Botev1912 Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 HAHAH neka vi Litex Lovech - Velbajd Plovdiv 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 E , to nemoje i bez zagubi A pak az kato pogledna na6iq otbor , ne bih se prismival na Loko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 9, 2003 Author Share Posted November 9, 2003 HAHAH neka vi Litex Lovech - Velbajd Plovdiv 2:1 Тази теза е ве4е доста изтъркана Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Все пак да не забравяме кой е най посетения мач в България : 1981 Ботев - Барселона 1:0 пред 55 000 зрители! Цифрите говорят сами по себе си. Този рекорд едва ли ще се достигне някога като знаем положението в държавата и стадионите. 17 март 1982 г. – 1/14 финал, реванш ЦСКА – Ливърпул 2:0 след продължения (В редовното време 1:0) Съдия: Вьорер (Австрия) Стадион: Васил Левски – 70000 зрители април 1982 г. – 1/2 финал ЦСКА – Байерн (Мюнхен) 4:3 Съдия: Ламбер (Франция) Стадион: Васил Левски – 70000 зрители 17 септември 1980 г. – 1/16 финал ЦСКА – Нотингам 1:0 Съдия: Аньолин (Италия) Стадион: Васил Левски – 60 000 18 март 1981 г. – 1/4 финали, реванш ЦСКА – Ливърпул 0:1 Съдия: Шотелс (Белгия) Стадион: Васил Левски – 60 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 HAHAH neka vi Litex Lovech - Velbajd Plovdiv 2:1 hubavo 4e ima individi kato teb da me razveselqt vtakiva momenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 e kvo tolkova se pak tova e 1 zagoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Обаче няма да е последна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 http://www.geocities.com/bourgasfootball/naftex.html и да забележите кога е побликувано - преди мача не е след това.... .... а да не говорим за съдии .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 kato gledam pisanoto vse edno 4e go e mislila malkata mi bratov4edka...abe hora stegnete se...daje da e kupen ma4a kak si predstavqte futbolistite da se razprikazvat i tova da e otrazeno samo v nqkav dvupotopen sait. a nikoi ne mu e vinoven na sydiqta 4e ne vijda ty4ove ot koito stava gol i v sy6toto vreme vijda nesy6testvuva6ti zasadi s koito otmenq gol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Ами и на мен да ми дадат достатъчно парички и аз няма да ги виждам тия работи . Другия сезон май няма да е много интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Ами и на мен да ми дадат достатъчно парички и аз няма да ги виждам тия работи . Другия сезон май няма да е много интересно emi dano btw vupreki 4e sam bufer dano botev ostanat 4e plovdivskoto derbo si e №1 i dogodina nqma da e interesno bez nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 imam edin vapros: KOI SEGA E NOMER 1? s toq vapros pozdravqvam vsi4ki skapani kanari i pesimisti otnosno sydbata na Loco PD.vidq se "6ampionite" kolko sa "dobri" v edin ot malkoto im istinski ma4ove. p.s. sq mi e mnoo 4udno kakyv kosur 6te namerite.predi ne bqhme igrali seriozni ma4ove - e sega ve4e gi izigrahme i daje prysnahme 4orbarskite gy...e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 9, 2003 Share Posted December 9, 2003 Si4ki buferi mogat da piqt edna studena voda i da se uspokoqt.6toto mai4e za vtori pyt sa na pyrvo mqsto v "A" grupa (no ne za dylgo) Otnosno publikata..... Izgrev Boys,Canaries Bandits,Bultras Front . Kogato liokoto izleznat na gostuvane sys 186 reisa da mi call . I da ne mi se pravqt tam nqkvi na golemi fightersi 6toto uj ste bitki ama samo kato se navedej da zeme6 kamyka i o6te predi da si go hvyrlil si4kite tyr4at. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 pone ne se e slu4valo LOCO PD da izleze da igrae s ekipi na drug otbor kakto napravi edin drug plovdivski otbor s "golemi tradicii" slagaiki 4erno tikso vyrhu nadpisa sys sponsora na ROMA. edit: za tezi koito ne znaqt botev pd ve4e igrae s ekipi na ROMA...vse pak tradiciite ne sa kakvito bqha Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 A we pi4.Bqh v Sofiq na ma4a za kupata kato izleznaha s tiq sme6ni ekipi.V nedelq bqh pak v Sofiq na ma4a s govedata.I sam tvyrdo protiv teq ekipi.NO vse pak ne re6avame nie fenovete kvo da se prai v otbora .Tva sa re6ili 4e 6te e rezervniq ekip tova 6te e .A vie s taq istoriq edna stranica malyk format ..... ....taka 4e ne mi govori za tradicii i t.n. 6toto moje da gi vidi6 tradiciite WWW.ULTRA-BOTEV.COM a ne tam nqkvi ne6tasnici si izbrysnali glavite i slojili po edno 6al4e na liokoto i sa skinove i sa bitki i sa vsqkvi vaob6te.Davai da ne govorim samo za tradicii 6toto kato si mahnete ciganite ot stadiona togava 6te mi govori6 za tradicii Vie ste sbir6tina ot malcinstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 az ne vijdam s kvo 6te vi pomogne dylgata istoriq prez sledva6tiq polusezon za da ne vi sma4kame s 3 gola minimum.i zaedno s neq i vsi4kite si veliki boici 6te otidete v b grupa tam da se biete kato neandertalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 YeLLoW-BlaCk_bP tolkova li nqma s kakvo drugo da se pohvalish, ami mi razpravqsh kakvi bitki ste bili. To zatova toq otbor ne prosperira, shtoto i fanovete mu kolkoto i da sa mnogo, mozuka im(na pove4eto) e raven sumarno na 2-3ma ot tozi na nqkoi drugi otbori. Botev beshe otbor s tradicii, beshe otbor, koito sporeshe za titlata v bulgariq, beshe otbor, koito vsi4ki gledaha i protivnicite uvajavaha. Sega Botev e otbor, koito nikoi ne broi za seriozen sapernik, koito postoqnno se namira v seriozna kriza i koito da ti kaja nqma da se izmukne ot neq v blizkite 10-15 godini, osven ako nqkoi sheih Al-Budala ne doide da kupi kluba. I tova e taka, ne zashtoto Botev nqmat dobra unosheska shkola, a zashtoto ei takiva fanove kato teb, pravqt pove4e razhodi na kluba, otkolkoto zaplatite na igra4ite, zashtoto takiva kato teb otvratiha normalnite hora da poseshtavat stadiona, zashtoto otbor s takava selska agitka(zashtoto samo na selo, te posreshtat sus sopi i lupati) nqma mqsto v elita. Tova go kazvam kato bivsh fan na Botev, sega ve4e fan na nikoi bg otbor. Nadqvam se lokoto da stanat shampioni, ne zaradi drugo, a za da natriem navirenite shopski nosove, da pokajem, 4e Plovdiv e rajdal i produljava da rajda talanti vuv vseki edin sport. PS: A nedei da mi govorish kade bili ciganite, shtoto taq ciganska mahala deto e na centara(do Paparazi) sega ne pomnq kak se kazvashe, si4ki do 1 sa botevisti, 4e daje imashe takiva deto treniraha v botev. I tova ne go znam ot nqkoi razkazva4, a shtoto jiveq na 400 m ot poshtata i na 100 m ot vuprosnata mahala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 Abe to po dobre da se zakrie na6eto rodno purvenstvo i da obqvqt Cska i Levski za po4etni cochampions i tva e .bati i zirka det e tva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 Nikav cirk ne e tva 4ove4e.Prosto koito ima pove4e pari pe4eli. @basten otnosno tva za bitkite go spomenavam 6toto kato sedna da piq kafe nqkade i slu6am samo."V4era hvanahme dva papagala i gi prebihme" a drugiq se obajda "A we mangal koi si prebil we .... " za tva . Vlez vyv bgplay forumite da vidi6 za kvo stava vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 Nqma spor v tova - BOTEV e nai-velikiq otbor v plovdiv i shte ostane vinagi kato takav. Prosto buferite da ne znaqt mnogo shtoto da ne zabravqt kade sa v momenta - nqkade v okrajnite grupi. Kolkoto do velbajd te nqmat shans . CSKA sa otnovo shampioni. A do BOTEV dori i da izpadnem shte se varnem vednaga shtoto ne sme buferi da se obedinqavame ami s igra shte si vlezem Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 botev1912 ai nedei da govorish gluposti, shtoto edno vreme mn dobre si spomnqm, 4e kato 1vi izbor za velbujd bqha imenno Botev i togava mn se nadqvahte(i az v tova 4islo) da stane dalaverata ama neise. Taka 4e sq i da zavijdash i da ne zavijdash lokoto e napred. Da ne govorim, 4e ot onq otbor velbujd ne ostanaha mai igra4i. Shto se otnasq do vlizaneto, moje i da vlezete samo zashtoto shkolata vi e na nivo i pove4eto mladeji sega igraqt v otbori kato makedonska slava(da se pita 4ovek zashto), no s teq pari i s tazi atmosfera, az kazah nqma se vidite skoro dale4 nad 4ertata za izpadane. Te i spartak bqha shampioni po vremeto na Todor Diev ei na gledai gi sq kade sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurfi-f Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 LOKOMOTIV PLOVDIV MNOGO QSNO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 sadiqta RULEZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 Pri nas ima neshto drugo. CA$H rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 basten te i sadiite pribirat v CA$H :ph34r: to mai taq tema trebe se prekrusti na Ima li Futbol v Bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.