simbata Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Колкото до ресторантите - тук и без подобни табели в 98% от ресторантите не може да видиш циганин освен в оркестъра И още един въпрос за привърженениците на АТАКА - Ако мандата стигне до ДПС и бъде одобрено правителство ДПС+БСП именно с няколко гласа на отцепилите и отцепващи се от АТАКА няма ли да почуствате излъгани ? С вашите гласове да докарате това, с/у което сте гласували ? <{POST_SNAPBACK}> 1. Ако си от Пазарджик, отиди в най-големия ресторант до OMV-то, а именно "При Манго" и ми кажи колко БЪЛГАРИ си видял... 2.Ами по тази логика, трябва да се гласуваме за ДПС, така ли ? За да не се чувстваме излъгани Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 1. Ако си от Пазарджик, отиди в най-големия ресторант до OMV-то, а именно "При Манго" и ми кажи колко БЪЛГАРИ си видял... 2.Ами по тази логика, трябва да се гласуваме за ДПС, така ли ? За да не се чувстваме излъгани <{POST_SNAPBACK}> Е и ? То и в Изгрев предполагам си има заведения в които българин не сяда. Те турците и без това са си излъгани. Или си мислиш, че Доган защитава интересите им. Затова са цъфнали и вързали в родопите. Доган се води от икономически, а не етнически или политически цели. Реално за турците нищо не е направил колкото и да твърди, че благодарение на него сме запазили етническия мир в региона му. Аз нямам нищо против турците да имат представителство в парламента, но в границата на 4-те 5-те % За скока над 10-те % имат вина негласувалите - 1 000 000 емигранти нехаещи за случващото се тук. И пак казвам, има много по-важни за България цели от това да гоним еди кой си от политиката и да си създаваме допълнителни проблеми. Помисли си само как си гласувал за ДСБ например и 4 5 депутата от тяхната група подкрепят правителство на БСП. Или пък обратното депутати на БСП да подкрепят десен кабинет Няма ли да останеш излъган ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Политическата криза... Хммм... Аз лично не съм била свидетел на по-голям политически пазар. Направо ме е яд да гледам новини. Как поне един не видях да се държи на място и на съответното ниво. Играят си игрички напук-не, на моето ще е! Ако аз съм родоотстъпник, какви са тримата депутати от Атака за които си гласувал подкрепили правителство с участието на ДПС ? Покажи ми къде си видял лозунг - Америка на американците, Русия на руснаците, Да върнем Германия на германците ?????????? Да прогоним китаците от Съединените Американски Щати и т.н. Предполагам знаеш, че в Америка се сблъскват най-много култури, и има цели испаноговорящи квартали. Или може би предпочиташ Кърджали да стане Автономна област и турците от Разград да ги изгоним там. Може би предпочиташ в Кърджали да въртят сателитите към Турция, отколкото да гледат 10 мин новини по Канал 1. Защото след като завъртят чинията ще започнат като Македонците - на чист български език да казват - Аз съм Макдеонец. Там има хора който наистина не знаят Български, а са прекалено стари да се учат. Света се променя, добре ще е да го следваме. Чакай малко, чакай. Ако аз отида в САЩ и не зная английски език дали това няма да е мой проблем? В Германия има толкова много повече турци, но да не би там да има новини по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ на турски език? Ами само Германия ли е? В Щатите може да има китайци, руснаци, пуерториканци, мексиканци и т.н., но когато ги попиташ какви са, на 90% от тях отговорът ще е:"Американци". Има разлика, нали?Като искат новини и програми на техния си език, да гледат сателитни програми, някакви кабелни телевизии и т. н. Имат ли българско гражданство? Следователно трябва да са българи. Като не са българи, а някакви си други, за какъв дявол им е българският паспорт? Искат да живеят тук? Ами да се съобразяват с правилата тук, а не ние с тях! Никой не иска да ги изселва... Съвсем не. Може би ние искаме тези малцинства да са по-интегрирани много повече отколкото те искат.... Голяма грешка беше, че когато им се отвори границата и хукнаха към Турция им се позволи да имат двойно гражданство. Така "българи" който 15 години скъсали със страната си имат право на глас. Просто като допълнение: на бесарабските българи им се отказва двойно гражданство, нищо че в някои отношения са повече българи и от самите нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 ...И още един въпрос за привърженениците на АТАКА - Ако мандата стигне до ДПС и бъде одобрено правителство ДПС+БСП именно с няколко гласа на отцепилите и отцепващи се от АТАКА няма ли да почуствате излъгани ? С вашите гласове да докарате това, с/у което сте гласували ? <{POST_SNAPBACK}> Чичо Волен няма да го позволи тва... Както видяхте при гласуването на правителството тримата сладури липсваха Тва му послужи за урок и ся ша ги стяга, ако някой се опъва лобут и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Просто като допълнение: на бесарабските българи им се отказва двойно гражданство, нищо че в някои отношения са повече българи и от самите нас... <{POST_SNAPBACK}> Еми как няма да се отказва като администрацията ни са напълни с хора на Доган и за това кой да получава българско гражданство и кой не отговарят фесовете. По ЕК скоро имаше предаване на тая тема и хората си го казаха много ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Почвам: Америка на Американците няма и не може да има, понеже американци няма. Те самите са сбирщайн от различни нации. ДПС имат 12% защото всичкото мангален и турчоля гласува, дори по 2-3 пъти, а някой "умни" наши съграждани не гласуват. ДПС събра толкова гласове от чужбина 1во, защото всичкото мангал е навън, после, защото работата беше понагласена малко. Ся..всички знаем, че в Испания и Германия има много БГ турци и мангали, затова се разкриха неимоверно много секции там. Примерно, в Португалия имаше само една секция, в посолството. Същото беше и във Франция, където ако си по-далечко от Париж ти е по евтино да дойдеш до БГ и да гласуваш, отколкото да идеш до Париж. Освен това доста голяма част от българите в чужбина са нелегално там. Ако ДПС реализира мандат с гласове на отцепили се от Атака - да ще се чувствам излъган. Дано не се случи. Обачи всички вие, които сте гласували за БСП, които завъртяха гъза към ДПС...е хек да ви е. Общо взето в тези избори беше избор на най-малкото зло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Еми с гласа на Мозер става точно 120-120. Дано некой друг не са продаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Както каза Star_net, Америка си е на американците, но все пак, там голяма част от ресторантите са с табела, която гласи, че не се допускат лица от африканска раса ... <{POST_SNAPBACK}> тва не съм го видял, а бая ресторанти съм пробвал. даже и в "южните" щати. парите са си пари, без значение от чий джоб идват. иначе за ваша информация ще кажа че в "америка" както и казвате (САЩ) има не по 10 мин. новини на испански, а 30 канала на испански не някакви по кабелната препредадени, а по въздуха! почти всяка програма има SAP (second audio program) на испански. 90% от рекламите във весника горната им половина е на английски, а долната на испански. тука има мексиканци дето немогат да говорят английски след 20 години. аз не се интересувам от текущата политика. не защото съм безотговорен, а защото да се приказва само няма смисъл. действията имат смисъл. аз тези атака не ги знам какви са, ама май са някакви нови и ми се струва рано и неправилно да се съдят само по приказките. кат свършат нещо тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 @garga, тези аудиопредавания и вестници в любимата ти Америка държавни ли са, питам? Обществени ли са или са частни?! Ако Доган състави правителство или при нови избори пак гласуват чужденци за нашият парламент, призовавам всички честни Българи към всенародно мирно въстание, начело с Волен Сидеров! <{POST_SNAPBACK}> Всенародното мирно въстание включва ли във всенародността си, бидейки всенародно и българите с турско/циганско самосъзнание, щото сме съгласни тук, че в България турци няма - това са си българи потомци на приели ислямско вероизповедание през петте века робство? И karaman, стига с тоя Волен - човека има нужда от лечение. Какво въстание ще води той? Той двадесет човека не можа да поведе в една посока. Набързо му били правени листите - и това ли му е извинението?!? Ми не ща такива лидери аз - ами ако и всенародното мирно въстание тръгне така набързо да го прави, както листите си, гарантирай ми, че няма да има печален край ала Атака и то... Ебаси смешното извинение. Сериозни работи не се правят набързо, а пък после да се извиняваш по този начин - ми аз така, набързо - е това вече е признание, че за нищо не ставаш. Намерете си по-добър лидер - такива нацоналистки движения, не знам защо, ама все психично нестабилни ги оглавяват - помните ли Александър Долев? Е той вече не се казва така - до там се побърка, че и името си смени с прабългарско, все едно точно името му е решаващо за победата на идеята. Или Йоло Денев... Или отец Гелеменов... Как искате после да ви възприемат насериозно?!? Дръжте се сериозно и отговорно - не набързо, щото набързо се изпарява доверието на народа, като гледа набързо насрани работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 @garga, тези аудиопредавания и вестници в любимата ти Америка държавни ли са, питам? Обществени ли са или са частни?! Ако Доган състави правителство или при нови избори пак гласуват чужденци за нашият парламент, призовавам всички честни Българи към всенародно мирно въстание, начело с Волен Сидеров! <{POST_SNAPBACK}> Какво въстание ? Те хората ги мързи да отидат да гласуват, ти въстания ще правиш . Да се връщаме 100 години назад и да ни се смее цяла Европа на цирковете. Ако не върви политиката народа и без да го призоваваш сам ще излезне. Трябва да мине някакво правителство, да се глсуват шибаните закони за ЕС и 2007 нови предсрочни избори. Сега ще ги видим политическите курви каква ще я свършат следващата седмица - като приказката за орела рака и щуката. NEO_DDT за какъв урок ще му служи ? Ми трима по върли симпатизанти от улицата да беше хванал ( или Карамана от форума ) нямаше да се продадат. Сега като се гласува десен кабинет коалицията пак ще се разцепи, защото вътре има и леви и десни. И докато сигне мандата до Доган ще имаме 121 БСП+ДПС+АТАКА. От 300 000 които са гласували за АТАКА 60000 все едно са гласували за БСП -на толкова се равняват 4-мата изгонени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Малии така като гледам часовете на постовете, цяла нощ се е водил спор.Сега по телевизията яух че Ахмед Доган се е разбрал със Сергей Станишев, да не се разделят.Демек, ако НДСВ предложи коалиция само с БСП, Станишев няма да се навие, а ще поиска и Доган да участва в тая коалиция, и обратното.Кажете ми ся че тоя мазен мангал не е мръсник.НДСВ без БСП и ДПС няма как да управлява--> Дган със сигурност ще е в управлението, а той точно това иска.Много хитър факан турчин.А ся като се закучат нещата(БСП и ДПС ако не се разцепят) ще има избори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Дано да предложат "експертен кабинет" Тогава вероятнистта да го подкрепят повече хора е по-гпляма П.С. Вучков говореше за експертен кабинет още преди изборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Дано да предложат "експертен кабинет" Тогава вероятнистта да го подкрепят повече хора е по-гпляма П.С. Вучков говореше за експертен кабинет още преди изборите <{POST_SNAPBACK}> Кво значи "експертен кабинет"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Кво значи "експертен кабинет"? <{POST_SNAPBACK}> Значи, че за министри и премиер ще бъдат предложени хора, които са експерти в съответната област и НЕ са свързани с никоя партия Костов и Софиянски изявиха желание да стане тояно това Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Вижте сега... Това правителство беше абсолютно безсмислено! Защото дори да беше прието , то те нямаше да могат да прекарат нито един закон , защото на практика не управляват те , а опозицията! Така че , единствения начин, който аз виждам е нови избори и мнозинство за спечелилата партия. Ако това не стане , ще бъде като вчера и днес... аз така , той онака и т.н. По - принцип не подкрепям комунягите , но не съм против да направят кабинет , НО без 5 министерски места за Догановците! Да им беха дали 2 или 3 .... но хората така ламтят за власт , че сега ще гласуваме за 2-ри път. Което не е много хубаво. защото както казаха по БТВ тази сутрин , 7 месеца без работещо правителство е сериозно изоставане . Но да не забравяме ,че сме Българи и така ще е до края на света Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Значи, че за министри и премиер ще бъдат предложени хора, които са експерти в съответната област и НЕ са свързани с никоя партия Костов и Софиянски изявиха желание да стане тояно това <{POST_SNAPBACK}> Тва е ясно, ама кой ще е премиера, пак ли някой експерт в тая област.Те и Станишев и Симеон могат да кажат че са експерти в тая област? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Искам само да ви кажа, че с дрънкане и спорове из форума няма да стане. Карамане ще ме прощаваш, ама такова като мирно въстание аз не знам да има. Иска се както си говорим тука да се съберем да съберем всички приятели и познати с малко акъл в главата и да идем да го видим парламента кво прави. Изобщо лайняни истории валяло. турци ни управляват, плащаме тока и водата на разни мизерни мангали, нашите данъци отиват за да им строят разни кооперацийки, а в същото време български деца умират, щото нямат пари за лекарства. На цялата тая наглост мангала ти вика даже че си гяур и че не го е страх от тебе. Разбира се същия тоя мангал после не беше толкова убеден в себе си, но тука става дума за друго. Става дума, че те се чустват супер удобно в нашата държава, която върви с данъците и таксите и с труда които ние влагаме в нея. И след всичко което сме вложили, ние не излизаме да си защитим вложенията. Тука от форума ако ставаха нещата щяхме да сме се оправили досега. Само че пред компютъра, пред телевизора и на масата с ракийка и шопска салатка сме големи патриоти. Волен Сидеров за мене е жив ташак. Тоя пич не знае за какво става дума. Използва някакви моментни настроения и се надява да влезне в парламента при голямата лапачка. Даже както някой се изказа по-горе, силно се съмнявам идеята да е негова. Някой се е сетил да сложи един палячо отпред и да раздели гласовете срещу БСП и ДПС с още някой процент. Някой ми разправяше по-горе за Костов. Пиленце, корупцията която демонстрира СДС тогава, беше върха на наглоста. Толкова явна и нагла не е била никога. Говорим примерно за изказвания от сорта:"Абе не се притеснявайте бе ще ви купим просто. Няма да си загубите работата." Изказване на господин Емил Стоянов, брат на екс президента Петър Стоянов насред централния офис на Евроком. Нагъл до степен да те докара до убииство чак. Или да седна да ти обясна как купиха от мой личен приятел, дискотека БОР на хижа Здравец хората на Муравей Радев и всичко наоколо. Я не ми разправяйте за Костов и за СДС, че ме избива на агресия. И в момента има хора на СДС които държат супер стабилни икономически позиций и спират развитието на цял един район. Или да ти обясна за сегашното управление на СДС избранника за кмет в гр.Стамболийски. Абе кво да говора то е луда работа. Докато сме патриоти пред ракийката и салатката работата нема да стане. Тука може да ми се биете в гърдите колкото си искате, ама не ми правите впечатление. Не сме народ ,а мърша както е казал един мъдър човек. Силно се съмнявам и половината патриоти дали знаят кой е този човек и по какъв повод го е казал. Кво да говоря повече....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 @KILLERINCHO , добре бе... общо взето си прав! Но аре кажи как трябва да се борим???!!!! С вилите и факлите ли .... ?! С к'во ? То аз като гледам друго май не ни остана... или има някъв смисъл от петиции , подписки , митинги и т.н. глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Хайде така върлите подръжници на царчо да ми обяснят на какъв се прави сега. НДСВ не могат да дадат точен срок в който ще приемат мандата от президента, това сигурно защото България може и една година да кара без правителство. Тоя Симеончо такъв цирк изигра, какъвто е нямало в новата история на България, а му вярвате... пффффф .. по - добре Станишев отколкото царчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 @KILLERINCHO , добре бе... общо взето си прав! Но аре кажи как трябва да се борим???!!!! С вилите и факлите ли .... ?! С к'во ? То аз като гледам друго май не ни остана... или има някъв смисъл от петиции , подписки , митинги и т.н. глупости! <{POST_SNAPBACK}> Така както ги гледаш нещата, мислиш ли че някой ни ебава за живи с тея петиций и подписки ? Аз досега не се сещам да е вързала някоя петиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Така както ги гледаш нещата, мислиш ли че някой ни ебава за живи с тея петиций и подписки ? Аз досега не се сещам да е вързала някоя петиция. <{POST_SNAPBACK}> Именно, аз това се опитах да кажа. Та сигурно ще ни забележат с Факлите и Вилите Ама то е казано - ' Прост народ - Слаба държава' Колкото и да е жалко - не виждам изход в тунела Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Но да не забравяме ,че сме Българи и така ще е до края на света <{POST_SNAPBACK}> ние сме на всеки километър - от тук до края на света !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Политиците трябва да видят, че нас ни интересува бъдещето на българия и няма да останем безпричастни към ставащатото в държавата ни. Това може да стане само по начина, който Караман е предложил. С митинги и протести, в краен случей и възстание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 С митинги и протести, в краен случей и възстание... <{POST_SNAPBACK}> ухааа ,ще има пак бира и кебапчета на барикадите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 ... Българина разбира най-много от: футбол, секс и политика ... Бих ви направил всички депутати, защото разбирате всички от всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.