Jump to content
BulForum.com

купувам Дизелово гориво

Recommended Posts

мога да предложа почти неограничено количество

цена 2лв. на литър ;) офертата е реална (да не отнеса някой Warn)

Не, офертата ти е нереална при положение че на всяка бензинонстация е 1.64лв. за литър.

ех колко сте ми умни :angry:

потърси някой от бензинджийте които карат цистерните те имат със сигурност но повечето си имат и клиенти постоянни предполагам и все пак там трябва да търсиш-успех

Ако някой има да пише колко може да предложи и цена?

1,20 лв. - от Шел, няма да пуши поне. :confused

Има някакво гориво дизел в пловдив гледам много дизели се мъчат то повече пуши отколкото върви, а пък един ремент на помпата след това не си струва :punk

Защо ми спамите темата с глупости?!

Писъл съм изрично, ако някой има и може той да ми даде, а не отиди там, питай някой шофьор и тн.

Защо ми спамите темата с глупости?!

Писъл съм изрично, ако някой има и може той да ми даде, а не отиди там, питай някой шофьор и тн.

moita e realna i seriozna

trqbva mi faktura ot Shel na stoinost 260 lv,tova sa 160 litra.

ti si go naliva6 pla6ta6 miq na 1,25 a na kasata az se oprqvam,kakvo po realno ot tova 4e naftata ne e nqkva me6ena skara

moita e realna i seriozna

trqbva mi faktura ot Shel na stoinost 260 lv,tova sa 160 litra.

ti si go  naliva6 pla6ta6 miq na 1,25 a na kasata az se oprqvam,kakvo po realno ot tova 4e naftata ne e nqkva me6ena skara

kajete koga

i az moga da doida da zaredq 10-15 litra

shtoto sega mi e palen rezervoara i kakvoto izgori do togava

sha go napalna pak

Благодаря на fluky, за чудесната нафта.

Ако някой може да предложи към 40-50л ще е добре, че ми трябват за неделя, понеже заминавам за море :)

Аз знам каде е мн добър дизела и цената е винаги с 1-2 стотинки по ефтина от другите бензиностанции.Кичука,срещъ затвора-там има бензиностанция и газстанция..

Аз знам каде е мн добър дизела и цената е винаги с 1-2 стотинки по ефтина от другите бензиностанции.Кичука,срещъ затвора-там има бензиностанция и газстанция..

по-добре е да си купувам от "Топливо" до хлебозавода на цена с 6-7 стотинки по-ниска и доказано идващо директно от нефтопровода на нефтохим. не е лошо да й сипеш и добавка ама и без нея си гори добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...