Jump to content
BulForum.com

Motorola SurfBoards USB problem?

xeno

Recommended Posts

Zdravejte,

Naskoro se vklu4ih kym evrocom, modema mi e Motorola SurfBoad vyrzan kym USBto, Windows XP. kogato downloadvam ili prosto sym si v neta zvuka zapo4wa da nakysva, mishkata se zabavq, i windowsa zapo4wa da raboti super bavno, kogato otvorq task manager mi dava na performance 4e CPUto e 100% zaeto (Athlon 1,3GHZ)???

Iskam da popitam tova softwaren problem li e ili se dylji na USBto (1.1) ?

Ako si vzema LAN karta i vyrja modema kym neq ste se opravi li problema? Ste trqbwa li da vikam supporta na evrocom pri polojenie 4e moga da q instaliram i sam?

Blagodarq vi predvaritelno,

Xeno :confused

problema si e pri teb...az kato sam na usb ot polovin godina ne sam vidql nikaf problem...i XP-to si ba4ka s max 2-5% natovarenost na idle, koeto se dulji na antivirusnata. Q si vij kvi procesi ti se puskat...ili neshto drivera da ti e defekten...

basten e napalno prav.I az sam s XP ama nqmam nikakav problem.Problem imah predi kato bqh na WIN98,za6oto skapanato mi dano +Win-a + USB=na blokaj na sistemata :P Ama ot 20 dena sam s XP i nqmam problem.Moq savet e probvai pometoda na eleminiraneto -parvo si otvarq6 task bara i po4va6 da maha6 programi,ako ne stana vij moje da e virus,moje pak ne6o drive-te da se ebavat ama ne mi se vqrva,nai-nakraq ako ne stane ni6o format ili vika6 nqkoi koito razbira da pogledne na mqsto. A da te pitam xeno kakvo ti e danato :confused

VIA naistina imat problem s USB-to no vse pak toi sa6estvuva samo pri WIN98,simptomite sa razpadane na vrazkata kam i-net,nevazmojen shut down i tem podobni gadosti(li4no sam gi izpital) ,no pri XP lipsvat.Taka 4e mislq 4e ot USB-to idva problema ,no naistina 6e bade po hubavo da si kupi6 LAN karta.No predi da si q kupi6 vse pak napravi edin preistall na XP,moje da e za dobro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...