czenitel Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ахах ади още една поредно тъпо-весела тема старите и умни хорица са казали .. "заглавието на темата" мисля че е ясно закво стаа въпросец .... и нека постовете да с "картинки" ади гл ... и дано не се появи някой с непрани маратонки от година-две, 4е ще изгони всички от форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 http://www.osirisshoes.com/black/shoes/merk.html# чисто белите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ахах ади още една поредно тъпо-весела тема старите и умни хорица са казали .. "заглавието на темата" мисля че е ясно закво стаа въпросец .... и нека постовете да с "картинки" ади гл ... и дано не се появи някой с непрани маратонки от година-две, 4е ще изгони всички от форума <{POST_SNAPBACK}> само не разбрах кво искаш?да видиш кви обувки имам или кви ме кефят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 еемм .... Coneverse не то4но .... целите са в кафяво ... с бежави допълнения (знак и со он) и Adidas първите (черните демек) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 само не разбрах кво искаш?да видиш кви обувки имам или кви ме кефят? <{POST_SNAPBACK}> еми то е ясно бре ... кой кви папуци носи в .. и извън форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Като фен на удобството, Адидас и умерените цени: И същите сини, но не мога да намеря линк още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 еми то е ясно бре ... кой кви папуци носи в .. и извън форума <{POST_SNAPBACK}> Ами във форума съм на бос крак (през зимата вълнен чорап), а извън със кирливи кецове дето не са за гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 темата наистина е велика-->тук и тук просто не държа на марката,а съм фен на традициите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 темата наистина е велика-->туки тук просто не държа на марката,а съм фен на традициите. <{POST_SNAPBACK}> Тъкмо се чудех кой ми е гепил пътъчките?!! Ама може ли такова нещо - имам само 2 чифта (едни официални и едни за всеки ден) и ти и двата чифта да ми земеш?!!! То хубуу - ся е лято и мога и босичка да си щъкам, ама иде зима - ко ша прая тогава??! Айде моля ти се, върни ми поне единия чифт!!! Бъди добро момче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 темата наистина е велика-->туки тук просто не държа на марката,а съм фен на традициите. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък използвам ергономичните налъми на Д-р Ливайн.Много са удобни и чувствам как болките ми с тях отминават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 ga ne japam bos po asfalta sam s tezi 4ipuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Тва за лятото Туй са за зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Лятото ходя с НАЛЪМИ а зимата с ЦЪРВУЛИ ... в нет-а не намерих снимки така че нема как да ви ги покажа ... в нащо село само такиа обувки са на мода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Runners 99 Като пораснат ще станат Nike Zoom 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Стара и изпитана марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 <{POST_SNAPBACK}> ВИНАГИ Runners тип скейтъри. Нещо подобно на тея горе ама предпочитам не много тъмно синьо и жълто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ето това е обувка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Купувам си някви маратонки фалшификат за 30 кинта и тва нося!!Харесвам на момента няма значение от марката Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 аз съм като jozo, все някви runners нося дето са макс по 40 кинта и си шляпам с тях, хич не ми пука дали са адидас или адибас, важното е да не хода бос пък и с последните маратонки runners изкарах почти три години хахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Купувам си някви маратонки фалшификат за 30 кинта и тва нося!!Харесвам на момента няма значение от марката <{POST_SNAPBACK}> И аз така И си ги сменям през дваа-три месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз пък съм голям привърженик на Булдозер. Много са яки . Обаче така и не мога да намеря и една снимка на тези маратонки в нета. Трудно си намирам от тях модели които наистина да ми харесват, но си намирам. От както е създадена тази фирма, само такива си нося. Даже още преди да почнат да се рекламират по телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Tozi model e strashen ima go wyw wsqkakwi cwetowe( cherweno i bqlo e mnogo qko) i minalata godina struwashe 85 paunda. timberland komentari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Tozi model e strashen ima go wyw wsqkakwi cwetowe( cherweno i bqlo e mnogo qko) i minalata godina struwashe 85 paunda. timberlandkomentari? <{POST_SNAPBACK}> За тези пари ще си вземеш два чифта Converse!Сносни модели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Po princip kusam mnogo maratonkite i zatova predpo4itam da investiram pove4ko pari za hubavi maratonki ot estestvena koja..no ne samo, ako mi grabnat okoto moje i da sa nqkakvi po-evtinki.Poslednite koito si kupih sa pierre carden i sum mnogo dovolen modela e piuma no ne namerih link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.