Jump to content
BulForum.com

Ще ходите ли на протеста на Атака

karaman

Ще ходите ли на протеста на Атака  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ехехехе, как се забавлявам само с тези преки включвания от Парламента. Кой го турна там този Пирински бе хора, Волен Сидеров като говореше и нали пак се оля и председателя 10 пъти му вика "Мола ва, уважаеми господин Сидеров, много ва мола", а Болен размахва ръце и "Млъкнете, млъкнете, сега говоря аз", за какво са ми "Приятели", като дават тази комедия почти постоянно по някой канал?

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply
Вчера имам предвид. Трима от "истинските" българи подкрепят мандата.

Еми аз лично никъде не видях нещо такова нито съм го чул, единственето е че на си показали бюлетините, но същото са направили и БНС така че не можеш със сигурност да твърдиш че са Атака. Според мен целият този избор беше един фарс. Сега поне ми остава надеждата че ще минат 100 дена и този кабинет ще падне

Прав си 3-мата от Атака са се продали ето им имената Станчо Тодоров, Христо Величков и Йордан Величков.

pravo.gif

А според мен цялата политическа система е фарс. Но нищо - вие все пак гласувайте - виж какъв цирк. Сеир голям. Лошото е, че не е безплатен.

А според мен цялата политическа система е фарс. Но нищо - вие все пак гласувайте - виж какъв цирк. Сеир голям.

Е добре де според тебе ако не гласуваме какво ще стане, ще дойдат ДПС и ще имат власта те и без това от години го искат това. Незнам ама за мен ДПС не е беопасният балон за който всички искат да ми го представят и ако утре стане така че някой членна "малцинството" дойде и ти каже "гяур" ще разбереш че някой някога ти е казал нещо но... И още нещо ще кажа предците на тези които ще управлят в коалиция с БСП са колили изнасилвали и мизерствали на територията на България, и до ден днешен наследниците им твърдят че турция щяла да стане империя е аз съм мерси на това управление и след като 90 % от политиците в България твърдят че Атака е противоконституционна защо не погледнат конституцията на България и не видят дали и ДПС не е противоконституционна ??

Както и да е нямам нищо лично към теб, съжелявам за острият тон просто ми е гадно като гледам какво става и кой ще ни управлява

pravo.gif

Абе интересно ми е как ще управлява и ще дойде на власт ДПС с 400 000 гласа?!? Как изобщо си представяте тая работа? Не ми разсъждавайте сега, че в закона нямало долен праг за гласувалите - има, няма - парламент избран от 400000 човека няма бъдеще. Това е истината. Така че стига сте ми приказвали дивотии - ДПС, ДПС... Мушмули. ДПС без такива гъзолизци като българските партии абсолютно заникъде не е. Истината е, че ДПС има тежест само и единствено защото останалите й придават такава

Аз се чуда дали ще доживея тоя народ да случи на поне няколко кадърни политици в тоя парламент. Е сега съм на 17... има време :)

А относно тия продажници от Атака то един друг депутат си им го каза право в очите "Вия сте влезнали в тоя парламент заради човека в дясно (за Волен става въпрос), не заради вашите лични качества". Волен имаше опит от месните избори преди 2 години и трябваше да са подготви и да си прецени хората много по добре. Абсурдно е 1 месец преди изборите да се решава, че ще се участва на тях и да се скалъпват някакви аварийни листи дето вчера видяхме до какво щяха да доведат. В ПГ на Атака има бая кадърни и свесни хора, ама явно има и такива, които просто използваха моментната популярност на Волен и са присламчиха към него само да се тикнат в парламента.

За ДПС съм съгласен с последния пост. Доган е най-голямата въртиопашка в политиката. Действията им са безпринципни и непоследователни. Неска са с този утре са с другите и псуват по предните и така... Но при това положение в последните години, когато никой не може да направи мнозинство, сички лижат гъза на тая мижитурка Доган и на "либералната" му партия.

Абе интересно ми е как ще управлява и ще дойде на власт ДПС с 400 000 гласа?!? Как изобщо си представяте тая работа? Не ми разсъждавайте сега, че в закона нямало долен праг за гласувалите - има, няма - парламент избран от 400000 човека няма бъдеще. Това е истината. Така че стига сте ми приказвали дивотии - ДПС, ДПС... Мушмули. ДПС без такива гъзолизци като българските партии абсолютно заникъде не е. Истината е, че ДПС има тежест само и единствено защото останалите й придават такава

Признах те за човек с огромно търпение. Не мога да разбера как ти се занимава да им повтаряш едно и също. Остави така ерудираните ни, патриотично настроени съфорумци да си плямпат празните приказки и да си всяват паника. Те май само това могат да се вайкат !

Този път ще кажа браво на Волен Сидеров

Колко ли ги е шамарил ония тримата хахахахах

Отново пишем история - премиер за 5 часа

Тотален цирк!

Абе стига сте бъркали цигани с турци, че ставате смешни вече! Къде си видял турско семейство с повече от 2 деца? Едно 90% от турците си бачкат здраво, имат си нормални семейства и не живеят от социални помощи. Що не говорите така за арменците примерно? Множали се бързо, турците, за разлика от циганите не раждат деца на по 10-12 години, щото си имат закони, религиозни са и т.н. Ми направете си и вие някое-друго дете, какво чакате? Както казва дядо ми- е***е се, плодете се! И друго ми е интересно, така като сте наточили големите плюнки, кой според вас трябва да управлява? Царя, Надето, Костов, Софиянски?

Между другото, гласуването за кабинета е приключило, честито ви НДСВ!

Абе стига сте бъркали цигани с турци, че ставате смешни вече!

Човеко... самите цигани вече почнаха да се самоопределят за турци и да са турчеат. В Аджисана е такава практиката вече...

Когато поживеете 18 годинки в Столипиниво тогава ще можете да ми кажете да не казвам че турци и цигани са едно и също и защо след като ние ги бъркаме в турската преса заглавие на вестник гласи "имаме 6 министерства" ???

pravo.gif

Между другото, гласуването за кабинета е приключило, честито ви НДСВ!

Не бързай да се радваш , защото чух че ДПС щели да поискаат прегласуване.Ама наистина за да стане тая ранбота , Сидеров яко ги е шамарил ония тримката.Хаха.Е-ее голема работа е тоя човек.

Човеко... самите цигани вече почнаха да се самоопределят за турци и да са турчеат. В Аджисана е такава практиката вече...

Напълно вярно , и не само в Аджасана.В Шекера също се мислят за турци.Само не мога да разбера защо.Каква връзка имат циганите с турците.Нали циганите идват от индия? :confused

негласуващите - гледате конни надбягвания без да сте заложили на нито един кон, въпреки че всички са прокажени - та някои като кобилката Атака се разпадат още на старта...

дефакто се опитвате да смените формата на управление, а тъкмо минахме през комунизма, който е леко ъпгрейдната форма на деспотизъм (който е играл цивилизация ще знае :-) ) ...

Именно - да сменим формата е начина. Президенстка република и мажоритарни избори. Парламентарната не е за нас. Когато 240 човека решават отговорност не носи никой реално - 15 години го гледаме това, днес просто ставаме свидетели на окончателния крах на тая система у нас. Някъде може и да работи, може дори да е перфектна, но у нас - тц. Ние нямаме политическа класа. За 10 години не се изграждат политици - там където действа парламентарната система, там хората са политици от поколения, имат традиции и изградени стабилни позиции и цености, изпробвани и доказани. С довчерашни партийни секретари, ТРЗ-та, професори, доктори и фаянсаджии за каква политическа класа говорим? За такава каквато виждаме в момента - циркаджии, дето на 20 минути си променят позициите, убежденията, партийната принадлежност и парламентарната група и хич не изпитват неудобство от това...

При президенската система нещата стоят малко по-иначе. Знае се кой точно да се държи отговорен за всяка една стъпка. Няма мърдане, защото няма зад кого да се криеш - пред очите на всички е всяка твоя стъпка и решение.

Абе, АТАКА що гласуват за Станишев/Доган? Ко стана?

Ами стана това, което ви казвах преди сума време още - Атака, както и ДПС, са комунистическо творение. Само дето ДПс се замогна и се измъкна от влиението на комунистите, вече преговаря като равноправен партньор.

Има един принцип от Римското право, който може да се прилага абсолютно навсякъде - qui bono ! За кого е полезно , перефразирано на български. Та, когато стане следващото спонтанно и "случайно" събитие, просто помислете кой има полза от него. Нещата бързо си идват на мястото. Атака си изпълни целта - консолидира разпадащата се ДПС. Сега Атакаджиите просто ще се разпълзят по други групи и ще оставят Воленчо да се пеняви сам от трибуната. Давам им от половин до една година, при положение, че няма предсрочни избори. А ако има - пак толкова, но от датата на новите избори, а не от сега.

ov3rm4n, впускаш се мв сладки приказки за президентска република, за "батюшка" , дато ще ръководи с твърда ръка и ще дърпа ушенцата на тия, дето не слушат. Имам един съвсем конкретен въпрос - коя е твоята "номинация" за президент ????? Щом всички политтици са маскари, както твърдиш от месеци, кого да сложим да ни стане Велик Кормчия ?

За законови характеристики на президентската република няма да те питам, защото не искам да те затруднявам излишно.

Законовите характеристики на президенстката република ще те пратя ти да си преговориш - с тоя лаф за батюшка, твърда ръка и дърпане на ушенца изобщо си тооооолкова далече от президетската република, че ако това ти е разбирането за нея изобщо не ми говори. Излагаш се. Не ми вменявай на мен твоята лична представа за нещата.

Достойни хора ще се намерят - вече споменах естествения подбор. В момента разни политически недоразумения успяват да се правят на политици и да стават депутати именно защото системата го позволява - осере се днес, утре прескача в/прави си нова партия и вдруги ден пак е в парламента на топло и на държавна ясла. Така се живее 100 години. Променим ли системата такива недоразумения просто ще изчезнат - няма как да им минава номера тогава. Тогава за да си политик, ще се изисква наистина отговорно поведение и яка работа - не просто хубава лъскава "фирмичка". Давам ти пример - Павел Шопов, Петър Берон, Сидеров - проследи им "политическата" кариера моля. И как става възможно тези хора пак да са в парламента? Много просто - сменят партията, влизат в листа и хоп - пременил се Илия, ама всъщност е пак в тия.

КБ връща мандата!!!!!!!!!!

от фокус:

София. Мандатът на Коалиция За България и ДПС за образуване на правителство е изчерпан. КБ и ДПС остават на позиции че с оглед на вота в рамките на 40-то НС е невъзможно съставянето на правителство без ДПС и БСП. Това се казва в декларация, прочетена от Сергей Станишев в кулоарите на НС, с която се обявява връщане на мандата.

Между другото и аз подкрепям президенската република,cheese. Но и аз не мога да ти посоча кой искам да е президент .

Обаче искам да те питам - ти тук токолова ревностно съдиш,отсъждаш и анализираш. Ок, ама аз и от теб не съм видял някакво предложение да се гласува за някой. След като сипеш тежки обвинение към негласуващите, не би ли трябвало да кажеш кой е твоят фаворит - за кой би ги насочил да гласуват ,ако има предсрочни избори ??? Или нека да задам въпроса така : кой според теб трябва да е премиер и какво да е бъдещото правителство по партийна принадлежност така че нещата да вървят добре ??

cheese абсолютно те разбирам - леееко си бесничък, че се не успяваш да се наложиш, а така много ти се иска. Ама все пак - дръж се цивилизовано, избърши пяната от устата... Нали си чел Достоевски, интилегенция си.

Чети внимателно какво казвам - отговорите са там. Ако трябва по два пъти или по двайсет пъти чети. За това, че в момента няма достойни политици има една единствена причина - казал съм коя. При това положение какви имена искаш?!? Или се правиш на глупавичък? Казал съм и как и защо ще се появят достойните хора.

Не съм казал за кого съм гласувал, защото това не е интересно, според мене поне. Образно казано в тоя спор, а и в предишните няколко, моят фаворит е самото гласуване. Апелирал съм винаги към това човек да се напъне, да помисли и сам да избере за кого да гласува. Не съм партиен агитатор, въпреки, че си имам партийни пристрастия. Поради тая причина (че не съм агитатор) не мисля да обяснявам за кого съм гласувал. Просто не е интересно, както вече казах .

А въпросът си остава, ov3rm4n, ти кого пи предложил за президент на президенската република, щом всички са маскари ?????

И не е ли илюзорно (censored) предложението ти, щом в момента няма политици? Не се ли опитваш да строиш трети етаж на една къща, без да имаш първи и втори ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...