skaster Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защо според вас мъжете имат зърна на гърдите като от тях няма никаква физиологична нужда?? Като отговора "Зада си слагат пиърсинги" вече ми е дошъл на ума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 има едно предаване по канал едно ЗАЩО НЕ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ...che kak da niama!? Ima si i to goliama! Mmmm znaesh li kakav kef e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защо според вас мъжете имат зърна на гърдите като от тях няма никаква физиологична нужда?? <{POST_SNAPBACK}> Защото всевишния е искал всички да сме еднакви ....Ми отде да знам... Жените пък имат клитор, който пък е закърнял пенис според някои учени Природа....б...ш ли и мамата???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ами в началото на съществуването на човечеството(ако гледаме Библията)жената е направена от мъжа.Или по-точно от последното му бедро.Мъьът е имал зърно, незнайно по каква причина, следователно и жената се сдобива с такива.Разликата е че на женските им е намерена употреба, а мъжките си седят за украса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Името на темата не указва ясно за какво става дума... closing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.