Jump to content
BulForum.com

Ще ходите ли на протеста на Атака

karaman

Ще ходите ли на протеста на Атака  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:D Ами не знам, питай в турското посолство, там ще знаят :) Иначе аз турци не познавам, а доколкото съм общувал с такива не са се отнасяли към мен с омраза или пренебрежение или въобще по някакъв неприятен начин... Не знам, просто не разбирам защо трябва да мразя някого, когато той не ми е направил нищо лошо... Може и да бъркам :blink:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply
abe ,nqkoi da znae kak se vzima mqrka za fes.ne namerih podobna tema, :lol: kato gledam v  tazi ima rodolubivi turzi.

Носенето на фесове е забранено със закон в Турция още през 1924 г., тъй че не се притеснявай толкова, дай го по-отпускарски. Умрели са турците да ни превземат, да знаете. Те са 50 години пред нас като развитие, че и повече, притрябвали сме им, к'вито сме мързеливи и все някой друг ни е виновен. Защо се оставяте един нереализиран пишман журналист да ви пълни главите с хубави думи и да му вярвате, че ще направи нещо- трандафори, драги зрители. Вчера гледах включване на живо по "Скат" от митинга на "Атака". Е голям смях падна, като се изтъпани един младеж (25-6 годишен) и каза, че турците са виновни за природните бедствия, които са сполетели селото му, защото били изкупили горите, после ги изсекли, сега нямало дървета да спират пороите и ей го на- селото наводненоrotfImao.gif. Друг един титан на мисълта (сигурно от Къцко е взимал уроци) каза, че живее от 15 години в Австралия, но ето, сега е дошъл на митинга на "Атака", защото евреите трябва да бъдат спрени, понеже са най-големият проблем на България, даже смесваше турци, цигани и евреи в едно цяло smile3537.gif . Още един образ ще спомена- дядка някакъв, който каза, че е гласувал за КБ, но сега протестира, защото вместо да се коалират със Симеон, те взели че се събрали с ДПС. Ей такива бяха протестиращите пред парламента, да ме извинява Караман.

Хора, забравихте ли до къде ни докараха БСП през зимата на 96/97? Как можахте да ги изберете отново? Толкова ли сте късопаметни? Аз лично никога няма да забравя този момент въпреки че тогава бях на 15 и много много не ми пукаше кои е на власт и какво прави, но когато започнаха дните в които отварях хладилника и виждах абсолютно празните рафтове започна да ми пука, дори и повече. Няма да забравя също как по това време забелязах баща ми да плаче, но тогава не разбрах защо, чак след години той ми призна че е било заради това че е нямало с какво да ни нахрани. А той е образован, честен и никак не е мързелив! Аз лично ще направя всичко по силите си това да не се повтори и едно от нещата е че отидох да гласувам само и само да не ми дадат гласа автоматично на някви измикяри, а да са измикяри по мои избор и ДА НЕ СА БСП! Не знам дали това което направиха сега комунистите не надмина дори и въпросната зима от управлението на Виденов. Като че ли "национално предателство" е наи точното определение! По дяволите, навремето нашите деди са умирали за да можем ние да живеем в СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ, а ние сега доброволно даваме на турците управлението! Какво повече да кажа освен че сами сме си виновни и че явно сме мазохисти на които просто не им е комфортно ако не ги лъжат, крадат и тъпчат.

Доволен съм че мутрата на Станишев след вчерашния ден вече не е толкова самодоволна и уверена :punk

Хора, забравихте ли до къде ни докараха БСП през зимата на 96/97? Как можахте да ги изберете отново? Толкова ли сте късопаметни? Аз лично никога няма да забравя този момент въпреки че тогава бях на 15 и много много не ми пукаше кои е на власт и какво прави, но когато започнаха дните в които отварях хладилника и виждах абсолютно празните рафтове започна да ми пука, дори и повече. Няма да забравя също как по това време забелязах баща ми да плаче, но тогава не разбрах защо, чак след години той ми призна че е било заради това че е нямало с какво да ни нахрани. А той е образован, честен и никак не е мързелив! Аз лично ще направя всичко по силите си това да не се повтори и едно от нещата е че отидох да гласувам само и само да не ми дадат гласа автоматично на някви измикяри, а да са измикяри по мои избор и ДА НЕ СА БСП! Не знам дали това което направиха сега комунистите не надмина дори и въпросната зима от управлението на Виденов. Като че ли "национално предателство" е наи точното определение! По дяволите, навремето нашите деди са умирали за да можем ние да живеем в СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ, а ние сега доброволно даваме на турците управлението! Какво повече да кажа освен че сами сме си виновни и че явно сме мазохисти на които просто не им е комфортно ако не ги лъжат, крадат и тъпчат.

Доволен съм че мутрата на Станишев след вчерашния ден вече не е толкова самодоволна и уверена  :punk

Кризата от 96-97 е резултат от нещо, което се случило няколко години по-рано, и в което имат пръст всички , които тогава са гризали кокала, та недей така да ги осъждаш ;)

Привържениците на Атака как ще коментирате това?

София. Трима депутати от “Атака” не съобщиха за кого са гласували. В парламента настъпи хаос, съобщи репортер на Агенция "Фокус".

Христо Величков, Йордан Величков и Станчо Тодоров са тримата депутати от коалиция “Атака”, които, след като са пуснали бюлетината си в урните за таен избор на министър-председател, са отказали да съобщят какъв е бил вотът им.

По повод тази информация лидерът на “Атака” Волен Сидеров заяви, че ще провери каква е ситуацията.

Пред “Фокус” Йордан Величков заяви, че е гласувал против проектокабинета.

източник - http://www.focus-news.net

От всичките 124 оставащи продажници все ще се намерят петима ;) От Атака са най-гладни, защото още не са си щипнали нищо от баничката, та е нормално ;)

Те са 50 години пред нас като развитие, че и повече, притрябвали сме им, к'вито сме мързеливи и все някой друг ни е виновен.

ха-ха-ХААА

Нека видим сега търговията с гласове как ще протече...

Приказките са за много повече от мизерните 300000 които бяха споменати

Намесени са разбира се "спонсорите" на БСП, които са ясни за просветените хора

СТОЙТЕ СЯ И ГЛЕДАЙТЕ

Тоя път пенсиите, дето гласуваха за БСП залужават да ги оставят не сам без хляб, а и без вода. :angry1 :angry1 :angry1

Аз искам да питам сега какво ще стане ако на второто гласуване за състава на кабината резултатът се промени и не се приеме :confused

Мога да чесититя на karaman за страхотната коалиция, която той пропагандира. Благодарение на три члена от същата тази коалиция БСП сформира правителство в коалиция с ДПС. Продължавай да убеждаваш хората, че любимата ти коалиция знае и изпълнява каквото иска.

Сега момко 1 глас = 1 милион

Дали да не предвидя за себе си преименуване от Иванов на Иванич или може би Иванооглу....или да си изтупам военната книжка и да извадя личното оръжие

хахахахаха

едит: във връзка с горния пост - чухте ли лицето Йордан Величков какво заяви????

Е вие пък сега, във всяко стадо има и Мърша братлета :)

BTW, някой да знае къде предлагат курсове по турски език!

Процентно изразено във вашето стадо е 20%, а това е само началото. Накрая сигурно само Сидерчо и онзи младока ще останат от Атака :)

Аз искам да питам сега какво ще стане ако на второто гласуване за състава на кабината резултатът се промени и не се приеме :confused

Мандата се дава на следващата по големина партия - следователно НДСВ ;)

Дават мандата на НДСВ, но много ме самнява, имайки предвид вота за премиер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...