nafnaf Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Имам въпрос, може да ви се стори смешен дори абсурден , но някои неща не ги разбирам и искам да попитам. Плейара ми е 512 МБ модел на Филипс, но когато го конектна към компютъра ми разпознава само 442,21 МБ, разбирасе ясно ми е че плейара изпозлва част от паметта но 69,71 МБ да използва, това нормално ли е? Силно се надявам изключително сериозни и компетентни хора да си дадат мнението, Благодаря Ви предварително, Желая на Всички пприятен и успешен ден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ами аз имам карта 512МБ, ММС , и ми разпознава 490МБ от нея.Но мисля че това е нормално , защото доколкото знам не се вижда пълния капацитет.При тебе нещата стоят по друг начин , защото твоята памет е вградена , плейъра си е изпитана марка , а и 70 МБ да не разпознава тва е наистина много.Ако ти е гаранционен нема да сбъркаш , ако им го занесеш да хвърлят едно око. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Имам въпрос, може да ви се стори смешен дори абсурден , но някои неща не ги разбирам и искам да попитам. Плейара ми е 512 МБ модел на Филипс, но когато го конектна към компютъра ми разпознава само 442,21 МБ, разбирасе ясно ми е че плейара изпозлва част от паметта но 69,71 МБ да използва, това нормално ли е? Силно се надявам изключително сериозни и компетентни хора да си дадат мнението, Благодаря Ви предварително, Желая на Всички пприятен и успешен ден ! <{POST_SNAPBACK}> Само да те питам колко даде за тоя плейър?Аз имам 128 куче марка и ги разпознава 128 без никви проблеми и съм сигурен че няма разлика в качеството на звука или нещо друго струваше ми 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Плейърите с shared memory показват доста дефекти,поне по мои наблюдения!Ако е гаранционен трябва да се провери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Хехе тоя трик е известен от много много време и се използва и при хард дисковете. По принцип 1МБ = 2^20 Б, но при картите го смятат като 1000^2 Б. Сметнете и ще видите колко излиза разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Хехе тоя трик е известен от много много време и се използва и при хард дисковете. По принцип 1МБ = 2^20 Б, но при картите го смятат като 1000^2 Б. Сметнете и ще видите колко излиза разликата <{POST_SNAPBACK}> Разликата е че при картите е 1000Х1000 , а при ХДД-тата 1024Х1024(поне аз така го смятам).И все пак е по-добре да иде на сервиз , щото аз съм чувал до ся разлика от най-много 20-30 МБ а не от 70МБ както е при него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nafnaf Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 512 МБ не са реални на който и да е MP3 Флаш player, в моя случай 512 МБ са реални 488МБ, и като се махне от тях за софтуера на плейара горе долу се получава 442 МБ аз така си го обяснявам, затова въпроса ми беше нормално ли е, някои друг дали се е сблъсквал с това. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 512 МБ не са реални на който и да е MP3 Флаш player, в моя случай 512 МБ са реални 488МБ, и като се махне от тях за софтуера на плейара горе долу се получава 442 МБ аз така си го обяснявам, затова въпроса ми беше нормално ли е, някои друг дали се е сблъсквал с това. Благодаря <{POST_SNAPBACK}> 46МБ за софтуер е страшно много!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 46МБ за софтуер е страшно много!!!! <{POST_SNAPBACK}> Така си е , повече разлика от 30 мб от капацитета на картата не тртябва да имаш.Бегай в сервиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.