Jump to content
BulForum.com

Хората се познават по обувките им :)

czenitel

Recommended Posts

Ако се водя по заглавието на темата, то следва, че съм евтин боклук! :P

Ама к'во да правиш - такъв е живота, когато носиш голям номер патъци:

Вземаш не това което ти харсва, а това от което има номер! "Оригинални" трудно си намирам, 'щото от преоценените никога не остават моя размер..... бе трагедия с подметки! :bgrin:

аз съм като jozo, все някви runners нося дето са макс по 40 кинта и си шляпам с тях, хич не ми пука дали са адидас или адибас, важното е да не хода бос ;) пък и с последните маратонки  runners изкарах почти три години хахаха.

Тригодишен Рънърс, лелеее ... ми ти си опасен за околната среда бре :)

Майтап си правя, рабира се :) Аз нося Булдозер от доста време насам и са ми супер удобни ;)

Аз нося Булдозер от доста време насам и са ми супер удобни ;)

Наистина са много добри, но вече ги няма готините модели от преди 2-3 години.

• 2 weeks later...

Аз нося ето това много съм доволен вече 10 месеца ги нося невероятни маратонки(обувки)са :D естествена кожа с каучукови подметки много са удобниЦъксега съм си харесал такива Цък2 и скоро мисля да си ги купя :D

Отклонихте се от темата,тя не е за на кой маратонките са по миризливи.

Всички маратонки са пълен кенеф и миришат още след три дена употреба.

А отностно темата-всеки с чисти и здрави обувки е винаги по добре приеман отколкото някяви скъсани и мрасни чепици.

Едит:Според мен маратонката или гуменка или кецове-все миризливи понятия :lol: -нямат нищо общо със обувките.

Spalding RUles! Тва мога да кажа. Последните 3 чифта карам по повече от година с тях, като играя баскетбол и футбол с тях. Не ги използвам само 1 месец МАКС през зимата, когато са най-големите снегове. Имат много модели и всякакви размери ;) Само че магазините в Пловдив нещо са много мизерни и трябва в Пазарджик. Там има много

Отклонихте се от темата,тя не е за на кой маратонките са по миризливи.

Всички маратонки са пълен кенеф и миришат още след три дена употреба.

А отностно темата-всеки с чисти и здрави обувки е винаги по добре приеман отколкото някяви скъсани и мрасни чепици.

Едит:Според мен маратонката или гуменка или кецове-все миризливи понятия :lol: -нямат нищо общо със обувките.

Ако си купуваш изкуствена кожа и не си миеш краката ще миришат и още как ;)

Моите защо ги обувам в 9 и ги свалям в 23 а не миришат ?

Geox Respira - красиви, удобни и здрави.

Чудни са, особено сега като са ги намалили и не са по 250 лева :)

Любимия български пазар е заринат от боклуци - специално в Пловдив има-няма три магазина, които продават хубави обувки. За маратонки е същата работа. Особено пък за такива като мен, където много са им расли краката ;)

В момента нося ето тези маратонки:

Levi's

Adidas Samoa - Черни

и тези скоро си ги купих и са страшно удобни и леки мойте са целите жълти с 3 черни ленти по средата Adidas Jawpaw

Мачовете си играя с тези Predator Pulse 2 XTRX SG

А ако сте били на Слави Трифонов на ст.Ботев оня ден видях "Шорти,Устата,Руменца и Енчев" бяха с такива като влизаха за Шорти съм сигорен че беше с такива за другите не ето ги ADIDAS Ectasy

Този Адидас Samoa къде се продава в Пловдив,щото нещо ми хареса и да тичам да го купувам

Converse EV Pro-нося това,но сиво,а лентата и звездата са бели

И това-Цък

Този Адидас Samoa къде се продава в Пловдив,щото нещо ми хареса и да тичам да го купувам

Converse EV Pro-нося това,но сиво,а лентата и звездата са бели

И това-Цък

Ами този Адидас Самоа се продава на центъра в м.Адидас на втория етаж ги има мисля че са 142 лв поне аз толкова ги взех ! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...