ROBIN Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 От 2 седмици искам да си пусна цифрова телевизия, а тея квачки в офиса в смирненски постоянно ми казват да съм отишъл следващата седмица. Все нещо не им е ясно. Сумати народ си пусна телевизията, но на тези явно им е много трудно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 И аз съм така,всеки ден се обаждам,и всеки ден едно и също,елате утре,днеска нямаме разкодиращи устройства .Човек даже и да иска да си го пусне тва чудо пак не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Някой може ли да ми каже защо ЕК не предлага всичките канали Discovery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 STP-то тук също ще се ползва безплатно при едногодишен договор. Алтернативата е 3 лева наем на месец. dreamer kvo to4no iskash da kejesh s tva ste se polzwa bezplatno stot otidoh 4etvartak v office na izmirliev ii taq mi kaza nali 2.90 na mesec predplastam 2 meseca 1 pat i taka no nqmaha ustroistva za da zema togava ta q kaji kakvo e tova s tozi dogovor za 1 godina w toq slu4ai ne plastash tiq 3lv seki mesec nali i si davash samo 14 lv ili nee taka stot tva sa mi go spestili da mi go kajat tam ЕДИТ 2 И аз съм така,всеки ден се обаждам,и всеки ден едно и също,елате утре,днеска нямаме разкодиращи устройства angry1.gif .Човек даже и да иска да си го пусне тва чудо пак не може mad.gif и при мен ми излезнаха с кофтия 4е нямат приемници бях в четвартак при тях на измирлиев Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 По инфо канала пишеше,че няма цена за включване,има някаква такса от 2,90/май/ на месец. По инфо канала на гадната телевизиийка евороком - пловдив може да пише много работи друго е какво е на истина. Пише че е безплатно но като отидеш в офиса им те ти казват че трябва или да дадеш 200лв депозит или да си купиш устройството (като едно време с кабелните модеми) само с подписване на договор не ставало. Сега точно се връщам от мизерното им офисче и онези ми ти касиерки и те не знаят какво да отговорят. Казах им поне да не раздават лъжливи брошурки или да си определят условията по които ще работят за напред а не да лъжат хората, но те НЕ ламтят за още и още пари. Нали шефчетата на мизерната телевизийка трябва да пълнят гушки. Ама така ще е след като има кой да им плаща и да си кротува а не който е недоволен да се обади в комисията за защита на потребителя да направи оплакване. Нека 20-30 човека да се обадят там и да видите как ще ги погнат да си изпълняват задълженията. и докато не са ми махнали поста възползвайте се да се ОПЛАЧЕТЕ от ЕВРОКОМчето тук: http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt&op=send&id=15 или тук: Териториално подразделение: Пловдив Телефон: 032/ 631778 Адрес: ул. “В.Търново” № 25 Тел: 0700 111 22 Хайде със здраве от мен, много ме ядосаха ама то май си и личи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 vlado za koi office stava to4no duma da nee toq do resrtorant stadiona na izmirliev det se pada Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 vladoza koi office stava to4no duma da nee toq do resrtorant stadiona na izmirliev det se pada тоя който се намира в уличката с/у РИЛОН центъра - скоро го преместиха там от Източен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Условията, както неведнъж съм уточнил, за ползване на кабелна телевозия не са финални. При финализирането им ще има бланки, по инфоканала инфото ще е актуализирано и аз ще постна пълна информация за условията в секцията за това. Условията написани в инфо-канала през миналата и по-миналат седмица действително бяха коректни и няколко човека, които са се възползвали бързо бързо от услугата могат да го потвърдят. Условията се промениха поради допусната грешка (или грешки) в първоначалните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 От 2 седмици искам да си пусна цифрова телевизия, а тея квачки в офиса в смирненски постоянно ми казват да съм отишъл следващата седмица. Все нещо не им е ясно. Сумати народ си пусна телевизията, но на тези явно им е много трудно! poznata istoriq i az sam ot smirnenski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Малко съмнително ми се вижда това с тези 200 лева. Кой нормален човек ще даде 200 лева депозит за някакъв приемник Замалко да похваля ЕК, че са пуснали Fashion TV, но как да ги похвали човек като няма звук Между другото какво се случи с другата тема за цифровата телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Вече има звук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Малко съмнително ми се вижда това с тези 200 лева. Кой нормален човек ще даде 200 лева депозит за някакъв приемник Вчера им се обадих да питам имат ли приемници,и познайте какво-имат,но ме запознаха с новите условия .10 дена нямаха,но като дигнаха цените и изведнъж се появиха от някъде .Ще взема да си махна НВО-то и да мина на Д+,та да гледам по PPlive мачовете,хем ще си спестя пари,хем ще имам по-богат избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Аз ей сега си сложих цифрова на Ек приемник. еми какво да ви кажа доволен съм картината е супер чиста и звукът е стерео има почти всички музик. канали както и НВО. Обаче български няма много по-късно ще има още някакъв пакет с още. Каналите са 80 има и Пей-Пер вю . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Вчера им се обадих да питам имат ли приемници,и познайте какво-имат,но ме запознаха с новите условия .10 дена нямаха,но като дигнаха цените и изведнъж се появиха от някъде .Ще взема да си махна НВО-то и да мина на Д+,та да гледам по PPlive мачовете,хем ще си спестя пари,хем ще имам по-богат избор ако имаш възможност най-добре мини на икономична, щото + тарифите не са това, което бяха някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 ако имаш възможност най-добре мини на икономична, щото + тарифите не са това, което бяха някога Забиват, не се настройват и програмите не са много различни от стандартните, нито пък качеството. Да не говорим, че аналоговият кабел е пълен боклук и трябва да си купиш сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Забиват, не се настройват и програмите не са много различни от стандартните, нито пък качеството. Да не говорим, че аналоговият кабел е пълен боклук и трябва да си купиш сам. Предполагам говориш за приемниците? С какъв приемник си и при какви условия го получи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Предполагам говориш за приемниците? С каква марка си?Та при какви условия получи приемника? Не знам, не съм се занимавал. Знам само, че 200 лв. е депозита и 2 месеца безплатно HBO. Само го носих, когато блокира, за да го разблокират Три пъти го връщахме. Тъй като аз не гледам телевизия, а останалия народ, те имат повече впечатления и смятат да я отказват, в крайна сметка, ако гледаме нещо, то е Explorer, History, National Geography и Discovery. Ако те интересува, ще проверя и ще ти кажа, каква е марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Ако те интересува, ще проверя и ще ти кажа, каква е марката. Как така блокира приемника? Кажи каква марка е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Как така блокира приемника? Кажи каква марка е? На него пише Premium. Като цъкаш по програмите, стигаш до някоя програма и забива, повече не можеш да превключваш канали. Гасиш, пускаш и продължаваш да цъкаш. Звучи познато, нали? Доколкото разбрах е сериен проблем с тия приемници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 На него пише Premium. Като цъкаш по програмите, стигаш до някоя програма и забива, повече не можеш да превключваш канали. Гасиш, пускаш и продължаваш да цъкаш. Звучи познато, нали? Доколкото разбрах е сериен проблем с тия приемници. Значи моят приемник е Kaon (пише го в горния десен ъгъл), а в левия ъгъл има лепенка Premium Digital. Моят не забива, но действа много бавно, което е много дразнещо. Твоят същият ли е или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 zna4i imam edno pitane predi malko si go pusnah priemnika Global GCR 300CX(evrocom) i si4ko e 6 oba4e vijdam 4e ima Video In i se upitvam da svurja PC-to kum priemnika(set top box-a) oba4e ne6to neiska da zahape nito 1 ot dvete ni televizora ni PC-to 4e ima ne6to vurzano kum nego nqkoi znae li kak moje da se svurje i dali moje ? EDIT: abe hora na vas MTV, TMF i drugite muzikalni kanali ba4kat li vi ? 6toto pri mene ni kartina ni zvuk vadi a su6to na cifrovata TV ima li Jetix-a i Cartoon Network ? i kak po dqvolite s skanira sas tva 4udo... davam da skanira na Liner na 5.555Msps ot 55mhz do 320mhz na 64QAM oba4e nqma polza nito auto scan nito manual scan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Da Devil MTV TMF изобщо днес нямаше , но сега гледам , че са ги пуснали имало е някакъв проблем. Аре аз сега да питам с тоя РРV като пратя SMS откъде знаят, че на моя приемник ще е някой който е по- наясно да обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Da Devil MTV TMF изобщо днес нямаше , но сега гледам , че са ги пуснали имало е някакъв проблем.Аре аз сега да питам с тоя РРV като пратя SMS откъде знаят, че на моя приемник ще е някой който е по- наясно да обясни Defekt i az mnogo se 4udih zatva i po4vam da si mislq 4e triabva ili adres da napi6e6 ili ne6to drugo ili prosto kato prati6 sms si4ki gledat filma :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Може ли да ми кажете, коя е най-добрата цифрова телевизия в БГ ? Имам закупена сателитна чиния, приемник... абе всичко и са хубави. Чинията е голяма и може да приемам до 4024 канала май.... Та на кой доставчик да си взема карта ? Булсатком ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Може ли да ми кажете, коя е най-добрата цифрова телевизия в БГ ?Имам закупена сателитна чиния, приемник... абе всичко и са хубави. Чинията е голяма и може да приемам до 4024 канала май.... Та на кой доставчик да си взема карта ? Булсатком ? Препоръчвам ти ITV Partner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.