Jump to content
BulForum.com

Станишев премиер

Shiro

Recommended Posts

Еми след като стана ясно, че ще се оправляваме от комунисти и турци, сега на дневен ред в българската трагедия идва премиерското място. След като със 120:119 беше прието гласуването за него да е неявно (тайно), то днес беше заето от украинецът с двойно гражданство Сергей Дмитриевич Станишев. И то отново със 120:119 гласа. Чудите се защо общо са 239, а не 240? Еми Анастасия Мозер е в Щатите:) Общо КБ и ДПС събират 117 гласа срещу 122 за всички останали, но са успели да купят някой тук-таме и сега ще се оправляваме от едно малко и неопитно момченце. При тая ситуация май ще ни приемат в Евпропейския съюз през 2013г.

Много малоумно изказване, благодарим за информираността, и другите можем да гледаме новини...

И като е с двойно гражданство какво?Значи че е малоумен ли?Абе незнам откъде тоя расизъм(направо!)?Разбирам за плюем турците и циганите, тях и аз ги мразя, щото са напаст.Ама като е украинец и дай да ходи в картофите.И Княз Александър I е бил руснак, ама...и аз съм роден в Русия.Значи ли това че не мога да бъда равен на вас, въпреки че съм с българско гражданство? :ghost

Въпреки че съм за БСП, съм против този кабинет.Не заради друго, а заради турците...сега предпочитам Симеон да дойде.(чудно ми е защо на него не му кажете нещо, като си е чист ИСПАНЕЦ...живяял е тука едва 10 години от 60 :blink: )

Махнете го тоя че не ми се слуша. По - интересно ми е как Волен е наредил оня турски журналист :lol: :lol: :lol: . Значи трима от Атака са подкрепили кабинета както знаете. И тея явно са ги купили. И чичко Волен ще ги изключи. Ако продължават така нещата в Атака ще останат само Петър Берон, Волен Сидеров и оня там Шопов.

Извод: Явно някой купува гласчета и са замесени доста пари, щото един депутатски глас струва около 300000 до 500000 лв. Някои хора яко ще намажат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...