Jump to content
BulForum.com

Big Mutha Truckers 2

po_taka

Recommended Posts

1141.jpg

Format: ISO

Platform: PC

№ of CD/DVDs: 1 CD

Genre: Racing

Release Date: August 1, 2005

Minimum Requirements:

Windows 98/2000/ME/XP, Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon, NVIDIA GeForce 2™ or ATI Radeon™ 7000 or higher, CD-ROM: 4X or Faster, RAM: 256 MB RAM

да да на GForce 5-ца наи-малко тругва.

Проблем: Видеокарта, която не поддържа pixel shaders, които пък, от своя страна, се изискват от играта

Решение: Купуване на нова видеокарта

wow, не съм вярвал, че някой ще излезе веднага щом го посъветвам да купи нова карта и след 2 часа ще съобщи, че е с нова :P

mdam sega sym s FX5200 i nqmam problemi.

Еми честито тогава .... иначе аре споделете дали е зарибена игрицата и дали има слюмисъл да я свалям ...... поначало се зарибявам по такива ...... основно защото имам волан :D :P :D

wow, не съм вярвал, че някой ще излезе веднага щом го посъветвам да купи нова карта и след 2 часа ще съобщи, че е с нова :P

Ми не погледнах една друга негова тема и видях че той има два компа на единия е GF FX 5200

Ми не погледнах една друга негова тема и видях че той има два компа на единия е GF FX 5200

Епа попропуснал съм я :) Айде стига offtopic след моя пост ;)

Имам 1 проблем:Сега качих игричката на мен ми харесва,но защо след като минах първите 2 мисии,които са отворени по default,не ми отваря следваща мисия :confused Някав чалъм ли има?10x предварително :)

Имам 1 проблем:Сега качих игричката на мен ми харесва,но защо след като минах първите 2 мисии,които са отворени по default,не ми отваря следваща мисия :confused Някав чалъм ли има?10x предварително :)

mislq 4e trqbva da igrae6 na trucking ili kakto be6e.

deto kara6 kamion-a kopuva6 mu 4asti , stoka bla bla.....

Az cykam sq ama o6te ne mi e otkrilo 3-tata misiq :bgrin:

EDIT: misiqta ti q dava sled kato ot truckin vzeme6 ot bara misiqta ot onaq priqtnata kaki4ka s siniq banski.A za neq >>mai<< trqbca v edin drug bar na 1 da dade6 $100 000.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...