Jump to content
BulForum.com

Албанците: "Добре дошли балкански цигани"

evil_smith

Recommended Posts

На стадиона е имало плакат с гласящ точно това. Става дума за мача СК Тирана - ЦСКА - 0-2.

Албанците ни наричат ЦИГАНИ????? :angry1 :angry1

Аве те огледала намат ли?? Незнам за вас, но аз съм много ядосан и веЗе ги мразя. :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

П.С. Мисля, че темата е за тук защото искам да обсъдим отношението на чужденците към нас, а не резултата от мача.

Ами какво да кажа, майна. С оглед на това, на което ставаме свидетели последните дни в Парламента...направо циганска работа! Станахме за резил! Видяхме колко им пука на политиците, особено на така наречената "опозиция" за членството ни в ЕС. След като много добре знаят, че това бавене влияе много пагубно за членството ни, но продължават да правят бойкоти, окупирания на трибуната, заплахи за физическа саморазправа и т.н.

Или обощено цирк или циганска работа!

Ами какво да кажа, майна. С оглед на това, на което ставаме свидетели последните дни в Парламента...направо циганска работа! Станахме за резил! Видяхме колко им пука на политиците, особено на така наречената "опозиция" за членството ни в ЕС. След като много добре знаят, че това бавене влияе много пагубно за членството ни, но продължават да правят бойкоти, окупирания на трибуната, заплахи за физическа саморазправа и т.н.

Или обощено цирк или циганска работа!

Цялата борба е заради предпресъеденителните :blink: фондове, или с други думи който вземе власта той ще лапа най-много. Но това не е причина некви туземци да ни наричат ЦИГАНИ. :angry1 За тази каша са виновни само и единствено управниците.

Време е да се надигнем да се стегнем ... един дикататор да заеме власта и да мачка наред ... да стабилизира държавата, с твърда ръка да взима решения и да милитаризира държавата ... и така България да стане втора нациска Германия и да завладее света ... България на ТРИ планети !!!

@sasho_1989 баш за тук си е темата не виждам нищо общо с тя и той раздела във форума ако ти виждаш земи ме просветли !!!

@Lord_Gudo,не съм казал че темата е за Тя и Той така че няма какво да се просветлявам :angry1 .Темата си е чисто футболна така че е за раздел Football :angry: Аз като пуснах тема за Михаел Шумахер в Others, всички почнаха да ми обясняват че тя не е в правилния раздел...

Айде със здраве, мой човек! :punk

какво прави тази тема в Others!? :confused  :confused  :confused  :blink:  :blink:  :blink:

А къде да е.Тука май е най-подходящо(не е за футбол раздела).Пък и щом някой модер не я е мръднал вече, значи е ок. :bgrin:

Време е да се надигнем да се стегнем ... един дикататор да заеме власта и да мачка наред ... да стабилизира държавата, с твърда ръка да взима решения и да милитаризира държавата ... и така България да стане втора нациска Германия и да завладее света ... България на ТРИ планети !!!                 

Волен Сидеров е тоя човек. :bgrin: :D

А сега по темата.Мисля че е точно обратното , ние трябва да им се подиграваме , а не те на нас, но както се казва "Храни куче да те лае". :angry1 :angry1

абе не сте ли чували ядосан ром какво вика на съплеменика си

ЦИГАН! СИГАН! МАНГАЛ ЧЕРЕН!

обаче ни превземат демографски - това е...

не ги питайте в Македония как им е...

Албания и Босна са гетата на Европа.Подобна мизерия и цигания в други европейски държави няма.Сърбите се опитаха да почистят и двете черни петна :tongue , но ги спряха :allien

А албанците, където се чудя дали си знаят въобще расовия произход, нямат право да говорят и пишат подобни неща за 1 велика славянска държава като България :ghost

@sasho_1989 баш за тук си е темата не виждам нищо общо с тя и той раздела във форума ако ти виждаш земи ме просветли !!!

Къв диктаор кви пет лева бе. Хубавите диктатори умряха през април 1945-та и март 1953-та. Може ако Волен направи правителство и да се стегнем едно бързо превъоражаване да направим, вдна бърза инвазийка и т. н. Албанците да не се правят много много щот са по зле и от нас.

Знаете ли как започват всяка вечер новините по албанската национална телевизия?

"Добър вечер Енвер Ходжа." :lol: :lol: :lol: . ХАХАХАХАХАХ! Щото само той има ТВ.

Знаете ли как започват всяка вечер новините по албанската национална телевизия?

"Добър вечер Енвер Ходжа."  :lol:  :lol:  :lol: . ХАХАХАХАХАХ! Щото само той има ТВ.

ХахахХАххахАХха баш така е :) те са толкова мизерни че нема на де повече ... само сомалия са по-зле от тях ...

Представям си кво щяха да викат, ако бяха отишли Локото  :D

Е кажи щом си представяш щото аз не мога :angry: . Да не би циганите да чакат само да има мач навън и да тръгнат да пътуват :confused Айде стига глупости вече :angry1

А албанците, където се чудя дали си знаят въобще расовия произход, нямат право да говорят и пишат подобни неща за 1 велика славянска държава като България  :ghost

Велика е, ама не е славянска :bgrin:

Велика е, ама не е славянска  :bgrin:

Ми ква е бе професоре. Ся кажи ни българите кат не сме славяни кви сме. Турци ли, германци, финландци, китайци, датчани, кви?

Ми ква е бе професоре. Ся кажи ни българите кат не сме славяни кви сме. Турци ли, германци, финландци, китайци, датчани, кви?

За Прабългари и Траки не си ли чувал :)

За Прабългари и Траки не си ли чувал :)

Чувал съм. А ти за славянски езици чувал ли си. Една доста голяма част от европейските езици спадат към тях. В това число е и българския. Ето защо сме славянска държава.

Чувал съм. А ти за славянски езици чувал ли си. Една доста голяма част от европейските езици спадат към тях. В това число е и българския. Ето защо сме славянска държава.

Славянската езикова група и славянската раса са две различни неща ;) , но това няма връзка с темата, а тия албанци са мръсна зган... :angry1

Никога не съм мислел че съм расист, ама усещам едно чувство на гняв и омраза, как се надига в мен след подобни изказвания от страна на албанците, които не знаят, кой по колко пъти им го е "слагал".Само, които не е минал оттам той не им го е *****л!

Абе зависи за кои Българи става въпрос, за тия след 3 март

сме от всичко по малко! xmas.gif

Това имах предвид!

Ама и това насаждане на расизъм, което се получава с подбни теми не е полезно...за никого....

За албанците:

То така и така ще има реванш, сигурен съм че и нашите тук ще направят нещо подобно, може само да им помогнем :) .

А за прабългарите:

Нека някой от тези "Титани на мисълта" :tongue да ми обясни на лично съобщение за произхода на прабългарите и защо сега ние не сме славяни.В състояние съм да понеса още една дивотия, така че давайте.А то може да се отвори и анкета по този въпрос.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...