Jump to content
BulForum.com

Кабината (по БТВ)

Recommended Posts

Тъкмо търсих тема за това велико предаване , за да се похваля , че пред вчера бях там ...... За повече инфо свързано с това предаване може да намерите ТУК !!!

А някой има ли представа колко дена след като са ни заснели трябва да ни излъчат :confused :huh: :blink: И дали изобщо ще го излъчат , защото бяхме доста пийнали и ....... изобщо не сме знаели кво да кажем , а влезнахме и плямпахме : Оооо негри , майни и копелте бла бла .... другото не си го спомням .... :lol: Еми тва е кажете своите коментари относно предаването ! :punk :wir :rolleyes: Дано не правя втора тема , но не открих друга , така че .... :D

като идея мисля че предаването не е лошо , но някой път .. даже за съжаление доста често влизат такива ТАПАНАРИ :angry1 :sick ,че незнам как ги излъчват!иначе ми харесва горе-долу

Вероятно ще се видиш в неделя!Колкото по-голяма простотия сте направили,толкова по-голям шанс има да ви излъчат!!! :tongue

...крадено от "Чай"...  :bgrin:

Хахаха :lol: Наистина някой път излъчват доста големи простотиии (демек за мен простотия е някъв дядка да застане и да почне да са прави на политик или няква 3-4 класничка да почне да се обяснява в любов(няма нищо лошо в тва ама е ТЪПО)) Тъъъъ простотиии големи не сме правили ...... или низнам доста бяхме пиинали ..... някви средни пръстове имаше ..... некви КО СТАВА НЕГРИ .... Ко става майни ... КО става копеленца .... още некви простотиии и глупости ръсехме де ама ..... :D

Тъъъъ простотиии големи не сме правили ...... или низнам доста бяхме пиинали ..... някви средни пръстове имаше ..... некви КО СТАВА НЕГРИ .... Ко става майни ... КО става копеленца .... още некви простотиии и глупости ръсехме де ама .....  :D

Да да, чакай да ви дадат с тези изказвания. :bgrin:

Да да, чакай да ви дадат с тези изказвания. :bgrin:

Ееее да наистина тва за негрите беше гадничко ... ама ние го казваме в добрия смисъл ........ нали поначало си говорат Yo nigga WAZA ??? и от там излиза бущо лично ама ..... :D тия средни пръстове май бяха прекалени

:blink: Е тоя ме разби тотално. Остава и да са го излъчили. Даже 5 секунди от това не вярвам да са показали. :D

Естествено че не са го излъчили. Защо иначе дадоха толкова много пари за реклама за да гласува народа.Иначе тоя ма искефи максимално.Иска ми се всички партии да го видят :P

Predavaneto koeto sega izla4vat po BTV sporet mene ne stava za ni6to.Neznam kak mo6e da izla4vat takova sky4no predavane,to daje i seriniqt film koito davat ve4e 5 godini po kanal 1 DARZOST I KRASOTA e po XYBAVO ot KABINATA

KABINATA - :woot

Хахахахахах тва много яко ...... от къде ги дърпаш ве ??? къде са упнати ... може и да се намеря там ...  :D

Просто линка ми попадна...

Хахахахахах тва много яко ...... от къде ги дърпаш ве ??? къде са упнати ... може и да се намеря там ...  :D

Има го линка във форума на кабината.

http://kabinata.tv/forum/

Има и още 2. Мангали травестити (Много са забавни :D ) и До какво води алкохола (и това е интересно. Голям артист е тоя :) )

Predavaneto koeto sega izla4vat po BTV sporet mene ne stava za ni6to.Neznam kak mo6e da izla4vat takova sky4no predavane,to daje i seriniqt film koito davat ve4e 5 godini po kanal 1  DARZOST I KRASOTA e po XYBAVO ot KABINATA

То и от предаването нещо не са доволни. Админа на форума там постоянно умолява хората да правят нещо смислено и сериозно. :lol:

По-голяма глупост по Бтв не бяха давали :angry1

Ами КъъъЦииииии :angry1 . Изпростяването нали трябва да е на макс, ама то БТВ не са виновни, а тея дето гледат подобни предавания.

Ами КъъъЦииииии :angry1 . Изпростяването нали трябва да е на макс, ама то БТВ не са виновни, а тея дето гледат подобни предавания.

Уххххх тва къци наистина е ТОЛКОВА просто предаване , че простоооооо :angry1 Иначе Кабината мен ме кефи има някои много забавни , но пък други са доста шибани :D

Според мен е доста демократично и забавно отгоре на това. Едва ли някой ще се спре да слуша другите на улицата, но когато са там на екрана нещата са различни. Все пак аз не съм го гледал нито веднъж цялото и не ме засяга кой знае колко, но все пак е нещо свежо и на мен ми харесва идеята.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...