Jump to content
BulForum.com

Кой ще е шампион по футбол?

Mr.Tinkertrain

Кой ще е шампиона?  

140 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Амм аз си мислих да пусна топик за Шампионската лига ама ае викам с че ще се повтарям и моа да отнеса някой уарн ако искате тука ако не...правете топика.На мене лично шампионската лига ми е по-интересна от българския футбол :pirate

Поне там има Fairplay . Според мен лидери са манчестър и реал мадрид . Ама нещо сега реал не играят като хората , така че и там ще е интересно .

e ne zabravqi 4e ima i drugi otbori osven REAL I MAN (UNT) :P

Напълно съм съгласен.Минаха няколко кръга от групите и има ве4е доста изненади(Локо М-Арсенал 0-0;4елси-бешикташ 0:2;Щутгард-Ман Ю 2:1 за последния резултад не съм сигурен :zzz ) Тая година ще е интересно :woot

Tochno taka e. Stuttgart - Man Utd 2-1

Imah neidovolstvieto da gledam macha. Istinata e che liubimia club ne beshe na nivo. Zashtitata beshe ujasna. Verno e che igrachite na Bala imaha 3-4 polojenia i vkaraha celi 2 no te biaha sled takiva frapirashti greshki na zashtitata che ne mi se govori. Za jalost obache mercedeschetata biaha zatvorili niakakav neveroiaten beton ta i v ataka niamashe mnogo cenno. I kvo..ostana ni da se radvame che van Nistelrooy nai-nakraia vkara duzpa i che Howard stava vse po-dobar che chak i duzpa fana. No ne e dostatachno. Kolkoto do tezi taka narecheni iznenadi...tova ne e merodavno. Vseki ima slabi machove. Gleda se nakraia. Nali v kraina smetka za tva promeniha formata na ligata-shtoto grandovete mnogo si pozvoliavaha ailiak. Ei sia edna greshchica i shte si piat birichka pred televizorite v sriada i vtornik.

Така си е.Миналата година Байерн го отнесоха много яко.Струва ми се 4е гандовете подценяват първата фаза предвид по-леките (на теория) ма4ове.Хубаво е 4е се появиха отбори( по скромни от грандовете) които ги свалят на земята B)

Напълно съм съгласен.Минаха няколко кръга от групите и има ве4е доста изненади(Локо М-Арсенал 0-0;4елси-бешикташ 0:2;Щутгард-Ман Ю 2:1 за последния резултад не съм сигурен :zzz ) Тая година ще е интересно :woot

4e 6tutgard n e e iznenada :)

SAMO ZA EDNO ME e qd taq 6ampionska liga 4e Roma ne vlqzoxa :cry

Ама поне гледаме хубав футбол . Аз винаги съм казвал че ако някой отбор в България играе като тия отбори ще съм за него ако ще и да е Локо Пловдив ако ще и да е Левски .... който и да е :) ама ... засега още няма такъв отбор . Българския Футбол е на десетки години от световния . Като изключим някои мачове на националния и пловдивското дерби :P

Поне там има Fairplay . Според мен лидери са манчестър и реал мадрид . Ама нещо сега реал не играят като хората , така че и там ще е интересно .

6to be kade zabravq6 Juve Milan Ajax Celtic I tn

Аз лично съм за Германската машина :pirate иначе съм също за Барса,Валенсия и най много ме е яд че Порто падна от Реал(които много ме дразнат супер смешни са-ко кат събраха всички звезди не могат да се спогаждат явно!!!)Аве германската машина ей тфа е :love

Аз лично съм за Германската машина :pirate иначе съм също за Барса,Валенсия и най много ме е яд че Порто падна от Реал(които много ме дразнат супер смешни са-ко кат събраха всички звезди не могат да се спогаждат явно!!!)Аве германската машина ей тфа е :love

neznam real i na mene ne mi xaresvat kato otbor makar4e vij sabraxa si4ki zvezdi ikaxa da zemat i RIVALDO daje ama ne mojaxa nali znaete mnoo natrufeno ne e xubavo a REAL_MADRID sa prenatrufeni :wir

• 4 weeks later...

samo cska !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...