Jump to content
BulForum.com

Политическата криза 07.2005

karaman

Recommended Posts

тва ебати продажния президен, радвам се че не гласувах за него. то за никои не съм гласувал понеже не можех, но и да можех нямаше да е за него B) комунистите са гадни копелета, направи го тва само заради БСП-то :angry1 :cry :(

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply
Мда, честит ви мандат на ДПС

Вярно е че официално е даден на ДПС (както и през '94) ,но колицията е тройна , премиера е от БСП , а съотношението БСП-НДСВ-ДПС при министрите е 8-5-3.Нямаше просто на кой друг да го даде президента.Десните сили нямат никакъв шанс сами - просто нямат достатъчно гласове. Главното противопоставяне и главните сили в тази коалицията ще са БСП - НДСВ...

а дпс от едно министерство вече имат 3

Как така от едно ?? И при управлението на НДСВ имаха двама министри.Сега имат 3 + 1 вицепремиер ,но това е реалноста.

да, но на практика все едно дава 2-ри мандат на бсп :angry: а дпс от едно министерство вече имат 3 :angry1 да не говорим че партията на дпс е противоконституционна и ако направят станишев премиер също ще е против конституцията :angry1 абе баси мамата и държавата, ще потъпчат всички закони само и само да се налапат яко :wacko:

Абе те ако бяха партии като партии иполитици като политици, още първия мандат щеше да успее. Това си е просто един фарс и тва е. Вече почвам все по-малко да се интересувам от тея говнояди :sick

Който не се интересува и не гласува, после баба му гласува вместо него!

И като съм гласувал, кво? Другия път няма да гласувам да става квото ще. Или не по-добре да гласувам направо за Доган - той така и така е винаги във властта.

За това бяха и рекламите "Гласувай. Има значение". Айде, честито Ви правителство и от мен. А бе, според мен си е напълно по конституция това, но СДС нека си оспорват щом искат. По-добре така, отколкото след 6 месеца пак пред урните за гласуване и цял свят да ни се смее, че в България се бутат кой да намаже по-напред.

То че да гласуваш има значение е ясно, ама я иди го обясни на тея почти 50% дето не са гласували. Де факто аз гласувах точно срещу такова управление на страната и ся кво да видя - бивши комунисти с цар говнар и някъв турчин ще ни оправляват (или оправят ако предпочитате), мале мале накъде вървят нещата с тая държава, после за кво да гласувам като излиза че няма значение, той и Костата го каза. По дяволите, аз ще съм за такова правителство тогава и само тогава когато видя турци в немския парламент и циганите почнат да ги искат в Норвегия :)

По-добре така, отколкото след 6 месеца пак пред урните за гласуване и цял свят да ни се смее, че в България се бутат кой да намаже по-напред.

не знам дали има накъде повече да ставаме за смях покраи тея сметкаджийски истории за съставяне на правителство, управляват ни турци... няма да продължавам :(

То че да гласуваш има значение е ясно, ама я иди го обясни на тея почти 50% дето не са гласували. Де факто аз гласувах точно срещу такова управление на страната и ся кво да видя - бивши комунисти с цар говнар и някъв турчин ще ни оправляват (или оправят ако предпочитате), мале мале накъде вървят нещата с тая държава, после за кво да гласувам като излиза че няма значение, той и Костата го каза. По дяволите, аз ще съм за такова правителство тогава и само тогава когато видя турци в немския парламент и циганите почнат да ги искат в Норвегия :)

А бе то повечето уж така гласуваха, ама накрая все пак всичко е бизнес и излизат други сметките. Всеки гледа да си вържи гащите. Дори и да имаше нови избори, БСП пак щяха да са с много проценти и най-много НДСВ да не участваше в коалицията, а само ДПС.
не знам дали има накъде повече да ставаме за смях покраи тея сметкаджийски истории за съставяне на правителство, управляват ни турци... няма да продължавам :(

Винаги може повече. ;)

Лично аз съм изненадав от факта, че Милен Велчев няма да е министър на финансите. Според мен като цяло той си свърши добре работата през миналия мандат. А този Орешарски не кой знае колко обвързан с БСП и може да се каже, че всъщност министрите от БСП са 7.

Другата изненада за мен е Николай Василев - тоя пич за нищо не става. Повечето хора си мислят, че едва ли не той е гений с престижното му диплома от чужбина, но според мен той е пълна дупка. Много често се изпуска и говори пълни глупости. За 4 години успя да се провали в 2 министерства, сега му дават трето.

Лично аз съм изненадав от факта, че Милен Велчев няма да е министър на финансите. Според мен като цяло той си свърши добре работата през миналия мандат. А този Орешарски не кой знае колко обвързан с БСП и може да се каже, че всъщност министрите от БСП са 7.

Другата изненада за мен е Николай Василев - тоя пич за нищо не става. Повечето хора си мислят, че едва ли не той е гений с престижното му диплома от чужбина, но според мен той е пълна дупка. Много често се изпуска и говори пълни глупости. За 4 години успя да се провали в 2 министерства, сега му дават трето.

За Василев си абсолютно прав. За оня мазник Велчев обаче... Ако под "работа" имаш предвид да прекара през банката, в която е работил сделките с външния дълг, да даде контрола над митниците на чужда фирма, която да печели от това и да прави нещо, което ние и сами можем да направим, да се среща по яхти с тартори на "сивата" икономика и да застрои незаконно Черноморието, то да, свърши си я повече от добре...

Едит:

Цитат:

да, но на практика все едно дава 2-ри мандат на бсп mad.gif а дпс от едно министерство вече имат 3 angry1.gif да не говорим че партията на дпс е противоконституционна и ако направят станишев премиер също ще е против конституцията angry1.gif абе баси мамата и държавата, ще потъпчат всички закони само и само да се налапат яко

Ами ти ако още не си разбрал - правителство без БСП не може да има. Не знам защо да е противоконституционно най-голямата партия да излъчи премиер. Това просто е най-добрата комбинация за България. И аз бих се раздвал ако вместо ДПС бяха БНС, но всеки гледа да се изкара етнически толерантен, затова ДПС са искани отвсякъде.

Ами ти ако още не си разбрал - правителство без БСП не може да има. Не знам защо да е противоконституционно най-голямата партия да излъчи премиер. Това просто е най-добрата комбинация за България. И аз бих се раздвал ако вместо ДПС бяха БНС, но всеки гледа да се изкара етнически толерантен, затова ДПС са искани отвсякъде.

еми ся ще ги видим комунягите кво ша напраят, ама да не ги псувате след 1-2години :unsure:

assassin, като всяка книга Конституцията трябва да се чете. Това й у проблемът. Вземи, отгърни и ще разбереш защо е противоконституционно. За неясноти човек може да се обърне към практиката на Конституционния съд.

Но там четенето е още повече, така че не смея да препоръчам и този подход...

karaman, при всичките ми топли чувства към тебе, братко, така и не разбрах ти последно какво мислиш за гласуването и негласуването.

simbata, писал(а) си "как можаха да вкарат". ПОПРАВКА !!!! Трябваше да пишеш "как можахме да ВКАРАМЕ".

Останалото ... е мълчание.

P.S. Между другото не ви ли се струва, че прословутата Атака нещо се умълча напоследък ?? Не си ли правите изводи ???

И за какво, по дяволите, ни е правителство, държава и прочее!?????? Нали ще пускат Биг Брадър 2 !!!!! Ура, другари !

На Атака и налагат изкуствено затъмнение по медиите .Почти никой от журналистите нарочно не взима интервюта от тях.

hard , Атака си ИМА телевизия! Ако това е затъмнение, аз съм ескимос.

Не всеки си има кабелна за да гледа Скат .Говорим за Канал 1 и Факаното БТВ

"факаното" БНТ ли им забрани да правят митинги например?

Имаш ли представа какво бачка на Сидеров гаджето?

От кога български вестникари избягват да отвазяват шумни и "скандални" неща???

offtopic Това - "Почти никой от журналистите нарочно не взима интервюта от тях." ме развесели! Благорадя ти :D

СКАНДАЛ е това което става в парламента СКАНДАЛ е Станишев СКАНДАЛ Е Циганския Турчин Доган да му е...а майката а не на Сидеров гаджето

някой го боли за нея.Получава се като в деня на изборите.За Атака нито дума

Hard, ти като изядеш един сладолед, грижа ли те е след това за чашката от него??? Хвърляш я, нали ??? И след това даже не си спомняш за нея.

Ей това стана и с Атака - тя просто си изпълни задачата си. Сега ще изчезне от политиката и ще остане само в пияните приказки на безмозъчни бръснатоглави комплексари, които се наливат по кръчмите и пердашат просещите циганчета, с представа, че спасяват Вселената.

Hard, ти като изядеш един сладолед, грижа ли те е след това за чашката от него??? Хвърляш я, нали ??? И след това даже не си спомняш за нея.

Ей това стана и с Атака - тя просто си изпълни задачата си. Сега ще изчезне от политиката и ще остане само в пияните приказки на безмозъчни бръснатоглави комплексари, които се наливат по кръчмите и пердашат просещите циганчета, с представа, че спасяват Вселената.

Ти да не си циганин А? ОСТАВИ СКИНАРИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!

АТАКА ще продължи да се развива и без твоето мнение въпреки всичко.

Не е там проблема .Такива като теб с много акъл са .

еми ся ще ги видим комунягите кво ша напраят, ама да не ги псувате след 1-2години :unsure:

Ами аз може и да ги псувам, ама ми се струва, че ти ще си ги псуваш каквото и да направят...

На  Атака  и налагат изкуствено затъмнение по медиите .Почти никой от журналистите нарочно не взима интервюта от тях.

Така си е...

Много ясно че трябва да има нови Избори ,а не парламентарни игрици

и уговорки .

Както вече съм писал НЯМА да има предсрочни избори поради ред причини от икономически характер...

hard , Атака си ИМА телевизия! Ако това е затъмнение, аз съм ескимос.

Мдам, разбира се, мажоритарен собственик на СКАТ е Волен Сидеров... :confused

"факаното" БНТ ли им забрани да правят митинги например?

Имаш ли представа какво бачка на Сидеров гаджето?

От кога български вестникари избягват да отвазяват шумни и "скандални" неща???

offtopic Това -  "Почти никой от журналистите нарочно не взима интервюта от тях."  ме развесели!  Благорадя ти  :D

Ами не знам....ти ми кажи....откога??? Още преди изборите никой не говореше за тях нали? Е защо така? Защото не знаеха ли? Или пък социолозите не го бяха предвидили, а? Защо опърпаните останки от дясното пространство се появяват всяка вечер, за да говорят високопарни глупости, а Атака остава някакси встрани... Недей да хърляш безадресни обвинения.

"Имаш ли представа какво бачка на Сидеров гаджето?"

Ами не, нямам... ама това не е чат. Като искаш да кажеш нещо - кажи го!!!

.

"Имаш ли представа какво бачка на Сидеров гаджето?"

Ами не, нямам... ама това не е чат. Като искаш да кажеш нещо - кажи го!!!

Приятелката на Сидеров е журналист.Казва за Капка Георгиева. Не е от известните ,поне не беше докато Сидеров не влезе в парламента. Не съм много сигурен в коя медия работи(май беше във вестник "Монитор").Или пък май беше пресаташе на Атака :confused

cheese, имам един технически въпрос. Когато гледох че ще правят подписка за сезиране на КС си разгърнах Конституцията ,ама не можах да намеря къде пише, че президента не можа да дава мандата на един и същ човек. Би ли пояснил. И по новините не казаха точно кой е текста.

Според мен няма да успеят да сезират съда ,а дори и да успеят,едва ли ще стане нещо. И така днес май вече ще си имаме правителство.

Напрееед другари,господа и ефендита ... водете ни към Европатаа :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...