Jump to content
BulForum.com

Политическата криза 07.2005

karaman

Recommended Posts

Приятелката на Сидеров в журналист.Казва за Капка Георгиева. Не е от известните ,поне не беше докато Сидеров не влезе в парламента. Не съм много сигурен в коя медия работи(май беше във вестник "Монитор").Или пък май беше пресаташе на Атака :confused

cheese, имам един технически въпрос. Когато гледох че ще правят подписка за сезиране на КС си разгърнах Конституцията ,ама не можах да намеря къде пише, че президента не можа да дава мандата на един и същ човек. Би ли пояснил. И по новините не казаха точно кой е текста.

Според мен няма да успеят да сезират съда ,а дори и да успеят,едва ли ще стане нещо. И така днес май вече ще си имаме правителство.

Напрееед другари,господа и ефендита ... водете ни  към  Европатаа  :D

Ами няма да намериш много ясно... Освен това е пълна тъпотия цялото инфантилно поведение на десницата. Не им стига че удариха дъното, ами продължават да копаят... Какво искат сега? Доган ли да е премиер?!?! Уж са за ЕС, уж искат да бързаме, а правят всичко възможно да забавят правителството. Усещаш ли колко ги боли че пак няма да ядат от баницата? През кура им е за ЕС...всичко са интереси...

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Assassin

Естесвено закона има една камара вратички,а и президента е комунист

така че ще стане на тяхното.,, :ghost

аз заради ефендитата може само в батака да влезнем от тях нищо хубаво

Как мислите дали някой или по точно колко от турците и мангалите биха пуснал едно sms-че за пострадалите от наводненията :ghost :confused

:allien

Assassin , non i legendo, sed in intelligendo leges consistunt .

(Законите не са за четене, а за разбиране.)

offtopic . HARD , за ликвидиране на щетите от наводненията има една вълшебна думичка, и тя е "застраховка". Но, помнете ми думата, когато един ден направят застраховката на имоти задължителна, като Гражданската отговорност за автомобилите, същите селяни, дето сега реват, че им е заминала реколтата, ще правят митинги срещу държавата, дето "само търси за какво да им вземе парите"! Това ще стане, ще видите !!!!!

P.S. Извинявай, отплеснах се. Да, едва ли бай Мангал е пуснал СМС ... Те щом взеха да крадат пясък от дигите, какво повече да обсъждаме :confused

cheese: kphurn ksmari bekreem ksmari, prunxc...

(като пишеш в български форум пиши на български - не всички са така ерудирани като теб, аз само старогръцки знам)

Assassin ,  non i  legendo, sed in intelligendo leges consistunt .

(Законите не са за четене, а за разбиране.)   

offtopic .  HARD , за ликвидиране на щетите от наводненията има една вълшебна думичка, и тя е "застраховка". Но, помнете ми думата, когато един ден направят застраховката на имоти задължителна, като Гражданската отговорност за автомобилите, същите селяни, дето сега реват, че им е заминала реколтата, ще правят митинги срещу държавата, дето "само търси за какво да им вземе парите"! Това ще стане, ще видите !!!!!

P.S.  Извинявай, отплеснах се. Да, едва ли бай Мангал е пуснал СМС ... Те щом взеха да крадат пясък от дигите, какво повече да обсъждаме  :confused

Виж в темата "Марица прелива" се опитах да им обясня как седят нещата със застраховката, и че държавата не е длъжна да покрива щети на частни лица, но някой изкараха държавата застраховател, а данъците застраховки.

Иначе честито ново правителство на всички :) :) :)

offtopic.

Видях, приятелю-съфорумец, и това твое изказване за застраховките искрено ме зарадва !!!!

Но разсъждения от типа на твоите са адски малко, и в този форум , а и извън него. Общо взето българинът е същество, което много обича да вика "А бе кой ми сра в гащите ???" И лошото е не в това, че мисли, че му вярват, лошото е, че САМ си вярва, че все някой друг му е виновен. И в контекста на наводненията, и във всеки друг.

абе баси мамата и държавата, ще потъпчат всички закони само и само да се налапат яко :wacko:

Мислех да не поствам в тия политическите теми..

ама.. щом така и така някой ще лапа по добре да са ей тези сега отколкото Ваньо Костов и компания.

Мислех да не поствам в тия политическите теми..

ама.. щом така и така някой ще лапа по добре да са ей тези сега отколкото Ваньо Костов и компания.

И защо тва :blink: :confused Щото ония си взимаха по 10%, а тия зимат пет пъти повече :wacko: :confused

Държавата не е застраховател, но не може да има такова безхаберие и некомпетентност сред управляващите... Ако се окаже, че някой олигофрен, или, което е по-вероятно група олигофрени са виновни за част от наводненията какво ще стане а? Или просто каквото и да става, те са си виновни хората, че като живеят от земята си и получават само пенсии не са си затраховали имотите а? Ебаси дебелокожата позиция...

Малее ма тоя Волен Сидеров как го изгониха като започна да обижда президента.

Всъщност той не го обиждаше а само направи сравнение, но нали председателя е червен...мене ме изкефи как напук не искка да освободи трибуната Волен...голяма работа е тоя човечец... :D

Държавата не е застраховател, но не може да има такова безхаберие и некомпетентност сред управляващите... Ако се окаже, че някой олигофрен, или, което е по-вероятно група олигофрени са виновни за част от наводненията какво ще стане а? Или просто каквото и да става, те са си виновни хората, че като живеят от земята си и получават само пенсии не са си затраховали имотите а? Ебаси дебелокожата позиция...

Виновници може да търси само някои малоумен журналист. Кой може да е виновен, че за един ден месечната норма от 30 литра на кв/м е надмината от три до шест пъти ? Държавата е длъжна да се погрижи за щетите в/у държавната собственост - пътища, мостове, училища и т.н.

Ако се докаже, че има виновник за потопа, застрахователя пак ще заплати щетите, и съвсем закономерно ще се потърси наказателна отговорност от тези хора.

И не знам защо много хора са останали с мението, че застраховката е за дебеловрати хора. Дядо ми например всяка година си застраховаше реколтата в ДЗИ. При градушка, пожар или надводнение труда му нямаше да отиде напразно, а цената на самата застртаховка не беше повече от 10% от очакваната печалба. Ако се случи добра година заделя 10% от спечеленото за застраховка на реколтата си за следващата година.

Виновници може да търси само някои малоумен журналист.  Кой може да е виновен, че за един ден месечната норма от 30 литра на кв/м е надмината от три до шест пъти ? Държавата е длъжна да се погрижи за щетите в/у държавната собственост - пътища, мостове, училища и т.н.

Ако се докаже, че има виновник за потопа, застрахователя пак ще заплати щетите, и съвсем закономерно ще се потърси наказателна отговорност от тези хора.

И не знам защо много хора са останали с мението, че застраховката е за дебеловрати хора.  Дядо ми например всяка година си застраховаше реколтата в ДЗИ. При градушка, пожар или надводнение труда му нямаше да отиде напразно, а цената на самата застртаховка не беше повече от 10% от очакваната печалба. Ако се случи добра година заделя 10% от спечеленото за застраховка на реколтата си за следващата година.

А кой е виновен, че язовира се източва с 1/6 от капацитета на тръбите? А кой е виновен, че при положение, че от БАН са ги предупредили, че се очакват подобни дъждове една седмица по-рано, язовирите не са били източвани тогава, а когато вече се е наложило шоково да пуснат водите?

И ти сериозно ли си мислиш, че застрахователите биха покрили реалните загуби на хората? Ти трябва да си луд!

А кой е виновен, че язовира се източва с 1/6 от капацитета на тръбите? А кой е виновен, че при положение, че от БАН са ги предупредили, че се очакват подобни дъждове една седмица по-рано, язовирите не са били източвани тогава, а когато вече се е наложило шоково да пуснат водите?

И ти сериозно ли си мислиш, че застрахователите биха покрили реалните загуби на хората? Ти трябва да си луд!

Един язовир се източва до дъно за 42 дни. Каква част ще се източи от него за 6 дни ? Дали това количество ще успее да събере вливащите се в язовира води които по обем надминават няколко пъти обема на язовира ? Друг е въпроса, че коритото на реката може да поеме 1800 кубм/с а при 1200 има разливи на няколко места.

AssassiN няма застраховател който да покрива щетите на 100%, поради простата причина, че злоупотребите с това ще станат прекалено много. Но поне няма да разчиташ на този или онзи да пусне за теб SMS-че все едно си учасник в някоя ТВ игра.

Един язовир се източва до дъно за 42 дни. Каква част ще се източи от него за 6 дни ? Дали това количество ще успее да събере вливащите се в язовира води които по обем надминават няколко пъти обема на язовира ? Друг е въпроса, че коритото на реката може да поеме 1800 кубм/с а при 1200 има разливи на няколко места.

AssassiN няма застраховател който да покрива щетите на 100%, поради простата причина, че злоупотребите с това ще станат прекалено много.  Но поне няма да разчиташ на този или онзи да пусне за теб SMS-че все едно си учасник в някоя ТВ игра.

Тази точна информация откъде я имаш за 42 дена не знам. Нито пък мога да сметна за 6 дена колко ще се източи. Мога всъщност, но не ми се занимава. Всяко профилактично действие намалява щетите - в това съм сигурен.

Мисълта ми обаче е, че както винаги в България и в тая ситуация виновни ИМА, няма обаче да има осъдени...

Честит ни премиер. А дали ще го бъде??

някъде чух,че антиконституционно да е втори път Станишев, щом веднъж е бил неодобрен.

Пък и видяхме царската дума колко струва - колкот оползвана тоалетна хартия. Нямало да подкрепи БСП за кабинет, да ама какво излезе???

Не съм чел темата, но съм безкрайно възмутен от това което става в парламента, че ми се иска да е само един кошмар и като се събудя всичко да е свършило. Току шо си избрахме премиер и правителство :angry:

Току що видях началото на края, края на българската държава, края на надеждите на отрудения БЪЛГАРСКИ народ.

Хората са казали: Каквото си надробил - това ще сърбаш

"Благодаря" на всички, които не гласуваха и с това подкрепиха догановото правителство :angry:

"Благодаря" на всички, които не гласуваха и по този начин отказаха да бъдат БЪЛГАРИ

"Благодаря" на всички, които направиха възможно това което се случи днес и ще се случва до изгонването на "новото" правителство с камъни (това ще стане повярвайте ми).

Политическата криза 07.2005 свърши. Имаме си правителство и министър прецедател. Честито !

Ilko_Rock кажи коя е по-добрата алтернатива на това правителство ? Може би нови избори и членство в ЕС 2012 година ? Доган малко или много този път ще остане изолиран, защото и без него царя и Станишев правят мнозинство, а на БСП са вързани ръцете от МВФ.

Или предпочиташе Надка, Костов и Софиянски да направят кабинет ?

Да бе свърши...

Сега започва по-лошата криза, предизвикана от политическата

Отвратен съм , нямам какво повече да кажа - повръща ми се!

ДА ни е жив и зрав министър-преДСедателя, който:

1. Кажи речи ми е връстник

2. Не е отгледал и едно дете

3. Не е създал едно семейство

4. От НИЩО не разбира

5. Кара си мотора с рокерията и гаджето по събори /не че лошо, не му отива/

Този човек - без НИКАКЪВ опит и квалификация застава на кормилото на страната.

Стойте сега и гледайте какъв цирк ще настане - част от артистите ще са с фесове, тези, които пак налапаха "даващите" министерства.

На следващите избори ще бъде свален тоя кавал президента да му е.а майката проста на българо убийци да се дупи на шибаните турци бати и глупака

Направиха правителсво за да няма избори защото при нови избори щеше да стане друго положението...Кризата сега започва за нас,,за политиците масата вече е сервирана. :zzz :zzz :zzz

коя е по-добрата алтернатива на това правителство ?  Доган малко или много този път ще остане изолиран, защото и без него царя и Станишев правят мнозинство, а на БСП са вързани ръцете от МВФ.

Или предпочиташе Надка, Костов и Софиянски да направят кабинет ?

Просто и ясно. Не заемам ничия страна ,но това е реалността.Същите тези партии не се разбраха първите два пъти . Това трябваше да се случи още веднага след изборите ,но ... не би , трябваше да има почти два месеца простотии.В крайна сметка трите най-представени политически сили се коалираха и правителството технически си се легитимира със доста стабилно мнозинство(каквото и да разправят от опозицията).

Видя се, че в България, ние Българите нямаме никакви права! Призовавам всички патриоти да сложат по 1 черна лента на ръката над лакътя в знак на траур по повод кончината на родината и превръщането й в Булгаристан!

Аз вече съм с такава(както и няколко човека от компанията), а колко време трябва да ги носим?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...