LPFC Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Обаче, разбрах, че Волен Сидеров е точен! 3-мата си ги изгони без да му мигне окото! Порасна ми мнението за него! Сериозен и на място! <{POST_SNAPBACK}> ами да беше мислил малко кви хора си вкарва в партията,а не после да ги гони. И какво толкова, само е отместил камерата му! <{POST_SNAPBACK}> отместил...баси и дивото прасе,майна--депутат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 А бе той Сидеров, ако беше толкова точен, нямаше в листите му да са хора от кол и въже събрани. Ми те 1/5 от групата му в парламента се оказаха червени агенти под прикритие и подкрепиха най-върлия враг на Атака. Те комунягите, че имат агенти навсякъде, имат, ама Сидеров нещо май въобще не ги е проверявал неговите хора.. Edit: LPFC ме изпревари, докато постна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз мисля че можем да се поздравим с едни предсрочни избори вече Вярно 200 млн. назад, ама този път ще е много интересно! Аз открито казвам че ще подкрепя Сидеров заради това, което направи тази сутрин, макар че не подкрепям много от щуротиите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз мисля че можем да се поздравим с едни предсрочни избори вече Вярно 200 млн. назад, ама този път ще е много интересно! Аз открито казвам че ще подкрепя Сидеров заради това, което направи тази сутрин, макар че не подкрепям много от щуротиите му <{POST_SNAPBACK}> да,да...всичко,което написа говори само колко се отдалечаваме от ЕС... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Дано Сидеров си стегне хората, че си пролича че бая от тях са за дръвника. Задава се мандат на ДПС със същия проект за кабинет и трябва да има отпор и тоя път. А що се отнася до ЕС предпочитам с турски кабинет да ни отложат. Защото тия боклуци турци ще имат квота за европарламента и то солидна, което ще се изпозва на 100% от кандидатката за член на ЕС Турция. Така от Турция ще си вкарат "уж" наши хора в европарламента, чрез което да задействат нещата за собственото и приемане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Да бе, отдалечаваме се Напротив! <{POST_SNAPBACK}> а,напротив!баш така си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 да,да...всичко,което написа говори само колко се отдалечаваме от ЕС... Аз никак, ама НИКАК не бързам да влизам в ЕС! Не споделям простотиите на Сидеров, но е факт, и му прави чест, че постави некои лица на мястото им! Повтарям - НИКАК не бързам да влизам в ЕС! Всеки, който пообмисли малко нещата ще се сети защо, а пък и събитията из Европа показват на хората колко им харесва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Обаче, разбрах, че Волен Сидеров е точен! 3-мата си ги изгони без да му мигне окото! Порасна ми мнението за него! Сериозен и на място! <{POST_SNAPBACK}> И какво толкова, само е отместил камерата му! <{POST_SNAPBACK}> В България има някави мноооого изкревени представи за демокрация. И него казвам само заради Волен Сидеров, за който това е просто името на един вестник (от който е бил изхвърлен). Нито го казвам заради еничарите на Волен (щтото неговите симпатизанти на такива ми приличат понякога). Казвам го заради целият цирк, на който ставаме свидетели пред последната седмица. Защото от 239 депутата никой не е получил правото при таен вот сам да реши за кого да гласува. Казвам никой, защото тези, които са сгрешили бързо са наказани, а от БСП и ДПС са разрешили на своите да гласуват по собствена воля, но все пак кой ще гласува против себе си Смятам, че можем да пуснем обява във вестниците: Балканска държава търси своя лидер. Имаме и няколко кандидатури: Симеон за цар-премиер. Волен Сидеров за национал-диктатор. Много сълна кандидатура, защото и той като Хитлер и Сталин обича да налага демокрация, а освен това е и малко луд - точно като тях. Да не говорим, че е взе най-доброто от идеите и на двамата! Иван Костов за демократичен диктатор. Винаги готов! Може и да не може много, но е истинският анти-комунист! Да не забравяме и Кралица Надежда - Непобедимата! Въпреки, че успя катострофално да загуби на два пъти изборите по ред тя все още не се признава за победена! Повтарям - НИКАК не бързам да влизам в ЕС! <{POST_SNAPBACK}> То вече и ЕС не бърза да ни взима! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Az sam na 22 i sam glasuval za BSP!!! I ne sam edinstveniq!<{POST_SNAPBACK}> niksi, и като си на 22 - марширувал ли си пред трибуната на която седи Алекс Лилов викайки 'Слава на БКП, Слава на КПСС' - принуден от учителите? бил ли си 'млад атеист' - към пионерската организация? кой ти купуваше хляб преди 10 години? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 niksi, и като си на 22 - марширувал ли си пред трибуната на която седи Алекс Лилов викайки 'Слава на БКП, Слава на КПСС' - принуден от учителите? бил ли си 'млад атеист' - към пионерската организация? <{POST_SNAPBACK}> Brat mi sigurno gi e pravil teq Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз никак, ама НИКАК не бързам да влизам в ЕС! Raptor, много се радвам, че срещам съмишленик във външната политика! Raptor , karaman трима сме вече на едно мнение по въпроса за ЕС май Можем да си направим и ние една партийка,хаха Няма проблеми, стига да съм министър на вътрешните работи, за всичко съм готов! Хаха, ок взимаш МВР . Аз съм по-скромничък , ще взема Службата по финансово разузнаване или пък НРС ,ако нещо има търкания с коалиционния партньор. Хаха , пишман политици и ние станхме - разделихме набързо баницата,хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз на митинг като чавдарче съм викал редом с пионерите: Да живее ЦК на КПСС на БКП. Вечна Дружба! Урааааааааааа! Баси и промиването на мозъци дето беше И аз приятелю и аз! И то и в Пловдив и в София! Все се криех в средата на реда да не се виждам че ме беше срам... Боже какво ни принуждаваха правим... 3/4 от пикльовците тука не знаят и никога няма да разберат! Но имат мнение относно миналото и бъдещето на страната - едни таква малки "герои". Ей го на един умник на 22 - само БСП! А така мойто момче, давай, дерзай. Подкрепяй тези, които мечтаят да изчезнат класите, да може пак един шофьор на автобус да взима повече заплата от един хирург.... Давай момко, дерзай Може би си мечтаеш как хляба ще е 10 стотинки пак, а? Млада левица си ми ти, крехка фидана... Само не стой пред мен като съм въоражен, че все ми трепери пръста тия дни кат видя червено, особено с полумесец вътре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз никак, ама НИКАК не бързам да влизам в ЕС! Не споделям простотиите на Сидеров, но е факт, и му прави чест, че постави некои лица на мястото им! Повтарям - НИКАК не бързам да влизам в ЕС! Всеки, който пообмисли малко нещата ще се сети защо, а пък и събитията из Европа показват на хората колко им харесва... <{POST_SNAPBACK}> Ами те не че ни се молят пък да влизаме наи-сетне. А кой каза от Европа че харесва и подкрепя Атака. Защото аз до сега само отрицателни изявления съм чул по негов адрес. На вън се слави по-скоро като Хитлер 2, а никой в днешно време не обича този човек освен скинарите.3/4 от пикльовците тука не знаят и никога няма да разберат!<{POST_SNAPBACK}> Не е нужно да си изпитал нещо, за да го опознаеш. Това е цитат, но не си спомням на кой. Това че има хора неграмотни, тях ги има навсякъде. А това че БСП вече не е същата както преди 20 години, еми не е. По-скоро Атака отива натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Гледайте СКАТ и слушайте внимателно, защото работата е страшна!За да ви уврат главите! А не да простеете! <{POST_SNAPBACK}> Аз от СКАТ само Вучков уважавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ами те не че ни се молят пък да влизаме наи-сетне. А кой каза от Европа че харесва и подкрепя Атака. Защото аз до сега само отрицателни изявления съм чул по негов адрес. На вън се слави по-скоро като Хитлер 2, а никой в днешно време не обича този човек освен скинарите.Не е нужно да си изпитал нещо, за да го опознаеш. Това е цитат, но не си спомням на кой. Това че има хора неграмотни, тях ги има навсякъде. А това че БСП вече не е същата както преди 20 години, еми не е. По-скоро Атака отива натам. О не - не знам кой го е казал и няма значение - СЪВСЕМ ДРУГО е да си го изпитал - вервай ми! Що се отнася до Сидеров - трети път ще кажа - повечето от глупостите му не са ми по вкуса, но е единственият, който направи НЕЩО ХУБАВО през последните 48 часа в българската политика Ха сега да видим: 1. Може ли да си държи стадото под контрол (стадото е келяво). 2. Ще устои ли неговата "коалиция" на милионите - видяхме че бързо се поддадоха некои хора. 3. Ще запази ли поведение тази група в парламента и извън него. Лично аз очаквам много изненади в следващите дни Стойте и гледайте Аз се обзалагам че ще има предсрочни избори Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз отсега се приготвям за 3 дни без бира Ти мазохист ли си ???? Току що заредих 4 магнума! Напротив - много бира требе тия дни да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз отсега се приготвям за 3 дни без бира едит" Е сега, както каза Волен, искат се жертви! <{POST_SNAPBACK}> Аз пък от сега се настройвам, че след няколко месеца ще ми се сервира отново водката в чаша за кафе. И това ако не е жертва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз пък се настройвам за много смях в политически аспект Черепът, Гущеров и компания не успяха да спасят Дмитриевич Тоест Симеоновата клика има много мощни позиции и като опря хуя в дивия подскочиха /excuse my french/ Потния читак Доган днес се кле (!?!?!?), ако видяхте, че няма да се коалира с НДСВ Ха сега да видим Болен и сие къде ще ги отвее вятъра... опс, парите Много весело ще е, макар да е чсно че и този мандат ще изгори Идва обаче и ужаса на турския мандат - колосален резил в новата българска история! Слава богу за него е ясно къде ще стигне Ей сега да видим някой ще счупи ли 5-те часа на Дмитриевич едит: предлагам този пол да се закрие и Карамански да спретне тема "Политическата криза 07.2005" /примерно/, в която да продължим дискусиите идните дни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.