weasel Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 току що получих такова съобщение, доста се посмях, но ако може някой да ми каже дали е правилен поне "I am miss you !" който разбира повече от граматиката на английския нека да ми каже поне да се смея още от сърце, иначе не съм я виждал тази личност близо 2 години I miss you е правилният израз и значи Липсваш ми е значи със право съм се смял ( нямам нищо против момичето , само да не ми се мярка ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 току що получих такова съобщение, доста се посмях, но ако може някой да ми каже дали е правилен поне "I am miss you !" който разбира повече от граматиката на английския нека да ми каже поне да се смея още от сърце, иначе не съм я виждал тази личност близо 2 години I miss you е правилното Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 I miss you е правилният израз и значи Липсваш ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Аз мноого имам да се изказвам по въпроса, ама кофтито е, че бившата знае къде си губя времето и чат-пат влиза и тука да почете малко. Последното нещо, за което съжалявах беше, че бях писал в някаква тема за минали връзки... нещо подобно... беше дъълга нощ... Иначе, душко: "В Русия съм, в Русия съм!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Човек не бива да съжалява за нещо, което вече е направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Зависи какво е направил. Аз лично съжалявам много, ама нищо не мога да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ...Аз лично съжалявам много, ама нищо не мога да направя.Именно по тази причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Именно по тази причина. Е, все пак не си от камък направен... Вярно, че с времето минава всичко, ама кофтито е че това време нещо върви доста бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.