Jump to content
BulForum.com

Хората се познават по обувките им :)

czenitel

Recommended Posts

Ахах ади още една поредно тъпо-весела тема :) старите и умни хорица са казали .. "заглавието на темата" :) мисля че е ясно закво стаа въпросец .... и нека постовете да с "картинки" :) ади гл ... и дано не се появи някой с непрани маратонки от година-две, 4е ще изгони всички от форума ;)

Ахах ади още една поредно тъпо-весела тема :) старите и умни хорица са казали .. "заглавието на темата" :) мисля че е ясно закво стаа въпросец .... и нека постовете да с "картинки" :) ади гл ... и дано не се появи някой с непрани маратонки от година-две, 4е ще изгони всички от форума ;)

само не разбрах кво искаш?да видиш кви обувки имам или кви ме кефят?

еми то е ясно бре ... кой кви папуци носи в .. и извън форума  :blink:  :blink:  :blink:

Ами във форума съм на бос крак (през зимата вълнен чорап), а извън със кирливи кецове дето не са за гледане.

темата наистина е велика-->тук

и тук

просто не държа на марката,а съм фен на традициите. :huh:

и тук

Тъкмо се чудех кой ми е гепил пътъчките?!! :pirate :angry1 :confused

Ама може ли такова нещо - имам само 2 чифта (едни официални и едни за всеки ден) и ти и двата чифта да ми земеш?!!!

То хубуу - ся е лято и мога и босичка да си щъкам, ама иде зима - ко ша прая тогава??! :cry :cry :cry

Айде моля ти се, върни ми поне единия чифт!!!

Бъди добро момче! :gangstah:

и тук

Аз пък използвам ергономичните налъми на Д-р Ливайн.Много са удобни и чувствам как болките ми с тях отминават. :bgrin: :D

Лятото ходя с НАЛЪМИ а зимата с ЦЪРВУЛИ ... в нет-а не намерих снимки така че нема как да ви ги покажа ... в нащо село само такиа обувки са на мода.

ВИНАГИ Runners тип скейтъри. Нещо подобно на тея горе ама предпочитам не много тъмно синьо и жълто.

Купувам си някви маратонки фалшификат за 30 кинта и тва нося!!Харесвам на момента няма значение от марката :)

аз съм като jozo, все някви runners нося дето са макс по 40 кинта и си шляпам с тях, хич не ми пука дали са адидас или адибас, важното е да не хода бос ;) пък и с последните маратонки runners изкарах почти три години хахаха.

Аз пък съм голям привърженик на Булдозер. Много са яки ;) . Обаче така и не мога да намеря и една снимка на тези маратонки в нета. :huh: Трудно си намирам от тях модели които наистина да ми харесват, но си намирам. От както е създадена тази фирма, само такива си нося. Даже още преди да почнат да се рекламират по телевизията.

Po princip kusam mnogo maratonkite i zatova predpo4itam da investiram pove4ko pari za hubavi maratonki ot estestvena koja..no ne samo, ako mi grabnat okoto moje i da sa nqkakvi po-evtinki.Poslednite koito si kupih sa pierre carden i sum mnogo dovolen modela e piuma no ne namerih link.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...