AssassiN Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Не знам дали има някой, който да не си е патил от некадърни обущари. Примерите са ужасно много. Само че сега ми се отлепиха(след като ритнах ужасно силно стърчащо от тротоара желязо?!?!) едни обувки, на които много държа и искам да ми се поправят качествено. Някой може ли да ми каже обущар, който да работи наистина добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 mi един дядо в една затънтена уличка...ама чакай да се опитам да ти го обясня! значи стигаш на съединение,не от страната на паметника,а от другата и завиваш на дясно -точно преди магазина за детски играчки и дрехи!продължаваш напред в една много малка улица и глеедаш от дясната страна за един мизерен надпис "Обущар" и се влиза в един двор! ако успееш да го намериш,няма да съжаляваш-дядото е номер едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Много добре го знам къде е... Ще изчакам и за други мнения и ако няма - утре отивам при дядото. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Качествен обущар има на улица Христо Г. Данов малко преди Кукления театър но от другата страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Квартал каршака, махала "Бунта север", след подлеза направо и след видеотеката, поправя и кожени дрехи и всякакви неща , добър човек.Само че съм ходил 1 при него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 На ул. Карловска зад магазин Нева. Млад обущар и бачка много готино. Казвам млад, защото след като един от тези "дядовци" ми развали едни чепици щ'ото беше много кьорсон табела, вече когато ми се наложи хода само при този пич и други пращам при него и никой не се е оплакал. Още нещо: взима много евтино. От това по-добра реклама за него здраве му кажи. ако знае сигурно ще ме черпи едно безплатно кърпене на чепици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Да не отварям нова тема - някой знае ли обущар, който прави обувки? Т.е. качествен майстор на обувки - искам да си направя обувки Вермахт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.