Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 И би ли ми обяснил тогава две неща!?1. Към кой "еволюционен клон" принадлежи човека? 2. Кой е най-висшия представител принадлежащ на "еволюционния клон" на червея? И за кой вид червеи говорим, че казваш "родоначалници"? Ами ако говорим за прешленести? <{POST_SNAPBACK}> Безчерепни, тип Hemichordata (полухордови). червеоподобни същества дали начало на еволюцията на гръбначните. Червеите са родоначалници на мекотелите и членестоногите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 еее - ама много се отплеснахте! темата е "защо мъжете имат зърна на гърдите?" според мен това е най-подходящото място, където да се намират зърната... аз лично си ги искам да са ми на гърдите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Е червеоподобните същества не са червеи така ли? То и аз съм човекоподобен, ама в същност съм извънземен! Аз за това те питах за кои червеи говориш! А и дадах пример със червей, защото беше първото двуполово, което се сещам. Не съм живял преди милиони години и не съм бил свидетел на еволюцията на човека! Ти явно си бил, за това ми кажи в цялостната еволюция на човека не е ли имало двуполови организми, щото аз не знам - нали си нямам понятие от тея неща и говоря глупости! Може би, защото това което ми е в главата го пиша директно, а не да се ровя 3 часа из книгите, за да използвам сложни термини и латински имена, за да звучи правдоподобно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Е червеоподобните същества не са червеи така ли? То и аз съм човекоподобен, ама в същност съм извънземен! Аз за това те питах за кои червеи говориш! А и дадах пример със червей, защото беше първото двуполово, което се сещам. Не съм живял преди милиони години и не съм бил свидетел на еволюцията на човека! Ти явно си бил, за това ми кажи в цялостната еволюция на човека не е ли имало двуполови организми, щото аз не знам - нали си нямам понятие от тея неща и говоря глупости! Може би, защото това което ми е в главата го пиша директно, а не да се ровя 3 часа из книгите, за да използвам сложни термини и латински имена, за да звучи правдоподобно! <{POST_SNAPBACK}> Нямам нужда да ровя в книги, за да напиша някое латинско име. Ако ще се обиждаме прекратявам спора и без това стана бая офтопик. Хайде със здраве. ПП Ще се поправя не червеоподобни, а червеобразни така мисля е по добре. А и да е имало двуполови още не са открити, колкото до известните ни двуполови те са мноооого далеч от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не искам да те обиждам - далеч съм от това! И не мисля че е офтопик. Все пак на въпроса "Защо мъжете имат зърна?" Може да се отговори само по един начин. А ние в спора си се опитваме да обясним точно това! Ясно е че е въпрос на хормони, ДНК и еволюция! В спора се ражда истината! Какъв е смисъла да се дават безмислени отговори, които все пак ще бъдат по темата. По-добре е да се поспори относно най-правдоподобния отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не искам да те обиждам - далеч съм от това! И не мисля че е офтопик. Все пак на въпроса "Защо мъжете имат зърна?" Може да се отговори само по един начин. А ние в спора си се опитваме да обясним точно това! Ясно е че е въпрос на хормони, ДНК и еволюция! В спора се ражда истината! Какъв е смисъла да се дават безмислени отговори, които все пак ще бъдат по темата. По-добре е да се поспори относно най-правдоподобния отговор. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз мисля, че в началото дадох достатъчно добър отговор. Предполага се, че влечугите от които са произлезли бозайниците и при двата пола е имало подобие на млечни жлези. В последствие при мъжките индивиди са изгубили първоначалното си предназначение, но е нямало достатъчно време да изчезнат напълно, а може би и под въздействието на хормоните процесът се е забавил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ама вие и въпроса не четете както трябва, а той е: "защо мъжете имат зърна на гърдите?" по-добре ни кажете защо Чандлър имаше 3 зърна ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ама вие и въпроса не четете както трябва, а той е:"защо мъжете имат зърна на гърдите?" <{POST_SNAPBACK}> Ами по същата причина поради която и жените имат, там им е мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ха така - това вече си е подобаващ отговор на подобаващия въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ааааааа...баси биолозите,химици и всякви такива....от зарна почнаха , до червеите стигнаха.... Представям си ако бяхте почнали да говорите за космически кораби до кви открития щехте до го докарате....(секретните доклади на НАСА) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ха така - това вече си е подобаващ отговор на подобаващия въпрос... <{POST_SNAPBACK}> Е ти какво искаш? Да отговорим направо? Нали трябва да покажем колко сме умни и да понатрупаме малко постове Представям си ако бяхте почнали да говорите за космически кораби до кви открития щехте до го докарате....(секретните доклади на НАСА) <{POST_SNAPBACK}> Че какво им е интересното на секретните доклади на НАСА... аматьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Предполага се, че влечугите от които са произлезли бозайниците и при двата пола е имало подобие на млечни жлези. <{POST_SNAPBACK}> То е ясно, че е така, но въпроса е защо тези влечуги са имали!? Ако тръгнеш в тази насока, ще стигнеш до извода, който направих аз - двуполов организъм! Т.е. преди тези влечуги е имало организъм, който е формирал пола си не по генетичен път, а чрез епигамно детерминиране. Т.е. пола се е формирал от условията на средата. Ето защо вторичните полови белези са присъствали при всички организми. Първия представител на епигамно детерминиране, за който се сетих е е океанския червей от род Бонелия. За това го казах. А и още нещо! Никой не е сигурен за пътя на еволюцията преди Хордовите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Е ти какво искаш? Да отговорим направо? Нали трябва да покажем колко сме умни и да понатрупаме малко постове Че какво им е интересното на секретните доклади на НАСА... аматьори. <{POST_SNAPBACK}> хахаха не съм се и съмнявал във вашите познания ... аз "малкия човек" понеже не разбирам и за мен това е нещо голямо нали.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 То е ясно, че е така, но въпроса е защо тези влечуги са имали!? Ако тръгнеш в тази насока, ще стигнеш до извода, който направих аз - двуполов организъм! Т.е. преди тези влечуги е имало организъм, който е формирал пола си не по генетичен път, а чрез епигамно детерминиране. Т.е. пола се е формирал от условията на средата. Ето защо вторичните полови белези са присъствали при всички организми. Първия представител на епигамно детерминиране, за който се сетих е е океанския червей от род Бонелия. За това го казах. А и още нещо! Никой не е сигурен за пътя на еволюцията преди Хордовите. <{POST_SNAPBACK}> За епигамно детерминиране не е необходимо да е имало друг организаъм, това се среща и при влечугите, но това не ги прави двуполови. Определено еволюцията на хордовите е мастика (нямам предвид "мистика" ), но определено няма общо с познатите ни двуполови най вече с червеите. Така, че двуполовите са невинни до доказване на противното . ЕДИТ: Има риби, които изхранват малките си с кожен секрет изпускан и от двата пола. Така, че нищо не се знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 по-добре ни кажете защо Чандлър имаше 3 зърна ??? <{POST_SNAPBACK}> Чандлър си го махна И си изгуби силата, сорса на хумура му. Мъжете има зърна, за да може да си следят и ако вземат, че развият гърдите само горна част, като ходят на фитнес да блъскат и за долна. П.П. Така и така сме се захванали с фундаментални въпроси: Защо хората имат косми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 За регулиране на телесната температура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Така и така сме се захванали с фундаментални въпроси: Защо хората имат косми? <{POST_SNAPBACK}> За регулиране на телесната температура. <{POST_SNAPBACK}> Не е така.Не самите косми са затова , а каналчетата,от които излиза потта и охлажда тялото.Ако бъркам поправи ме , не съм сигурен в отговора си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не е така.Не самите косми са затова , а каналчетата,от които излиза потта и охлажда тялото.Ако бъркам поправи ме , не съм сигурен в отговора си. <{POST_SNAPBACK}> Бъркаш. Космите задържат слой въздух, който служи като изолация. Няма смисъл потта да се стича по космите, идеята е да се изпарява от кожата и така да отнема топлина директно от нея. Кучето като не се поти, за какво му е козината ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ем ей така за кеф си ги имаме.За да си приличаме с женитве по нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 И аз незнам защо ги имаме тея зърна ама щом така ни е направила майката природа значеи трябва да ги имаме Може би са да ни ръфват хубави булки по тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 сега за да уточня иронията си - оказва се, че жените имат орган изцяло и само за удоволствие <{POST_SNAPBACK}> ама никой не ми отговори на това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ама никой не ми отговори на това ? <{POST_SNAPBACK}> Ще ти кажа набързо, защото отивам да защитавам тази теза с опит. Когато жената се възбуди отделя слузеста течност, която от своя страна играе роля на смазка. Щото нали знаеш в суха п***а х** не влиза! Та този орган дето питаш играе важна роля за възбудата на жената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ама никой не ми отговори на това ? <{POST_SNAPBACK}> Значи, казвал съм го и преди...представи си клитора като кранче(или копче ако искаш) на чешма. Колкото повече се занимаваш с него, толкова повече тече Така че - клитора не е за удоволствие, а е там с чисто механична функция ПП: ако приеме, че клитора е за студената вода, кое е за топлата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Seriously - do us all a favour and unplug your computer now! Не знам как може да съществува такава тема... (Не искам да я категоризирам...) И не знам как може да има толкова абсурдни отговори... Как ли? Ами... То се видя - затвориха клуб "Идиот" и сега леете простотия навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз помолих модераторите да хвърлят по едно око в темата и при нужда да се намесват, но изглежда имат по-интересни неща за вършене. skaster предупредих те, че тази тема не е за тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.