break Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 УХААААААА Какво въпросче пък колко изнервени,обтегнати , ядосни ,обидени постчета.Ами ако на някой не му харесва да не я чете.Пък и нали за това е форума -на някой му е интересно какво мислят другите по някакъв въпрос и пита. Благодаря за обясненията за жлезите и еволюцията и за хапането и за щангите. Така или иначе разбрах каквото ме интересуваше. <{POST_SNAPBACK}> И все пак, накрая защо мъжете имат зърна на гърдите? Сподели истината със съфорумците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 И все пак, накрая защо мъжете имат зърна на гърдите? Сподели истината със съфорумците. <{POST_SNAPBACK}> За да могат да пускат подобни теми във форумите и да изнервят съфорумниците си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Защото така определя X-хромозомата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Хм..Не се бях сетил за толкова кратък отговор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Мъжете имат зърна на гърдите за да може Grimjaur да ги щипе! Съжалявам, реших и аз да не се отклонявам от стила на писане в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ще се въздържа от тъпи коментари макар че такива много ми идват в момента. Биологията е доста интересна наука и ми беше една от любимите докато я учех, а спора беше интересен и поучителен така че благодаря за подробното разяснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 За да може в екстремни ситуации и след още няколкостотин години еволюция да се изравнят правата върху децата когато и мъжете почнат да кърмят... P.S. На тъп въпрос какъв отговор очакваш?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.