да се превръща в класически мач. Тази година съм за Барса, защото Челси много взеха да ме дразнят. Дано Барса да бие ...

Арсенал - Реал Мадрид, можеше и по-лесно да е, но можеше и по-трудно. Арсенал, както и Реал, не са в добра форма и се надявам все пак Реал да бият :)

Челси-Барселона 1 (определено)

Байерн М.-Милан 2 (евентуално)

Арсенал-Реал М. 2 (сигурно - и двата отбора са зле, но Арсенал са по-зле...)

Виляреал-Рейнджърс 1 (евентуално)

Аякс-Интер 2 (сигурно)

Ливърпул-Бенфика 1 (сигурно)

Ювентус-Вердер 1 (сигурно)

Лион-ПСВ 1 (евентуално)

GeorgiK said:
Байерн М.-Милан 2 (евентуално)
От това, което си казал, само този мач ме съмнява. Байерн са доста добри този сезон, биха Ювентус, които от своя страна са по-добри от Милан, макар че от това нищо не става ясно. Но чак 2-ка в първия мач в Германия, ми се струва невъзможно.

Челси-Барселона 2

Байерн М.-Милан 2

Арсенал-Реал М. 1

Виляреал-Рейнджърс 1

Аякс-Интер 2

Ливърпул-Бенфика 2

Ювентус-Вердер 1

Лион-ПСВ 1

Това са ми прогнозите за продължаване напред

Botev1912 said:
Челси-Барселона 2

Байерн М.-Милан 2

Арсенал-Реал М. 1

Виляреал-Рейнджърс 1

Аякс-Интер 2

Ливърпул-Бенфика 2

Ювентус-Вердер 1

Лион-ПСВ 1

Аз съм съгласен с всички без Баъерн М - Милан (тоя не мога да го прогнозирам- само бог знае к'во ще стане) и Арсенал - Реал (Въпреки проблемите на 2та отбора Реал ще надделеят според мен)

На тия 4 отбора изобщо не съм фен, такаче мнението ми е безпристрастно :D

Botev1912 said:
Челси-Барселона 2

Байерн М.-Милан 2

Арсенал-Реал М. 1

Виляреал-Рейнджърс 1

Аякс-Интер 2

Ливърпул-Бенфика 2

Ювентус-Вердер 1

Лион-ПСВ 1

А дано не се сбъдне първата....

dunata said:
От това, което си казал, само този мач ме съмнява. Байерн са доста добри този сезон, биха Ювентус, които от своя страна са по-добри от Милан...

:blink:

Това пък как го измисли ? :lol:

simbata said:
:blink: Това пък как го измисли ? :lol:
Ок, значи Милан са по-добри от Ювентус, но, за да има интрига оставят Ювето да поведат с колко - 12 точки - и после ще наваксат. Падат от най-некадърните отбори в Италия, но не, защото са играли по-слабо или са нямали късмет, а защото всичко е по-план. Треньора едва не го уволняват, но всичко е по-план, всичко е заради интригата.
  GeorgiK said:
Това са ми прогнозите за продължаване в турнира, а не за първите мачове.
Аха, сори, не съм разбрал

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...