Stil_L Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Интересува ме точната дата на тазгодишната самсара(ако има такава).Нека ако някоя я знае да каже,защото смятам да ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Интересува ме точната дата на тазгодишната самсара(ако има такава).Нека ако някоя я знае да каже,защото смятам да ходя. <{POST_SNAPBACK}> ami ti hubavo smqtash da hodish no minalata sedmica mina samsara beach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Samsara vinagi e avgust mesec.Ako moje dai nqkav link da vidq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Samsara vinagi e avgust mesec.Ako moje dai nqkav link da vidq. <{POST_SNAPBACK}> С линк и без линк самсара от две години не се провежда под това име. Последното голямо парти наистина беше миналата събота, но беше МЕТРОПОЛИС. Ето и тук има повече инфо за следващтите,но май това от събота беше най-голямо и скъпо 20 лв. на входа Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 голяма смешка. самсара няма от минимум две години. само с мерака ще си останеш. метрополис ще бъдат през целия август на черноморието, най-вече около варна и слънчев бряг. но както момчето пред мен каза- големите партита на метрополис свършиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Те пък едни партита Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Самсара Бийч имаше само един път и то през 2002г (Бях в казарма ,ихх) и то не е беше Българско парти...просто мина през България.. "The Samsara Beach International Club Festival" Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Те пък едни партита <{POST_SNAPBACK}> биват Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 искам да се извиня страшно много за глупавото си мнение. самсара бий имаше. и аз бях там още веднъж се извинявам, събитието беше велико! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 искам да се извиня страшно много за глупавото си мнение. самсара бий имаше. и аз бях там още веднъж се извинявам, събитието беше велико! <{POST_SNAPBACK}> Имаш предвид партито във Варна в клуб "Момо" ли с Hernan Cattaneo ?? Така ли се водеше ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 не, имам предвид партито на трите плажа на Какао в Слънчев бряг - Елефант, Undo и Какао. с трима холадски диджеи, които пускаха на всеки плаж. след това имаше афтърпарти в Mania, а след това after-after party пак на плажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.