b0r3d Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Имам проблем с новата качена игра hellforces. На gb radeon 9200 128/128 на 640x480 ми върви на 7 8 fps при изключени сенки, а на 800x600 2 , 3 fps . Системните изисквания ги покривам, че и доста повече. Може аз да не съм направил нещо като хората, затова моля за съдействие. P.S veseo знаех си, че първи ще реагираш Ще чакам, но най - вероятно е това което ти казваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Вероятно е недобра поддръжка на ATI карти .. често се случва. Ще я инсталирам след малко и ще кажа как върви при мен(GF FX5600XT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 veseo като се поразгледах по сайтовете дават, че минималните изисквания от към процесор са п4 на 2гхц, който аз точно покривам, а в геймс е даден п3 на 1гхц. Виж сам, мисля че става въпрос за същата игра. Дали това е проблема http://216.239.59.104/search?q=cache:SGZr9...irements.&hl=bg http://216.239.59.104/search?q=cache:HS0EI...irements.&hl=bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ами страхотно върви, на 1024x768x85Hz, с Pixel Shaders 1.1(после ще пробвам и с по-високи). Прикачам 2 скрийншота, ако се интересува някой(единия е малко тъмен, но цялата игра е такава, а няма фенерче ) http://img300.imageshack.us/my.php?image=shot00000000qe.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=shot00000047ci.jpg Първоначални впечатления: Абе .. съкс, ама се търпи. Скучноватичко първоначално интро, с клиширана история, но пък компенсирана от якото озвучаване, особено на главния герой(малко звучи като Мики Рурк в Sin City ). Самата игра е имитация на Doom 3 - вървиш и трепаш зомбита в тъмни доби. Първа разлика - нямаш фенерче, за разлика от Doom 3 и караш насляпо. Втора разлика - тук зомбетата са бързи, а в Doom са флегматични и могат да те убият само ако си умреш от смях по походката им. Едит : b0r3d, ами същата игра е наистина .. въпроса е, че пък аз съм с AMD Palomino 2000+, което е дори под 2.0 GHz, а върви добре Разгледай и потърси информация, дали картата ти поддържа достатъчно добре Pixel Shaders 1.1(поне) и виж да не би да си пуснал на по-високи такива ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Деба, някой мина ли първото ниво ?! Изтрепах зомбитата, отворих вратата, изтрепах зомбитата и взех некви цайси. След това накъде? Мотая се няколко дена(по около 15 минути, докато не се изнервя) и никакви идеи .. Едит: В момент на проблясък на интелигентност, открих как се решава проблема .. ако някой запъне ще помагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Моята машинка също напълно покрива изискванията ама и на мен ми върви супер бавно играта с 4-5fps.Със сигурност не е от ATI защото виюдеокартата ми е на nVIDIA и пак върви много бавно.Самата игра е глупава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 По въпроса за пиксел шейдъра не би трябвало да имам проблеми с мойто 9200. В крайна сметка при други игри не е имало проблеми . Незнам за какво става въпрос и съответно я делнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Картите са ви глупави, играта какво ви е виновна Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Добре де искам да разбера дали наистина е от видео картата, или не?!! Аз съм с ATI Radeon 9250 и не ми тръгва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 Добре де искам да разбера дали наистина е от видео картата, или не?!! Аз съм с ATI Radeon 9250 и не ми тръгва! <{POST_SNAPBACK}> Явно проблема е във видеото. Днес си взех Асус 9550 ге тд 128ца и върви та пее Сменяй видеото брато4ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.