Jump to content
BulForum.com

bezji4na ili opti4na mi6ka

Recommended Posts

fon_tomov said:
A be da ti kaza chesno ne se seshtam za sluchai niakoi da se e oplakal ot Logitech, nezavisimo ot modela. Prosta sa si hubavi mishkite i cenata im e razumna.  :)

Az se oplakwam !!!

Preskacha. Zabiwa. Malka i neudobna.

Polzwam ia samo kogato mi swurshat bateriite na drugata i posle me boli rukata...

A, i cenata niakade okolo 35-37 lv hich ne beshe razumna :angry1

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Abe microsoft mishka rulez !

wuobshte ne se habete sus tezi logitech...

Polzwal sum wsqkakwi, za men istinskata mishka e microsoft!

Wkushti polzwam takawa:

http://www.microsoft.com/catalog/display.a...d=22&site=11308

lichno si q kupih za 18$ chisto nowa wuw box + warranty

preporuchwam tazi:

http://www.microsoft.com/catalog/display.a...d=22&site=11139

cenata na saita na microsoft e zawishena, wuw bg moje da se nameri za 30-35$

no si struwa

Ot towa koeto sum chuwal wireless mishki wse oshte ne si struwat parite ot strana na kachestwo!

kicko said:
Az se oplakwam !!!

Preskacha. Zabiwa. Malka i neudobna.

Polzwam ia samo kogato mi swurshat bateriite na drugata i posle me boli rukata...

A, i cenata niakade okolo 35-37 lv hich ne beshe razumna :angry1

Пескача ти заради пада. Смени си пада и няма да ти прескача. Препоръчвам ти падояете, дето ги продават в 4К. Какво означава забива. До сега не съм чувал мишка да забива. И като ти е малка си купи Microsoft. А цената й е около 13-14$ ~ 25лв...

Runner said:
Какво означава забива.

mi kato preskochi i kursora se zabiwa niakade po kraia na ekrana i malki murdania na mishkata ne mogat da go izkarat ot tam, dwiji se wse edno e zalepen za kraia, samo po ruba...

ako si w igra kogato go naprawi tozi nomer efekta e che pogleda ti se zabiwa w tawana i tawana se wurti pred ochite ti s dosta goliama skorost i taka dokato ne ia razmurdash iako za da se "suwzeme" :) mnoo shashawa mishka ei :tongue izpada w isteria i triabwa da ia razdrusash/shamarosash za da doide na sebe si, suwsem kato chowek :lol:

predpolagam che s drug pad moje i da se oprawi, no pone zasega ne smiatam da si postawiam za cel w jiwota, udobstwoto i komforta na edin electronen grizach i da mu ugajdam na prishtewkite ;)

HAKERA® said:
4estno kazano ne se bqx zamislql za tova. Do sega ne mi se be6e nalagalo da q durja na ne6to cvetno, no po povod vaprosa ti re6ix da probvam i priglanciran list varxu bqloto spira6e da se dviji

tva imah predvit 4uval sam 4e ne vinagi lazerite reagirat adekvatno na mnogocvetnite povarhnosti.po vaprosa za microsoft i logitech ne znam koe e po dobre prosto za6toto pone v bulgariq logitech sa po razprostraneni i s microsoft ne sam se sbluskval.

преди малко прегледах новия каталог на Метро:

оптична мишка A4Tech с два скрол-а - 15.90 лв.

оптична безжична мишка (марка - неизвестна) - 59 лв.

безжична клавиатура и мишка A4Tech - 39.90 лв.

както са досещате цените са без ДДС

rasco said:
оптична мишка A4Tech с два скрол-а - 15.90 лв.

Eto tova imam predvid :D . Opti4na, 2 scroll-a i samo za 19,08 leva (smetnax go s DDS-to). Samo 6te ti kaja da tursi6 s 5 Butona (2 standartni, 2 otstrani i ediniq scroll se natiska). Dvata strani4ni moje6 da naglasq6 za kakvato si iska6 funkciq kato nay-4esto izpolzvani sa Back i Forward. Abe s edna duma idealna e za Web. :)

rasco said:
вижте колко са популярни Logitech мишките:

http://nightlife.unibg.org/pics/CyberSex.jpg

:)

Mnogo veselo napravo :zzz . Principnoto prednazna4enie na mi6kata ne e da q lazqt mi6ki, a 6to se otnasq do populqrnostta, ako edna mi6ka ne e mnogo populqrna tova ne ozna4ava, 4e ne e dobra (kakto bqx pisal predi).

VLADOV said:
az imah bezji4na logitech ot holandia si q vzeh za 35 EURO i nakraq padna  v zemqta qko rabi se na4asti i stoi nqma koi da q opravi  :ghost

ей т'ва им е кофтито на безжичните, че не са вързани никъде и бягат

RED BULL said:
zemah si opti4na s 5 butona blagodarq za mnooto akuli.topica moje da se zatvarq ve4e

4estito, RED BULL, za novata pridobivka. Xubavo 6te e vse pak da kaje6 kolko struva6e, koq marka e, koy model e i moje bi da dade6 nqkoy link taka, 4e da mojem i ostanalite da q vidim ;) .

a4 tech za 21 lv.kato se kolebaeh m/u neq i edna logitech oba4e logitecha be6e samo s edin scroll i s 2 kop4eta-struva6e okolo 25lv.ina4e q zeh ot d&e.ne 6toto sa s mnoo izgodni ceni ami 6toto posledniq pat kato pazaruvah ot tam mi dadoha acsesoari det struvat 48$ za 48 lv(po pogre6ka) ta se nadqvah i sq da oburkat ne6to negramotnicite ama ne stana.ina4e mi6kata si e idealna(pone za men).

• 3 weeks later...
  thc said:
kvo znachenie ima tolkva kva ti e mishkata i izobshto nujna li ti e mishka?

Estestveno 4e ti e nujna, a zna4enieto ot vida su6to e golqmo. A i 4oveka ve4e si e kupil, taka 4e ne vijdam pri4ina da produljava pisaneto v tozi topic :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...