iVAAN Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Разликата е само един глас все пак Дано Волен си вразуми хората, иначе... <{POST_SNAPBACK}> Нещо чух, че Сергейчо не можел да гласува, защото бил положил клетва за министър-председател. Интересно какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Чакайте малко ся, аз едно нещо не разбрах.Сергей го одобрига , тва е ясно.Ама ся ако не одобрят правителството и неговото одобряване ли няма да важи?И освен това откъде сте сидурни ,че точно коалиция Атака е продала гласове, а не БНС(както се говори)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Чакайте малко ся, аз едно нещо не разбрах.Сергей го одобрига , тва е ясно.Ама ся ако не одобрят правителството и неговото одобряване ли няма да важи?И освен това откъде сте сидурни ,че точно коалиция Атака е продала гласове, а не БНС(както се говори)? <{POST_SNAPBACK}> Ако не одобрят правителството всичко отива на кино и мандата се дава на НДСВ. А са 3ма от Атака, защото само те са отказали да си покажат бюлетините пред комисията, за разлика от останалите депутатите от опозицията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Според мен, когато трябва да се приеме или отхвърли кандидатура на ЕДИН човек, не е редно самият той да гласува Той въобще не би трябвало да има право за това, подал или неподал клетва. Нали идеята е другите да го одобрят Ето, че понякога един глас решава нещата(в случея - неговият ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ако не одобрят правителството всичко отива на кино и мандата се дава на НДСВ. А са 3ма от Атака, защото само те са отказали да си покажат бюлетините пред комисията, за разлика от останалите депутатите от опозицията. <{POST_SNAPBACK}> Дори и БНС(за които се говореше най-много в началото че са се продали) ли са си ги показали? Ако наистина са 3-ма от Атака , дано Волен да ги хване на едно съвещание и да ги стегне , защото от тях зависи бъдещето на България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 май накрая тея палячовци от атака ще прецакат работата, дето толкова плюха ДПС-то ся ще ги направят управляващи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Aйде с Атака всички в батака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 zdraveite kanditat fesove na Bulgaristan. prodavam vazelin v promi6leni koli4estva. da im eba maikata i na turcite i na komunistite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 zdraveite kanditat fesove na Bulgaristan.prodavam vazelin v promi6leni koli4estva. da im eba maikata i na turcite i na komunistite <{POST_SNAPBACK}> ? да не би да са ясни резултатите от изборите за състав на кабинета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 И Ахмет Доган <{POST_SNAPBACK}> То по-лошото е Дуган(или Доган, не знам ).Нямам нищо против турците, ама да управляват България... това вече какво е ? На нищо не прилича ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Хайде сега всички вие многознайковци да ми обясните какво против имате турците в управлението? И не ме баламосвайте с нациоалистически глупости. Ако ми докажете, че биха попречили в развитието на държавата ще престана да се заяждам и даже ще убеждавам хората, че не бива да ни управляват. Лично аз до сега виждам само "тези хора ще ни завладеят" и всякакви такива глупости. Давайте да видим... ПС: karaman, имах добро мнение за теб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Хайде сега всички вие многознайковци да ми обясните какво против имате турците в управлението? И не ме баламосвайте с нациоалистически глупости. Ако ми докажете, че биха попречили в развитието на държавата ще престана да се заяждам и даже ще убеждавам хората, че не бива да ни управляват. Лично аз до сега виждам само "тези хора ще ни завладеят" и всякакви такива глупости. Давайте да видим... ПС: karaman, имах добро мнение за теб... <{POST_SNAPBACK}> sega si piq vodkata i ne mi se pi6e mnogo,no protiv turzite koito sa v tirciq nqmam ni6to proti. tezi v Bulgaria sa tzigani ,mrasni i nagli. nie im pla6tame toka,vodata ,ka6tite i t.n.. sega sas tozi nasran parlament 6te ni se hilqt ehidno i s prast nikoi nemoje da gi barne.kradat ,ubivat, iznasilvat i kato mu tegli6 edin boi te izkarvat rasist. az ne sam rasist,no kato vidq mango i poludqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 sega si piq vodkata i ne mi se pi6e mnogo,no protiv turzite koito sa v tirciq nqmam ni6to proti.tezi v Bulgaria sa tzigani ,mrasni i nagli. nie im pla6tame toka,vodata ,ka6tite i t.n.. sega sas tozi nasran parlament 6te ni se hilqt ehidno i s prast nikoi nemoje da gi barne.kradat ,ubivat, iznasilvat i kato mu tegli6 edin boi te izkarvat rasist. az ne sam rasist,no kato vidq mango i poludqvam <{POST_SNAPBACK}> Да добавя още нещо.След одобряване на това правителство ДПС получават клучови министерства и така ще могат да дават повече пари за малцинствата и най-вече за мангалите.Ще се скъсат да им увеличават помощите, а това обрича българина на още по-голяма бедност.Освен това под "джангалски" контрол са и 9 нови области.Да не говорим че нито една област не тряабва да се дава , а то цели 9.Тва е 1/3 българия.И @Стар нет ако казва че не е расист , аз не отричам че мразя цигани- крадат, убиват, изнасилват и т.н.Ако тва значи че съм расист , бройте ме за такъм , нямам нищо против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Явно скоро няма да се разбере нищо, защото в момента гласуването е прекъснато Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Хайде сега всички вие многознайковци да ми обясните какво против имате турците в управлението? И не ме баламосвайте с нациоалистически глупости. Ако ми докажете, че биха попречили в развитието на държавата ще престана да се заяждам и даже ще убеждавам хората, че не бива да ни управляват. Лично аз до сега виждам само "тези хора ще ни завладеят" и всякакви такива глупости. Давайте да видим... ПС: karaman, имах добро мнение за теб... <{POST_SNAPBACK}> Хех... Какво против имам аз против турците ли? История..и ако това според теб е националистическа глупост...срамувам се, че и ти, като мен, се наричаш българин. Иначе нямам нищо против тях. Преди хиляди българи са измрели, за да може днес да не ни управляват турци, а сега доброволно им се дава властта. Не ни стига, че икономически одавна ни притежават(колко от стоките, които се внасят в БГ идват от Турция...). А за теб пък кой ли има добро мнение? За накакъв авторитет ли се имаш да си мислиш, че някой го е грижа, че си имал добро мнение за еди кой си. Нямам против да ни управлява БСП ако вървим към подобряване. Когато видя в Турския парламент да гласуват за 5 български министри тогава няма да имам нищо против. По-добре замълчи, за да не тисе смеят хората... На някой да му прави впечатление, че в Америка няма сенатори, които са мексиканци ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 sega si piq vodkata i ne mi se pi6e mnogo,no protiv turzite koito sa v tirciq nqmam ni6to proti.tezi v Bulgaria sa tzigani ,mrasni i nagli. nie im pla6tame toka,vodata ,ka6tite i t.n.. sega sas tozi nasran parlament 6te ni se hilqt ehidno i s prast nikoi nemoje da gi barne.kradat ,ubivat, iznasilvat i kato mu tegli6 edin boi te izkarvat rasist. az ne sam rasist,no kato vidq mango i poludqvam <{POST_SNAPBACK}> И после ви е срам, че аз се наричам българин? Или може би не гледам предубедено на нещата и се старая да търся истината? Все още никой не ми е дал конкретен отговор, освен да бъда наплют. Бихте ли имали нещо против тях, ако държавата се води както трябва? Защо бързате да плюете след като още нищо не сте видяли. @vanity, ако смяташ, че аз не мога да бъда някакъв авторитет не се прави и ти на такъв. И да ти кажа от това, което съм прочел до сега във форума явно хората ме имат за такъв. Съжелявам, че ще трябва да прозвучи толкова нахакано, но да ти кажа за да имам изказване от този тип за karaman, то явно го познавам от повечко време и изразявам мнението си за промяна. Така, че просто слез на земята и повярвай ми няма по-голяма излагация от това да тръгнеш да плюеш по някого без дори изобщо да го познаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 По-добре замълчи, за да не тисе смеят хората... <{POST_SNAPBACK}> по-добре да мълчиш и хората да си мислят, че си тъп. отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения направо не мога да повярва, че защитавате турците. не може 5 века да ни тъпчат, толкова много хора да умрат за да сме свободни днес и накрая пак да ни управляват турци. нямам нищо против тях нека си живуркат, но не и да определят живота ми. защото политиката на доган е про-турска и няма да видим нищо хубаво от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 bih oti6al no rabotata ne mi pozvolqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 sega si piq vodkata i ne mi se pi6e mnogo,no protiv turzite koito sa v tirciq nqmam ni6to proti.tezi v Bulgaria sa tzigani ,mrasni i nagli. nie im pla6tame toka,vodata ,ka6tite i t.n.. sega sas tozi nasran parlament 6te ni se hilqt ehidno i s prast nikoi nemoje da gi barne.kradat ,ubivat, iznasilvat i kato mu tegli6 edin boi te izkarvat rasist. az ne sam rasist,no kato vidq mango i poludqvam <{POST_SNAPBACK}> Айде като си изпиеш водката да вземеш да си включиш някой кирилизатор, че дразниш с тази маймуница на фона на големият ти патриотизъм! А като изтрезнееш да помислиш колко турци познаваш лично и колко от тях са мръсни и нагли, айде да не бъркаме двата щата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 едит:неофициално доколкото разбрах кабинета не е приет 119 за-120 против. дпс иска прегласуване едит2: хахахаха тея пичове са голям смях едит3: утре 10h сутринта ще има прегласуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Kabineta padna... ama Pirinski sa okaza golemo pedal4e i prie preglasuvaneto vypreki 4e kvoruma be6e pod samnenie. Toia da go svalqt 4e ne moga da go gledam ve4e. Deba i pomiqrite smotani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Eй, супер. Ще се радвам ако и днес към 10 пак така гласуват. А бе кой е тоя който е гласувал с празен лист? Айде молете се всички да падне правителството и НДСВ да дойде на власт. То поне няма да се съюзява с турците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Eй, супер. Ще се радвам ако и днес към 10 пак така гласуват. А бе кой е тоя който е гласувал с празен лист? Айде молете се всички да падне правителството и НДСВ да дойде на власт. То поне няма да се съюзява с турците. Теб кой така те излъга ?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Еми преди изборите когато им беше напечено не се обединиха. А пък и покрай тия протести за ДПС едва ли ще се и обединят. А теб пък кой те излъга че ще се обединят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.