Jump to content
BulForum.com

Политическата криза 07.2005

karaman

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply
Обсъждане на политическата криза в България и не само!

Само да поясня, провъзгласявам се за Вучков 2!

Няма да има милост за нито един родоотстъпник :)

Как така Вучков? Да не би да става дума за Сидеров 2. :P

Иначе, по темата: До кога турци ще ни управляват? Винаги са на власт и с Костов, и с Царчето, и сега с БСП. Незнам, но най-ми дпадат идеите на Волен. Атакааааааааааааааааааааааа нека да им потърси сметка на всички, които забогатяха ей така от нищото. Чудно ми е как ще се справи със "сиганите" (мангустите) и дали ще забрани партиите на верска основа, разбира се ако дойде на власт.

Не следя много политическия обзор, но съм сигурен в едно-ако продължаваме така циганите и турците(аз лично ги поставям под общ знаменател) ще станат повече от нас.

Ако на някой му хрумне да ме нарече расист четейки поста ми, мога да му отговоря че те сами се делят на "нашите" и "вашите"(или "ние" и "те")

Сега става интересно, БСП и ДПС се отказват от мандата. НДСВ едвали ще успее да сформира правителство и... предсрочни избори... ура. БСП няма да вземе отново толкова гласове, така че ще стане моооого интересно.

Ха така Карамане - ей тва сега е тема на място

Ето ви некои поводи за размисъл:

1. Българският народ позволи на мазния циганин Иван Костов и БСП да създадат еднолични мастодонти с финансови ресурси, способни да въртят държавното кормило в синхрон с интересите им. Слава богу Костов се уля, та го свалиха... НО

2. Мизерникът Симеон (срам ме е от него, защото дядовците ми са служили на баща му) позволи най-голямата свинщина в историята, за да си осигури мнозинство - даде на турците, ТУРЦИТЕ!, да бъркат в кацата с меда и разбира се "прасето като се научи един път...." Гледаме новини на турски! Всички фондове са налапани от ТУРЦИ и парите се раздават на ТУРЦИ! Вместо да си гледат тютюна тия нагли маскари сега изкупуват земята ни и я орат с трактори за по 250-300 хиляди евро и ни оптределят цените на жътвата! ТУРЦИ! Нагло ИЗИСКВАТ министерства, които раздават пари, не които събират и т.н. и т.н.

3. Starship trooper-а Волен Сидеров изключително мъдро използва злобата на озверелите от бедност, завист и безхаберие българи и се намърда в парламента. Изпитвам аз лично силни подозрения, че фурорът "Коалиция Атака" е създаден не случйно и зад него стоят много по-сериозни играчи от тези пумпали, които виждаме. Това ще стане ясно много бързо след като отшуми тази криза, ако Атака остане там, където е и започне прокарването на нови закони. Тайно се надявам Сидеров да е това, което е, но нещо ми подсказва, че предстоят интересни събития в тази среда.

4. Подмолните душици от десницата, които плачат, че си изпуснаха кокала отвсякъде и дерзаят с некви безрасъдни тъпи изказвания и роптания, бидейки извън борда. При тях и при Атака е най-голямата финансова атака в момента - скоро ще усетим и кои се поддават.

Сега става интересно, БСП и ДПС се отказват от мандата. НДСВ едвали ще успее да сформира правителство и... предсрочни избори... ура. БСП няма да вземе отново толкова гласове, така че ще стане моооого интересно.

Aз пък не мисля така. Като го гледам целия този цирк и сега вече ми се изяснява всичко. Защо Доган не желае коалиция с НДСВ? Най-големия дупевадец в парламента и толкова мъжки да отказва.

А сещате ли се че топката се прехвърля три пъти между партиите до като се стигне до предсрочни избори.

И след като се провали правителството на НДСВ (а това е 100 % сигурно). нали президента е човек на БСП по рождение, тогава ще даде правото на ДПС да състави правителство и се връщаме пак на начална позиция. До тогава все ще се намерят 4 човека за да победят БСП и ДПС. Има време за всичко. Важното е цирка да върви и шоуто да се точи.

П.П. А бе преди 2 години ми разправяше една жена, че до 10 години най-късно ще ни управлява ДПС ама аз не й вярвах.

ОК, де аз немога да разбера какво пречи да се състави правителство от БСП и НДСВ, гласовете са достатъчни и без ДПС, нали така??? :confused

ОК, де аз немога да разбера какво пречи да се състави правителство от БСП и НДСВ, гласовете са достатъчни и без ДПС, нали така??? :confused

Не става щото и Станишев и Царо искат да са премиери...

НДСВ връща мандата и той се дава на ДПС. Тогава същия този кабинет който отхвърлиха вчера и днес, ще мине с 1 2 гласа разлика заради изгонените от атака и подсъдимия Софиянски :D

При нови избори може да си сигурен, че големия победител ще е БСП и ДПС, заради още по-ниската избирателна активност.

Колкото до АТАКА - тези се разпиляха още преди да са се събрали. Ако се гласуват още един два кабинета Сидеров ще си отане сам. Тези които са дали гласа си за тях и против ДПС - вижте за кой гласували избраниците Ви и колко пари струват :D

На прага на ЕС и фона на световната глобализация да се издигат националистически лозунги е леко казано смешно.

Не става щото и Станишев и Царо искат да са премиери...

Станишев искаше да е премиер , когато неговата партия беше мандатоносител , но сега , когато НДСВ е тази партия и царя е в пълното си право да иска да бъде министър-предсетател, Станишев продължава да се инати.Не мога да го разбера тоя човек. :confused

@azsum Въобще не е смешно да се поставят националистически лозунги, най-голямата световна сила САЩ винаги е и ще поставя на първо място своите интереси и после другите, ние щото постоянно играем по нечия свирка, затва сме на тоя хал...

@utrepko_ Така е, никой не ще да изпусне кокала...

Така, и в нашият форум се навъдиха родоотстъпници :)

Ако аз съм родоотстъпник, какви са тримата депутати от Атака за които си гласувал подкрепили правителство с участието на ДПС ?

Покажи ми къде си видял лозунг - Америка на американците, Русия на руснаците, Да върнем Германия на германците ?????????? Да прогоним китаците от Съединените Американски Щати и т.н.

Предполагам знаеш, че в Америка се сблъскват най-много култури, и има цели испаноговорящи квартали.

Или може би предпочиташ Кърджали да стане Автономна област и турците от Разград да ги изгоним там. Може би предпочиташ в Кърджали да въртят сателитите към Турция, отколкото да гледат 10 мин новини по Канал 1. Защото след като завъртят чинията ще започнат като Македонците - на чист български език да казват - Аз съм Макдеонец.

Там има хора който наистина не знаят Български, а са прекалено стари да се учат.

Света се променя, добре ще е да го следваме.

Ами в другите страни няма такива лозунги, щото те не са допуснали положението да стане такова, че да има нужда от тях...

В Кърджали ако искат и към Авганистан да си въртят сателитите мен тва не ме интересува, мен ме интересува да се чувстват българи, на обществени места да се говори на български и да им пука за България...

azsum, никой не е против това да следваме света, ако беше слушал дори едно предаване на АТАКА, щеше да чуеш ПРОТИВ КАКВО са от АТАКА.

Днес Сидеров си призна, че листите са писани трескаво последните 2-3 дни, знаем колко е нова формацията, не можем да очакваме всичко да е по мед и масло при тях. То във коалиции от десетилетия има отцепници и отстъпници, очакваше се и в АТАКА да има. Във всяко стадо има черни овци. Това не опорочава идеите на АТАКА в никакъв случай. Като всяка партия, ти гласуваш за едно лице, представителя на партията, Костов, Симеон, Волен, Надежда и т.н. Поне докато не се стигне до общо разбиране за мажоритарния принцип.

Та ако беше слушал призивите на Сидеров, включително от екрана, щеше да чуеш, че става дума НЕ за изгонване на всички турци, избиването им или каквото и да е нацистко деяние, а за пробиване на мафиотския клан в политиката, което според мен доста успешно направи.

Всичко, което се правеше досега, мисля доста ясно стана на всички - корупция, лични интереси, мафия, разграбване, олигархия. Всичко това се е сплотило и впило здраво там горе и не пуска, липсва всякаква връзка на т.нар. власт с народа. Няма да изреждам всичко на което ставаме свидетели - наводненията и другите бедствия, пред които 'държавата' (то вече няма такава) е абсолютно и напълно безсилна да се справи. ТЯ НЯМА идея какво да прави, и няма намерение да се опита да прави нещо.

Обикновения човек най-безсрамно и нагло е лъган и заблуждаван, че живее по-добре, което всъщност е изродено и натрапено чувство.

Целта беше основно ДПС да бъде спряна, както и БСП (БКП), и да се сложи прът в колелата на огромната и набрала феноменална инерция престъпна олигархия, граничеща с диктатура. Никой не е против обикновения гражданин, който е готов да се нарече българин, независимо от какъв произход е - турчин, македонец, евреин, арменец. Атаката е към тези национални предатели, които допуснаха това да се случи, Доган е най-големия предател на всички времена, за когото гласуват сляпо и турци и цигани и който разбира сехич не му пука за тези гласували, само спекулира с етническата си принадлежност, неговата принадлежност е към ПАРИТЕ! Единствено! И ще е така докато турците и циганите не бъдат приобщени както се полага (или изгонени ако те не направя усилие в тази насока), или българите не отидат да гласуват, което е и голямата им грешка, така допускат обединените от малцинството да превърнат една престъпна организация като ДПС трета сила, блъскаща се в гърдите, че е представител на голяма част от жителите на страната. Пълни глупости, вотове, придобити по абсолютно нечестен път, поне половината, знаете за прииждащите тълпи от Турция и т.н.

Е съгласете се, че трябваше да се ръгне един прът в този страшно инерционен механизъм на престъпност по най-високите етажи на властта.

Най-малкото Сидеров има възможността и смелостта да се изправи пред народа си и да си признае грешки, които не са изцяло негови, има връзка с народа, най-малкото чрез предаването си по скат.

Подкрепям, че АТАКА е дори твърде малко националистична, спрямо идеите, зад които съм сигурен че застават по-голямата част от жителите на страната, дори бабичките от селата, гласували за БСП по ред причини - инерция, закостенели навици, инат и каквото се сетите още.

Твърде малка страна сме, за да се сравняваме по доста показатели с Америка например.

Еми като не сме готови да влизаме в ЕС, да НЕ влизаме! Мама му стара!

Казах.

EDIT:

Както каза NEO_DDT, още веднъж твърдо подкрепям, че като сме допуснали да се стигне дотук, напълно е в реда на нещата да има такива лозунги.

И да, пускането на новини на турски е просто прах в очите. Замазване на положението. Този факт не решава проблеми.

Интегрирай и накарай тези хора да са ОТГОВОРНИ и пълноправни (това е ключът) към държавата, и другото само ще последва.

EDIT2:

Но не Доган направи 1 000 000 българи емигранти, които в момента нехаят за случващото се тук.

Не, но имаше голямо участие и той в цялото разграбване довело като резултат всичко това, включително и емиграцията, макар и индиректно и като резултат и от неговите намеси във властта по най-долен и коварен начин.

Ами в другите страни няма такива лозунги, щото те не са допуснали положението да стане такова, че да има нужда от тях...

В Кърджали ако искат и към Авганистан да си въртят сателитите мен тва не ме интересува, мен ме интересува да се чувстват българи, на обществени места да се говори на български и да им пука за България...

Донякъде си прав. Голяма грешка беше, че когато им се отвори границата и хукнаха към Турция им се позволи да имат двойно гражданство. Така "българи" който 15 години скъсали със страната си имат право на глас.

От друга страна се радвам, че България си реши всички важни проблеми и най-големия според мнозина е Доган и ДПС. Но не Доган направи 1 000 000 българи емигранти, които в момента нехаят за случващото се тук.

tedy когато гласувах, не гласувах за лица, а за идеи, предизборна програма и начин на водене на политика. Знаеш какво би станало, ако НДСВ остане без Симеон, ДПС без Доган, ДСБ без Костов. При Михайлова нещата са малко по-различни- по скоро пречи отколкото да помага на ОДС.

И Симеоновите листи бяха писани по подобен начин, макар да имаха малко повече време, но това не им попречи да изкарат 4-ри годишен мандат. Но не може да ме убедиш, че за един месец не можаха да намерят един автобус хора, които да отстояват идеите на коалицията им и то не кои да са, а тези заради които са избрани.

Покажи ми къде си видял лозунг - Америка на американците, Русия на руснаците, Да върнем Германия на германците ?????????? Да прогоним китаците от Съединените Американски Щати и т.н.

какви лозунги бе,горе написаните ти въпросчета са вече доказани.

Америка си е на Американците,Русия си е на Руснаците,Германия си е на Германците,само наште педали незнаят каде се намират,да си видял китаец в американският парламент или циганин да мете руския,няма и да видиш.Само сергейчо-гейчо се поддаде на оня манаф доган.И ако не се вземем в ръце Ние Българите - майка ни жална.

Станишев искаше да е премиер , когато неговата партия беше мандатоносител , но сега , когато НДСВ е тази партия и царя е в пълното си право да иска да бъде министър-предсетател, Станишев продължава да се инати.Не мога да го разбера тоя човек. :confused

XAXAXAXA А защо царя-мрънкалник не подкрепи правителството на Станишев ами се пазареше като циганин. Няма смисъл да се дава мандат на НДСВ. те правителство не могат да направят. Правителство на БСП с мандат на ДПС тва е.

XAXAXAXA А защо царя-мрънкалник не подкрепи правителството на Станишев ами се пазареше като циганин. Няма смисъл да се дава мандат на НДСВ. те правителство не могат да направят. Правителство на БСП с мандат на ДПС тва е.

А защто педала не предложи на Българите ,ами се одупи но доган ааа ?

И всичките тези смешни подхварляния,че щели сме да закъснеем за европа са пълна провокация.На този етап не ни трябва европа.Нямаме пари за ток от 0,30 лв.И дали ще влезнем през 2007 или 2008 или 2009 според мен е без значение.Ебаха ни турци,после комунисти ,сега и двамата се опитаха -ама не стана.Та дали след две или след три години ще влезнем някаде си не е толкова важно.

Важно е да сме Българи и да се подкрепяме.

Еми той си предложи, ама всеки го отряза. Никой не отстъпва и гледа собствените си облаги. Много ясно че ще се обърне и към ДПС.

На този етап не ни трябва европа.Нямаме пари за ток от 0,30 лв.И дали ще влезнем през 2007 или 2008 или 2009 според мен е без значение.

Може би няма значение за обиковенния Българин но защо не по-рано от колкото по-късно. И икономиката ще потръгне така.

Предполагам знаеш, че в Америка се сблъскват най-много култури, и има цели испаноговорящи квартали.

Както каза Star_net, Америка си е на американците, но все пак, там голяма част от ресторантите са с табела, която гласи, че не се допускат лица от африканска раса ;)

...

tedy когато гласувах, не гласувах за лица, а за идеи, предизборна програма и начин на водене на политика.  Знаеш какво би станало, ако НДСВ остане без Симеон, ДПС без Доган, ДСБ без Костов. При Михайлова нещата са малко по-различни- по скоро пречи отколкото да помага на ОДС.

И Симеоновите листи бяха писани по подобен начин, макар да имаха малко повече време, но това не им попречи да изкарат 4-ри годишен мандат. Но не може да ме убедиш, че за един месец не можаха да намерят един автобус хора, които да отстояват идеите на коалицията им и то не кои да са, а тези заради които са избрани.

Да, и именно лидерите им олицетворяват тези идеи.

А затова, че НДСВ изкара мандата си само за няколко месеца подготовка, какво бих могъл да кажа, първо изначалните идеи на двете коалиции са леко различни :P , а и НДСВ имаше зад гърба си несравнимо повече капитал и ресурси за да постигне целта си, която видяхме, че се вписва в общата идея за добирането до кокала.

А защто педала не предложи на Българите ,ами се одупи но доган ааа ?

И всичките тези смешни подхварляния,че щели сме да закъснеем за европа  са пълна провокация.На този етап не ни трябва европа.Нямаме пари за ток от 0,30 лв.И дали ще влезнем през 2007 или 2008 или 2009 според мен е без значение.

Абсолютно съгласен!

Както каза Star_net, Америка си е на американците, но все пак, там голяма част от ресторантите са с табела, която гласи, че не се допускат лица от африканска раса  ;)

...

ммм да . и ако се приеме че сме новобранци в подобни начинания,,,,значи според мен като за начало можем да ги бием с табелите.Защото наш манго неможе да чете, :punk

Както каза Star_net, Америка си е на американците, но все пак, там голяма част от ресторантите са с табела, която гласи, че не се допускат лица от африканска раса  ;)

...

И Губернатора на Калифорния е най-големия Американец. Колкото до ресторантите - тук и без подобни табели в 98% от ресторантите не може да видиш циганин освен в оркестъра :D :D :D :D

И интересно защо при 4 5 % от населението ДПС получава над 10% вот.

Защо при 1 000 000 емигранти ДПС събира 57% от чуждестранния вот.

И още един въпрос за привърженениците на АТАКА - Ако мандата стигне до ДПС и бъде одобрено правителство ДПС+БСП именно с няколко гласа на отцепилите и отцепващи се от АТАКА няма ли да почуствате излъгани ? С вашите гласове да докарате това, с/у което сте гласували ?

EDIT: "Народният представител Христо Величков не можа да си спомни как е гласувал за кандидатурата на Сергей Станишев за премиер." - :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Гледах CNN коментара за изборите в БГ беше, че в парламента се борят кой да налапа мангизите които ще дойдат от ЕС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...