LifeFeel Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 Родопа Смолян !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 Ubeden sam 4e tazi godina Botev 6te izpadne vapreki ,4e e lubimiq mi otborKoito e bil na ma4a s Naftex 6te razbere za6to mislq taka... M/u drugoto az poznavam Lil4o Arsov i toi li4no mi kaza 4e nema na4in.. prosto nikoi ne plashta ne Botev igrachite kak te da se stimulirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 prosto nikoi ne plashta ne Botev igrachite kak te da se stimulirat Dobre de ama tova e ot suma ti vreme, basi tolkova li niama 4ovek koito da napravi neshto sviastno za toia otbor Abe tozi Hristolov izobshto znae li na kakuv otbor e stanal president? Toi znae li 4e Botev e pobejdaval Bayern i Barcelona, toi znae li 4e Botev e ma4kal predi godini absolutno vsi4ki kudeto mu padne? A tova neshto znait li go horata koito imat pari i po niakakuv na4in mogat da pomognat na toia otbor. Abe kak moje takova neshto da se potupkva. Tova e ot 10 godini ili ot kolko tam ne znaia ve4e 4e ot 1982 do predi 5 6 godini Levski niamashe pobeda v Plovdiv, samo 1 ili 2 ravni i sega kato doide ... Shtom tolkova godini toia otbor uspiava da sushtestvuva zna4i ima potencial, ama tova moga da si go govoria do ne znam si koga i pak shte e edno i sushto Dano po-skoro se poopraviat neshtata 4e se poburkvam ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 LIL4O E DOBAR VRATAR VAPREKE 4E AZ SAM OT LOKO MOZE BI E NAI DOBRIA IGRA4 V BOTEV NO I AZ MISLQ 4E TAZI GODINA BOTE 6TE OTPADNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 Toq Hristolov vinagi se prai na ziganin Kat nema pari , za kvo prodaljava da darji otbora?????????? Za6to ne go prodade na Joro Iliev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 18, 2003 Author Share Posted September 18, 2003 Toq Hristolov vinagi se prai na ziganin Kat nema pari , za kvo prodaljava da darji otbora?????????? Za6to ne go prodade na Joro Iliev Еми уж на се разбрали за парите,ама като се имат предвид финансовите възможности на Георги Илиев... Ne znam kvo tarsi o6te Lilo v otbora - te i bez tva ne zimat nikvi pari ... Мдам те хората са го казали:"Гладна ме4ка хоро не играе" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 18, 2003 Share Posted September 18, 2003 lo6o nqma da nqkoi da vi kupi otbora oba4e istinata e 4e pone za momenta toi ne struva ni6to...a hristololov sigurno mu iska mnogo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 18, 2003 Share Posted September 18, 2003 Аве не спорете според мене няма значение от кой отбор си най важното е че:БЪЛГАРИЯ СЕ КЛАСИРА НА ЕВРО 2004 според мен имаме един много добър отбор от много добри футболисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 18, 2003 Share Posted September 18, 2003 tva e taka samo 4e e tujno 4e pove4eto igraqt v 4ujdi parvenstva.sami mojete da si napravite izvodite ot tva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 18, 2003 Share Posted September 18, 2003 Emi to4no tva e !!!!! Otborat ne struva , a onq mu iska pari.... KOi 6a mu dade ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 Аве не спорете според мене няма значение от кой отбор си най важното е че:БЪЛГАРИЯ СЕ КЛАСИРА НА ЕВРО 2004 според мен имаме един много добър отбор от много добри футболисти и ще станем ШАМПИОНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 Ako Lokoto stane 6ampion tva 6te e nai-golqmata prostotiq . Dano nqkoi im pokaje kak se igrae futbol . Tva spored men e nai-tupiq otbor v bulgaria.I bih iskal vseki drug otbor da stane 6ampion samo ne i loko plovdiv.Prosto ne go zaslujavat.A i da stanat 6ampioni pone nqkoi velik otbor ot evropa 6te im natrie nosa.Pone 6te gledame kak nqkoi otbor 6te im vkara 10-15 gola na lainuta(lauta de) i 6te se kefim.SAMO BOTEV PLOVDIV. Ina4e 4estno kazano futbola v Bulgaria e tragi4en . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 20, 2003 Author Share Posted September 20, 2003 За тези,които не са разбрали Славия-Ботев 5:0 След този разгром и аз съм сигурен,4е Ботев нямат шанс за оставане в "майсторската" група Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 za tezi koito ne sa razbrali loco:vidima 2:0.za jalost s bezobrazno lo6a igra gi bieme no vajni sa to4kite vupreki 4e s vseki izminal ma4 zaigravame po slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 Az pak se radvam , 4e e samo 5:0 ....... Moje bi se dose6tate 6to Arsov otkaza da izleze za vtorata 4ast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 20, 2003 Author Share Posted September 20, 2003 Arsov otkaza da izleze za vtorata 4ast Това не го знаех Разбирам го 4овека.То при тия бльонове в защитата как няма да му вкарват толкова много голове Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 kato gledah reportaja 5 sa bili dosta malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 ei mnogo me e iat velik beshe toia otbor Botev,ama sega neshto ne vurvi.Da smeniat treniora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Da smeniat treniora Ми кат го сменят ще е същата работа.То няма ка4ествени футболисти и най-важното няма пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Imam 4ustvo ,4e sas trenior i bez ,te pak 6a igraqt po sa6tiq na4in Ako vaob6te tqhnoto moi da se nare4e igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 zatva puk se ubedih 4e ima malki no stoinostni otbori kato vidima rakovski.golqmo bade6te imat.moje da se kaje 4e igraha po dobur futbol ot loco(to tva ni be6e i nai slabiq ma4 no vse pak..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Наистина другите отбори кандидати за изпадане играят по-добре(Родопа зе то4ки на Литекс;Македонска слава би Славия с 3:0;Левски едвам би Беласица и т.н.).Само Ботев пада всеки ма4 и то със слаба игра.Айде в ма4а с Локо не бяха толкова зле ама в другите ма4ове са траги4ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 zatva puk se ubedih 4e ima malki no stoinostni otbori kato vidima rakovski.golqmo bade6te imat.moje da se kaje 4e igraha po dobur futbol ot loco(to tva ni be6e i nai slabiq ma4 no vse pak..) SRE6TO slab protivnik se igrae slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 SRE6TO slab protivnik se igrae slabo tva ne moje da deviz na otbor koito se bori za evro turniri Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 tva ne moje da deviz na otbor koito se bori za evro turniri mnogo si prav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.