Jump to content
BulForum.com

Самсара бийч

Stil_L

Recommended Posts

Интересува ме точната дата на тазгодишната самсара(ако има такава).Нека ако някоя я знае да каже,защото смятам да ходя. :punk

Samsara vinagi e avgust mesec.Ako moje dai nqkav link da vidq.

С линк и без линк самсара от две години не се провежда под това име.

Последното голямо парти наистина беше миналата събота, но беше МЕТРОПОЛИС.

Ето и тук има повече инфо за следващтите,но май това от събота беше най-голямо и скъпо 20 лв. на входа

голяма смешка. самсара няма от минимум две години. само с мерака ще си останеш. метрополис ще бъдат през целия август на черноморието, най-вече около варна и слънчев бряг. но както момчето пред мен каза- големите партита на метрополис свършиха.

Те пък едни партита :zzz

Самсара Бийч имаше само един път и то през 2002г (Бях в казарма ,ихх) и то не е беше Българско парти...просто мина през България..

"The Samsara Beach International Club Festival"

samsara.jpg

• 2 weeks later...

искам да се извиня страшно много за глупавото си мнение. самсара бий имаше. и аз бях там :) още веднъж се извинявам, събитието беше велико!

искам да се извиня страшно много за глупавото си мнение. самсара бий имаше. и аз бях там :) още веднъж се извинявам, събитието беше велико!

Имаш предвид партито във Варна в клуб "Момо" ли с Hernan Cattaneo ?? Така ли се водеше ??

не, имам предвид партито на трите плажа на Какао в Слънчев бряг - Елефант, Undo и Какао. с трима холадски диджеи, които пускаха на всеки плаж. след това имаше афтърпарти в Mania, а след това after-after party пак на плажа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...