Grosmaster Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ако някой има да пише колко може да предложи и цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 мога да предложа почти неограничено количество цена 2лв. на литър офертата е реална (да не отнеса някой Warn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 мога да предложа почти неограничено количество цена 2лв. на литър офертата е реална (да не отнеса някой Warn) <{POST_SNAPBACK}> Не, офертата ти е нереална при положение че на всяка бензинонстация е 1.64лв. за литър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 без коментар... ако искаш купуваш ти търсиш аз предлагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 потърси някой шофьор от градския транспорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 ех колко сте ми умни потърси някой от бензинджийте които карат цистерните те имат със сигурност но повечето си имат и клиенти постоянни предполагам и все пак там трябва да търсиш-успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ако някой има да пише колко може да предложи и цена? <{POST_SNAPBACK}> 1,20 лв. - от Шел, няма да пуши поне. Има някакво гориво дизел в пловдив гледам много дизели се мъчат то повече пуши отколкото върви, а пък един ремент на помпата след това не си струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 1,25 лв. от шел,ти си го наливаш офертата е само зо понеделник - 1.08.05 количество 160 литра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Защо ми спамите темата с глупости?! Писъл съм изрично, ако някой има и може той да ми даде, а не отиди там, питай някой шофьор и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Защо ми спамите темата с глупости?!Писъл съм изрично, ако някой има и може той да ми даде, а не отиди там, питай някой шофьор и тн. <{POST_SNAPBACK}> moita e realna i seriozna trqbva mi faktura ot Shel na stoinost 260 lv,tova sa 160 litra. ti si go naliva6 pla6ta6 miq na 1,25 a na kasata az se oprqvam,kakvo po realno ot tova 4e naftata ne e nqkva me6ena skara Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 moita e realna i serioznatrqbva mi faktura ot Shel na stoinost 260 lv,tova sa 160 litra. ti si go naliva6 pla6ta6 miq na 1,25 a na kasata az se oprqvam,kakvo po realno ot tova 4e naftata ne e nqkva me6ena skara <{POST_SNAPBACK}> kajete koga i az moga da doida da zaredq 10-15 litra shtoto sega mi e palen rezervoara i kakvoto izgori do togava sha go napalna pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Благодаря на fluky, за чудесната нафта. Ако някой може да предложи към 40-50л ще е добре, че ми трябват за неделя, понеже заминавам за море Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxm Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 и аз се интересувам като купувач Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanjanmm Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Аз знам каде е мн добър дизела и цената е винаги с 1-2 стотинки по ефтина от другите бензиностанции.Кичука,срещъ затвора-там има бензиностанция и газстанция.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Аз знам каде е мн добър дизела и цената е винаги с 1-2 стотинки по ефтина от другите бензиностанции.Кичука,срещъ затвора-там има бензиностанция и газстанция.. <{POST_SNAPBACK}> по-добре е да си купувам от "Топливо" до хлебозавода на цена с 6-7 стотинки по-ниска и доказано идващо директно от нефтопровода на нефтохим. не е лошо да й сипеш и добавка ама и без нея си гори добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.