Blitz^^ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Imperial glory. Новото дете на Pyro studios. След Praetorians тая фирмичка взе да ми се издига в очите ама много. По принцип едва ли не МРАЗЯ стратегиите и много рядко някоя ще ми хване окото но по Imperial glory ми изтекоха лигичките. Е, има ли фенове, общи впечатления, какви са тези впечатления, стратегии за битките... квото се сетите за Imperial glory тука пишете. Ето инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз отдавна се мъдря дали да я сваля. Та въпроса е някой да каже дали си заслужава да я дръпна, понеже и аз от доста време немога да намеря свястна стратегия Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Imperial glory. Новото дете на Pyro studios. След Praetorians тая фирмичка взе да ми се издига в очите ама много. По принцип едва ли не МРАЗЯ стратегиите и много рядко някоя ще ми хване окото но по Imperial glory ми изтекоха лигичките. Е, има ли фенове, общи впечатления, какви са тези впечатления, стратегии за битките... квото се сетите за Imperial glory тука пишете. Ето инфо <{POST_SNAPBACK}> ООО играта си е супер яка мина се време от както излезе ама пак е мноо здрава нямах търпение да излезне и ся я цъкам на макс Pyro Studios са много добри Praetorians също беше много заребена.Мнението ми за играта е 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Аз отдавна се мъдря дали да я сваля. Та въпроса е някой да каже дали си заслужава да я дръпна, понеже и аз от доста време немога да намеря свястна стратегия <{POST_SNAPBACK}> СУУУУПЕР ЯКА Е! Има стратегическа карта както на Rise of nations. Водят се само битки, не събираш ресурси в реално време, строежи освен на стратегическата карта няма. Яка е. Освен сухоземни има и морски битки. Морските ги мразя но не мисля че ги усетих та затва. Така че играта просто рулира отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.