vas4o Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 като идея мисля че предаването не е лошо , но някой път .. даже за съжаление доста често влизат такива ТАПАНАРИ ,че незнам как ги излъчват!иначе ми харесва горе-долу <{POST_SNAPBACK}> Напълно те подкрепям. Иначе като идея си е много добро, ама все пускат най-големите тъ*нари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 ама все пускат най-големите тъ*нари. <{POST_SNAPBACK}> Така е за жалост ...... НАС НЕ НИ ДАДОХА , а некви дет само седат и гледат тупо Ари ве знам , че бяхме малко така груби с тея негри и ала бала ама Няма ли некъв саит дето ги има качени всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Кабината е много яко шоу.. отдавна не се бях смял така Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Уф на мен нещо не ми допада , на няколко пъти се "опитвах" да го гледам , но Ъ-ъ не става глупавичко ми се вижда , иначе съм сигурен , че има и яки моменти , но тъпотията за мен преобладава Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Хах ония ден пак ходихме в кабината и тази неделя , която мина не ни дадоха дано тази , която идва да ни дадат Ама трябва да измисля нещо по оригинално , защото не мисля , че ко праим само глупости ша ни дадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Идеята на това предаване не е лоша обаче самото предаване лъха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Идеята на това предаване не е лоша обаче самото предаване лъха... <{POST_SNAPBACK}> Мда. Аз го гледам почти редовно, откакто се появи и вече малко ми затъпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.