connect Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Продавам монитор 15'' SAMPO AlphaScan 520 инфо тук (добър) и принтер Xerox DocuPrint C6. Монитора е с кабел за захранване ( и за връзване към комп-а естествено), а принтера е без кабели и става за части. Цени: Монитор - 45лв. - причина за продажбата -ъпгрейд Принтер - 10лв. - не ми е необходим и събира прах у дома.- продаден Възможен е коментар, но естествено в реални граници. Снимки на принтера и монитора ще кача довечера. Едит: Монитора поддържа без проблеми 1024х768@85Hz Връзка на ЛС, в темата и на е-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 В какво състояние е главата на принтера? Не говоря за патрончетата, които сигурно са празни, а главата, дали е запушена, запечена, чистена и пр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Изобщо нямам идея...като я гледам е зацапана, а дали е запушена пак не мога да ти кажа...Мога да я снимам довечера и да я видиш...Нямам против ако искаш да го видиш като цяло, знам че може да се възстановява и почисти , но не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Нови цени: Монитор 40лв. Принтер - 7лв.-продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Монитор - 37 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 30 ot men- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.