Jump to content
BulForum.com

Политическата криза 07.2005

karaman

Recommended Posts

Ей затова искам да стана президент!! :D

То и аз искам да съм красив колкото Роналдиньо ама не съм :D :P :)

А да ви питам, нали на 29ти август пристига някаква комисия от ЕС в България ? И какво ще стане ако нямаме кабинет до тогава :blink: :confused

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply
А да ви питам, нали на 29ти август пристига някаква комисия от ЕС в България ? И какво ще стане ако нямаме кабинет до тогава :blink:  :confused

Aтака ще отидат да ги посрещнат, за да им се оплачат колко продажни били другите, само те били толкова честни и такива патриоти. Че въпреки че не им влиза в работата са дошли да ги посрещнат, докато другите се чудят кой да захапе кокала. И че въпреки, че са толкова патриотична партия, те ги наричат фашисти и че са влезнали в парламента само за лична изгода. :bgrin:

Спокойно, явно ще има повторно гласуване, а фашистите станаха модерни и ще спечелят. Кротко, не се притеснявайте, няма опасност да влезем в ЕС, пък ако се обединим с Германия може и да тръгнем света да прочистваме от нечистите раси :lol:

:lol: Това е перфектната снимка за тези избори. В случая май Доган е мъжа.

Не, честно. Надявам се че Сергейчо е разбрал каква грешка е направил като реши да се обедини с ДПС.

Ако има предсрочни избори предполагам, че ще се получат горе-долу такива резултати:

Атака~30%

БСП~20%

НДСВ~20%

ДПС~10%

ОДС, ДСБ, БНС, Други~20%

Да бе АТАКА веднага ще вземат 30% след тая излагация.

Немога да разбера кво ми са плюнчите с това Евро. Ами до сега като нямаше Евро да не би да няма България. Еврото го искат наште чок отворени политици поради ясни причини иначе всички други ще ни гъзят в общи линии, но понеже в този форум има много просветени понеже имали роднини в Таджикистан и видите ли било много хубаво да Ви е халал европейския. А по въпроса за 30% мойта прогноза е, че ще вземат още по - малко гласове и това ще го видим след 4 годинки, по простата причина, че отново ще си направят играта и избори няма да има.

Възможно е. Само че по скоро управляваща ще е БСП а не НДСВ, защото те направо си се съгласиха с всичко което искаха БСП.

Казаха и по тази тема, но не помня по коя телевизия.

Коалиция за България се отказа да води преговори по втория мандат на НДСВ. Още от утре БСП ще инициира разговори с НДСВ, ДПС и БНС за успешна реализация на третия мандат.

• 2 weeks later...

Нещата отиват да се връчи мандат на ДПС - какво мислите? Добре ли ще е за растящия цигански демографски проблем?

Станишката май няма вече право да бъде председател? ... защото бил 'бламиран' - не я знам тази дума - нещо от балама ли произлиза?

Нещата отиват да се връчи мандат на ДПС - какво мислите? Добре ли ще е за растящия цигански демографски проблем?

Станишката май няма вече право да бъде председател? ... защото бил 'бламиран' - не я знам тази дума - нещо от балама ли произлиза?

Няма особено голямо значение кой ще бъде мандатоносител... важното е кой действително ще управлява.

Станишев най-вероятно ЩЕ стане министър-председател.

Предсрочни избори НЯМА да има. Много депутати не са сигурни, че ще влязат в един нов Парламент, много големи фирми са наляли маса пари, за да вкарат разни льольовци в Парламента. Когато х** опре до г**а, и се изправят пред реалната опасност от предсрочни избори, правителството ще бъде подкрепено от достатъчно депутати.

P.S. Приемам, че се шегуваш за "бламиран"...

Направо незнам... :angry: Те тея малоумници няма да се оправят!

Още с първия мандат можеше да се постигне НДСВ + БСП + ДПС , можеше да стане

и с втория... ама не сакън!!! :angry1 Дайте с третия!

Бахти и Тъпотатите!

Ае вече да прават нещо , че стана сумати месеци вече.

Ако не - ще гласуваме пак и това е :angry1 :(

Как можаха да вкарат и турчолята в правителството... :sayjin

Сидеров си го каза, че това е национално предателство, ама... :angry1

ами отново се говори за 8:5:3 - демек "Пак сме тук" вече е девиза на ДПС избраните с циганските гласове...

Мда, честит ви мандат на ДПС

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...