Jump to content
BulForum.com

Албанците: "Добре дошли балкански цигани"

evil_smith

Recommended Posts

Стара Велика България, известна днес като Волжска България или Идел Болгаристан (İdel Bolğaristan), е историческа държава, съществувала между 7 и 13 век около реките Волга и Кама, които днес се намират в днешната Руска федерация. Смята се, че от гледна точка на територията и населението, днешен Татарстан е наследникът на Волжска България.

Да - на мястото на тази държава, основана от Кубрат, днес живеят истинските наследници на прабългарите.

Славянската езикова група и славянската раса са две различни неща ;) , но това няма връзка с темата, а тия албанци са мръсна зган... :angry1

Такова животно като славянска раса няма да те светна ;) . А иначе по темата. Тея албанци явно избиват комплекси. Имат по 10- 12 деца щото няма друго кво да се прави там. Те са с най-голям прираст на населението в Европа. Опитват се да действат на принципа ан циганите. Повече деца = повече пари от държавата. Ама явно и тяхната държава една...

Стара Велика България, известна днес като Волжска България или Идел Болгаристан (İdel Bolğaristan), е историческа държава, съществувала между 7 и 13 век около реките Волга и Кама, които днес се намират в днешната Руска федерация. Смята се, че от гледна точка на територията и населението, днешен Татарстан е наследникът на Волжска България.

Да - на мястото на тази държава, основана от Кубрат, днес живеят истинските наследници на прабългарите.

Да бе, да! А пък другарят Ленин е измислил кирилицата... :wir

Албания е една доста (да не кажа много) изостанала държава във всички отношения. Доскоро там все още е съществувала вендетата! А колкото до надписите от стадионите - няма смисъл да се коментира. Но за съжаление и по нашите стадиони могат да се видят и чуят хиляди подобни простотии.

Искам да насоча вниманито ви към нещо друго - побоят над Христо Янев. Нима това са го направили албонци :confused По-скоро някои от феновете на Левски!

Така, че по-добре зарежете Албания, че и без тва си имаме достатъчно проблеми за обсъждане в България.

Friedrich, не се пули, вземи чети малко истинска история, а не про-руски и про-византийски хроники! Демек купи си книги, а не учебници, щото по учебниците такива простотии пишат, как сме живели в юрти и сме били чергари. Ако бяхме чергари, нямаше да оставяме след нас останки на огромни дворци и градове! Ама трябва да се четат книги!

Мисля, че не разбра иронията ми :bgrin:

Не съм чел постовете по-нагоре...

Момчета! Фактът, че обръщате внимание на подобни простотии от страна на "народ", който не се знае къв е и откъде е, камо ли да познава съседите си, ви принизява.

Как може да се връзвате на излияния на АЛБАНСКИ УЛТРАСИ????

Не не - представете си тия хора какви са и колко мозък имат!

Пикал съм им на плакатите и на малоумието.

Ние, а и не само ние знаем правилното уравнение:

албанец = циганин

Толкова са близки двете породи....

На мен ми хареса това:

"Вървя, потя се и се чудя и за други неща. Най-вече за това, че няма нито едно бездомно куче по улиците. Може би това донякъде обяснява факта, че няколко колеги се оплакаха от стомашни болки, хапвайки сандвичи с месо. " :D

Албанците си позволяват адски много!!!Трябва да им се скръцне със зъби , за да разберат че са едни въшливци!Неможе една държава , която е едва ли не от 3-тия свят да си позволява толкова много! :angry: :pirate :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :argue

Това Волжка България е последната Държава на прабългарите, преди да се разделят на няколко клона! Българи са основали държава и на Апенинският Полуостров.

Friedrich, не се пули, вземи чети малко истинска история, а не про-руски и про-византийски хроники! Демек купи си книги, а не учебници, щото по учебниците такива простотии пишат, как сме живели в юрти и сме били чергари. Ако бяхме чергари, нямаше да оставяме след нас останки на огромни дворци и градове! Ама трябва да се четат книги!

Тъй вярно, в учебниците по история има такива тъпотии за нашата история, че чак яд ме хваща :pirate

абе не сте ли чували ядосан ром какво вика на съплеменика си

ЦИГАН! СИГАН! МАНГАЛ ЧЕРЕН!

мамка им да еба

обаче ни превземат демографски - това е...

не ги питайте в Македония как им е...

На един мач на Лалута черен циганин пред мен крещи на страничния съдия - "Кюмюр, Брикет, майка ти да ива сиганска"

VMS по-черен от тези беше. Не съм фен на тези отбори, на мача бях по-скоро случайно. Иначе цигани има и в двете агитки :D и сигурно е голям спора в коя са повече.

А иначе по темата кво толкова се връзвате :blink: Приемето го по този начин: някой мангал ако ви каже циганин, ще се обидите ли? Едва ли, теглете им по една майна и да мрът в киреча...

...мръсна зган... :angry1

Ех, ако беше тук ZGAN много щеше да се изкефи на поста :)

Никога не съм мислел че съм расист, ама усещам едно чувство на гняв и омраза, как се надига в мен след подобни изказвания от страна на албанците, които не знаят, кой по колко пъти им го е "слагал".

Това не е расизъм, а патриотизъм. Расизъм е като тръгнеш да псуваш всички, различни от теб и твоята раса, а не човек/народ, който се отнася пренебрежително към теб.

А не ви ли е хрумвало,че обращението"Добре дошли балкански цигани" може да не е отправено към публиката на ЦСКА,а към отбора на СК Тирана?!! :woot Може така да им е прякора.Както у нас "канари","армейци","буфери"...и.т.н.Що при тях да няма "балкански цигани"!! :lol: :punk :lol:

Да бе, и вие да ва...

Кво се обиждате, като се обиждате все едно наистина е така...като не е така смейте им се на тъпите албанци и тва е...

И те ще дойдат в БГ, ма дали ще си тръгнат...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...