break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 караман е прав, моето село е в Родопите и 70% от населението е турско и с всяка измината година се увеличава от българите са останали само баби и дядовци <{POST_SNAPBACK}> Това не значи че са Българи, които насила ги принуждават да говорят на Български, нали. А увеличаването им и Волен не може да предотврати. Какво, да ги изгорим ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Някои хора забравят тук,че Родопа е потурчена отново Че се искаше в недалечни времена "автономна република Кърджали" Моята най-голяма болка - РОДОПА ПЛАНИНА С джамии на всеки километър С шалвари С фереджета СВИНЩИНА А там - там е отразен най-големия стоицизъм в миналото срещу тия говеда долни... Абе четете и гледайте Време Разделно Кажете ми после как се чувствате Или харесвате КараДоган? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Не може партия с 10% на изборите на упрявлява половин България ако не и цялата. Още повече когато тая партия е турска. От друга страна за мен е абсурдно хората масово да не гласуват и след това да са подмятат по митинги и протести заради участието на ДПС във властта. Половината население дето сега псува Станишев за тоя кабинет не си мръдна пръста на изборите. Аз съм твърдо против ДПС, ама виновните сме си ния щото позволихме на ена шепа народ да постигнат толкова висок процент и да си своеволстват още един мандат (недай Боже). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 По-наблюдателните ще забележат че след 15 години кръга се затвори СЪЩИТЕ са на власт - честито! Българио за тебе те умряха...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз виждам само едно нещо - рязания калашник Ахмед Доган е най-добрия политик в България - с 12% прави чудеса, а педалчетата с 20% и 30% си дърпат столовете и се карат като деца на кой му е по-голям премиера. Смех. Ама злокобен. Черта от тука докато е време и тва е, че утре току виж и границите затворили Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ебати циганията...БСП и ДПС са срам за България....Не ми пука (всъщност пука ми) дали в Родопите се говори турски, колко са им джамиите, и т.н. а просто искам българи да управляват България и да решават съдбата й. Дано пак се повтори 6 януари от 1997 година ако не се бъркам и дано го подпалят целия парламент барабар с всичката турчуля.Искам ДПС да бъде забранена, да спрат новините на турски език и бившият затворник Ахмед Доган да му бъде забранено да се занимава с политика.Ама кой ли ще ме чуе в тоя форум.... ако ще и 12-то Косово да стане тук, майната им...ще ги издавим в Дунава един по един. И понеже донякъде слагам ромите на една черта с турците..(А и те се представят за такива...) 15 годишния Ром ...Фатих е заловен във храстите около НДК да блудства с 3 годишната дъщеря на посланник от чужда държава...по тялото на детенцето е открита семенна течност ...ромът който кара 6 ти клас за 3 та поредна година е закаран в ареста за 24 часа и в момента е пуснат под гаранция на свобода ....води се следствие но подробности не се съобщават ...поради обясними причини... Мангал...Фатих ....Пълна помия.3-та година в 6-ти клас.3 годишно момиченце.24 часа в ареста и под гаранция? Защо търпим още тази турско-циганска измет?Представям си децата ми в каква България ще живеят.А като се замисля, по-добре без деца.Ще им спестя доста. [off] Тежка катастрофа в Тунела в Пловдив Ауди ТТ с пловдивска регистрация и Rover с гръцка регистрация се удариха челно днес около 19 часа в Тунела в Пловдив. В ПТП-то е участвал и един мотор марка Simson. Жената, която е управлявала Rover-а е в критично състояние. Пълния текст: http://www.plovdiv24.com/news/8809.html [/off] Я ми кажете как да мисля позитивно след толкова много "добри" новини за 1 ден ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 И аз подкрепям митинга организиран от "Атака".Петима турски министри и 18 замесника това вече е прекалено.БСП предаде България,това е горчивата истина.Но аз съм убеден,че това правителство няма да издържи дълго. Все пак сме Българи и не трябва да търпим повече да се подиграват с нас. Вън турци и цигани от парламента Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Karaman, star-net , вие като е сте гласували с какво право коментирате състава на парламента ??? Пристрастията ви към Атака няма да коментирам, те са чиста инфантилност, или чиста липса на информация. Трябва да се чете повече, но уви, гледането на телевизия е по-лесно. Ей, как не съм ви един учител по история, да видите тогава двойки с тонове ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Да, ама не са виновни БСП. Това си е чисто и просто политика. Не могат да се откажат да съставят правителство и със 1/3 от дадените гласове да минат в опозиция. Ако жеалете да си насочите гнева нанякъде - насочете го срещу плешивия идалго. Защото той е причината за това. В една тристранна коалиция ДПС далеч нямаше да има такива силни позиции. Даже можеше да не участва въобще... Само че царчето с цялата си наглост иска след като загуби изборите пак да си остане премиер....че и да вземе ключовите министерства... Е КАК ДА СТАНЕ??? Затова размотаваха цял месец БСП, като през цялото време беше ясно че няма да се коалират в крайна сметка. Но нека! Аз също съм против прекаленото вличние на ДПС в кабинета, но съм ОЩЕ ПО-ПРОТИВ Симеончо да си развява коня.. ЗА БОГА, ТОЯ ДЕМЕНТИРАЛ СТАРЕЦ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ!!! А точно по темата - няма да отида, защото както стана ясно искам това правителство. Искам го, защото то ще разпилее измислената партия НДСВ, и искам Симеон да си иде в Испания(след като си върнем незаконно откъснатите от Родината земи, естествено) и да продължи да си играе комар и да не се занимава с проблемите на нашата държава, които нито са му присърце, нито пък са от компетенцията му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 я колко разбирачи на темата Родопите се извъдиха... в целите западни Родопи няма и половин турчин - само помаци (дори и в села, които се считат яко за турски съм чувал откирие, че в уж турски гробове са погребвани по християнски - отново българско население потурчено) за съжаление се турчеят от доста време НО - абе да ви кажа честно не съм видял и полу-интелигентен помак да се турчее - това го правят само изключително простите... турци - в Кърджалийско толкова за 'турските' Родопи... по-добре сметнете колко са турците в Разградско... и т.н. ... и какъв е проблема че в Асеновград са май 1/3 ... проблема е, че разрешихме да има такава партия - знаех си го и ми се повдигаше още преди 10-15тина години - не можех да разбера как е възможно... сега явно вече зря, зря - та взе да натежава плода... проблем е, че от 'някъде' влизат пари - истинските мюсюлмани пак ни превземат... ..и Анкара пак си проправя път към Европа, защото ако на нас ни е през оная за ЕС - за тях е важно нас срам ли ни е, че не можем да построим църква в Тракия - нееее като гледам младите колко уважават християнството - има ли плод комунизма - даааа гласуваме ли за 'новите' със бос Ал. Лилов - даааа гласуват ли и млади за тях - дааа я стига толкова, че повечето хора не обичат да четат по много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Да, ама не са виновни БСП. Това си е чисто и просто политика. Не могат да се откажат да съставят правителство и със 1/3 от дадените гласове да минат в опозиция. Ако жеалете да си насочите гнева нанякъде - насочете го срещу плешивия идалго. Защото той е причината за това. В една тристранна коалиция ДПС далеч нямаше да има такива силни позиции. Даже можеше да не участва въобще... Само че царчето с цялата си наглост иска след като загуби изборите пак да си остане премиер....че и да вземе ключовите министерства...Е КАК ДА СТАНЕ??? Затова размотаваха цял месец БСП, като през цялото време беше ясно че няма да се коалират в крайна сметка. Но нека! Аз също съм против прекаленото вличние на ДПС в кабинета, но съм ОЩЕ ПО-ПРОТИВ Симеончо да си развява коня.. ЗА БОГА, ТОЯ ДЕМЕНТИРАЛ СТАРЕЦ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ!!! А точно по темата - няма да отида, защото както стана ясно искам това правителство. Искам го, защото то ще разпилее измислената партия НДСВ, и искам Симеон да си иде в Испания(след като си върнем незаконно откъснатите от Родината земи, естествено) и да продължи да си играе комар и да не се занимава с проблемите на нашата държава, които нито са му присърце, нито пък са от компетенцията му... <{POST_SNAPBACK}> Ей това сме - вижте последния абзац!!!!!!!!!! "Я не сакам на мене да е добре, я сакам на Вуте да е зле" ! Без съобразяване, без мислене, без оглед на последствията. Доколкото въобще се познава това нещо - "последствия". Има хора, които биха направили от държавата клада, само и само да изгорят някого на нея. Просто нямам думи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ей това сме - вижте последния абзац!!!!!!!!!!"Я не сакам на мене да е добре, я сакам на Вуте да е зле" ! Има хора, които биха направили от държавата клада, само и само да изгорят някого на нея. Просто нямам думи ... <{POST_SNAPBACK}> не "някого"а турците. ако трябва и до там щте се стигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ей, събуди се и чети внимателно! Не си на митинг на Атака, тук се опитваме да говорим смислено и да слушаме кой какво казва ! AssassiN заяви, че иска това правителство, защото то щяло да "разпилее" НДСВ. Явно цената да ни управляват турци му се вижда приемлива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 http://demos.hit.bg/pomaci.htm http://demos.hit.bg/makm.html МОЛЯ нека не продължаваме насилствено сами да отблъскваме българи от българския народ! http://demos.hit.bg/BT.htm Защо пиша всичко това. До неотдавна имаше един тип хора, които гръмогласно тръбяха за нарушаването у нас на правата на 1,5 - 2 милиона турци, един милион цигани и още стотици хиляди българи - мохамедани. Сега, когато те добиха правото да възвърнат имената си, някои политици, изхождащи от техните среди, започнаха да издигат необосновани искания. Същевременно други подеха успокоителния рефрен, че малцинствата не са чак толкова многобройни. Прави се опит проблемът да бъде прикрит или поне завоалиран и вниманието на обществеността да бъде отклонено от реалния междуетнически конфликт в някои райони на Източна България. Нима трябва да изоставим хората там сами да решават проблемите си, неудобни и явно не по възможностите и компетентността на част от новите ни държавници. Крайно време е да се пристъпи към изработването на трайна и разумна политика за урегулиране на взаимоотношенията между етническите и религиозните общности в България, от която всички очакваме позитивни резултати и спадане на напрежението в районите със смесено население. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ей, събуди се и чети внимателно! Не си на митинг на Атака, тук се опитваме да говорим смислено и да слушаме кой какво казва ! AssassiN заяви, че иска това правителство, защото то щяло да "разпилее" НДСВ. Явно цената да ни управляват турци му се вижда приемлива. <{POST_SNAPBACK}> Ей cheese, все ти си най-компетентния, все ти четеш. а ние останалите само телевизия гледаме, все ти гледаш, слушаш а ние се чудим откъде да направим copy/paste. Аз каквото съм казал ти не си го разбрал. Все ти определяш другите какво са мислели. К'ви клади, к'во управление на турци, к'ви пет лева, к'ви жълти джапанки? Това е демокрация... Каквото станало на изборите, станало... Няма какво да промениш. Обективната реалност предполага, че ако мислиш за България ще подкрепиш това правителство. В противен случай ще има предсрочни избори. Или ти си мислиш, че НДСВ ще съставят кабинет! Как? Като се коалират с ВСИЧКИ. Тоест, няма да влезем в ЕС. Те хората си ни го казаха в прав текст. Всички партии трябва да застанат зад европейската идея. Да ама всеки застава зад кокала, и тоя, дето е крал 4 години иска още 4 да краде. Ами, доколкото зависи от мене няма да го направи. Така че, както обичаш да казваш, "имаш глава на раменете" - чети и си размишлявай, ама не определяй какво си мисля аз, нито пък ме окачествявай и поставяй в разни категории, защото и представа си нямаш явно за какво говоря. Дано поне ТИ да си имащ представа за какво говориш ТИ, защото аз почвам да се съмнявам много сериозно... P.S. Дървен философ ти отива много....не го сменяй за нищо на света!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 "През 80-те години при българите в националната им държава беше отбелязано началото на депопулация. (Във Вардарска Македония техният прираст също спадна). Въпреки протекционистката наталистична политика, тези процеси се задълбочават и става все по-ясно, че стимулите не са достатъчни за да се осигури възпроизводството на народността в досегашните й размери. ... За разлика от българите, някои етнически групи, живеещи в двете държави, все още не са излезли от състоянието на демографски преход. При циганите у нас и албанците в Република Македония дори може да се говори за неконтролиран демографски взрив. Циганите, според различните реалистични оценки, сега са между 400 и 600 хиляди души, което е около 5 – 7 % от населението на България (в 1946 г. се били към 2,5 %). Демографската им инвазия в българското общество през последните 40 години се трансформира в криминална и дори културна агресия. Повишаването на жизненото им равнище и подобряването на битовата култура са пожеланията, които отправяме към тях, но те са дотолкова ефимерни, при настоящото отстъпление на етатизма и в настъпващата стопанска криза, че в скоро време може да се очаква гетата да се разбунят. Бързо разширяващата своето присъствие албанска популация във Вардарска Македония представлява много по-голяма опасност за интегритета на младата република, отколкото въобще засега могат да бъдат заплаха циганите в България. Показателно е, че албанските неционалисти използват демографския бум като биологичеого оръжие. Към 31 март 1991 г. албанците в СРМ достигнаха 427 313 души (21 %) и са преобладаващото мнозинство в нейните западни общини и в северните покрайнини. Скоротечно се развива и демографската им офанзива в столицата Скопие. Продължава разрастването на албанският народ в съседната на българската етническа територия дъга, обхващаща Албания и Косово. Ако през 30-те години общо в Албания и Югославия е имало около 1,5 милиона албанци, то сега те надхвърлят 5 милиона и са най-динамично развиващата се националност на Балканите. Това вече се отразява върху политическата обстановка на полуострова. Големият глад в Албания и масовата паническа емиграция от там, както и сепаратисткото движение в Косово и Полог, са само предвестници за възможното дестабилизиране в тези и съседните на тях области. България се намира на границата на ислямския регион на зоната обхваната от демографския взрив, Съседството с Република Турция, близостта на арабския свят и зависимостта от средиземноморските водни пътища прави страната особено уязвима от евентуална конфронтация в района, предизвикана от екстремизма на идващите млади поколения и липсата на възможности за реализацията им. Например, в Турция към средата на XX век са живеели 21 милиона души, днес населението й е над 57 милиона, а по прогнози на ООН през 2000 г. ще бъде 67 милиона и в 2025 г. близо 90 милиона души. Очаква се в момента на стабилизирането му да достигне 112 милиона души. Пред тази човешка маса България ще представлява демографско джудже. В 1970 г. 54.5 % от населението на Турция е било на възраст от 16 да 64 години. Предвижда се, че през 2020 г. в активна възраст ще бъдат 66.3 % от жителите й. Накъде ще се насочи тогава и след това енергията на съседния нам народ (ако самата турска република не се разпадне междувременно), чиято експанзия изживяхме вече един път през XIV век, последвана от петвековно иго. Често пъти липсата на далновидност в нашата история ни е изправяла пред големи изпитания. Нека поне веднъж да изпреварим събитията и да ги предугадим. Българските правителства са длъжни да прозрат с отговорност опасностите, грозящи ни през следващото столетие, и да направят всичко възможно за да подготвят страната да посрещне предизвикателствата, които ще поднесе демографската революция. 10. 03. 1992" такаааа... освен да гласуваме всички - да запрятаме ръкави и да правиме генетично-сперматозоидна атака - да увеличим нацията и да претопим останалите по бройка! иначе след 100-200г ще се чете книгата "Последният Българин"... съфорумнички и интернетаджийки - стискайте здраво клавиатурите - бъдете и вие националистки! - с бате Караман идеме Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Assassinq, не говори от името на всички, моля ! Питам те в съвсем прав текст - ти плешивия Идалго ли предпочиташ, или Доган? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 nqkoi da kaje kakvo stava v parlamenta,4e sam na work i nito radio nito televiziq,ili nqkoe online radio. 4e toku vij talpata po4ne da zamerq mango s qitza i az da iztarva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 nqkoi da kaje kakvo stava v parlamenta,4e sam na work i nito radio nito televiziq,ili nqkoe online radio.4e toku vij talpata po4ne da zamerq mango s qitza i az da iztarva <{POST_SNAPBACK}> Опозицията напусна. Говори Станишев ся. След редица процедури минаха кам дневния ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 http://focus-news.net/index.php?focus=hot&...=750&PHPSESSID= на вниманието ни: вижте "Черните петна по червения кабинет" "Адемов- магистър за седем месеца" абе няма безинтересен абзац !!! примерно: Тогава пролича един парадокс - колкото повече се влошаваше обстановката в страната, толкова по-голяма подкрепа получаваше кабинетът. На 10 януари 1996 г. вотът на недоверие, внесен от опозицията заради зърнената криза, получи подкрепата на 105 депутати, а 130 го отхвърлиха. Пет месеца по-късно, когато започнаха верижни фалити на банки и финансовата система на страната буквално се срути, правителството беше подкрепено вече от 135 души, а против бяха 99. При това социалистът Александър Маринов демонстративно пусна празен плик, т. е. подкрепата на правителството от опозицията беше нараснала с цели шест народни представители. Разследванията на партийните лидери кои са "предателите" беше безрезултатно.Парадоксът може да се обясни не толкова с гласа на съвестта, колкото със страха на част от депутатите от предсрочни избори. Някои от тях си дават сметка, че да попаднат отново в парламента е малко вероятно и предпочитат да запазят правителството и мястото си. мале, ебати фактите ако е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Опозицията напусна. Говори Станишев ся. След редица процедури минаха кам дневния ред. <{POST_SNAPBACK}> ama glasuvaha li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 При таен вот много от депутатите, които нямат глас в партиите си ще подкрепят правителството, защото едва ли ще имат шанс да влязат пак в Народното събрание при предсрочни избори, коментират народни избраници. по-ясно и простичко - здраве му кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ama glasuvaha li? <{POST_SNAPBACK}> Не. И аз го гледам , дано да не го изберат тва правителство.Обаче ми е много интересно , защо на предложението за поименно гласуване , НДСВ , СДС , ОДС , БНС гласуваха до един депутат зa , а от Атака , 19 зa и имаше един въздържал се , а уж Атака бяха толкова настоятелни за това.Според мене както се говореше вчера , че от Атака имало един подкупен депутат , това е тоя , който с ее въздържал.То на колалицията им тряабват 119 гласа за да одобри правителството.Всеки глас е решаващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не.И аз го гледам , дано да не го изберат тва правителство.Обаче ми е много интересно , защо на предложението за поименно гласуване , НДСВ , СДС , ОДС , БНС гласуваха до един депутат "против" , а от Атака , 19 против и имаше един въздържал се , а уж Атака бяха толкова настоятелни за това.Според мене както се говореше вчера , че от Атака имало един подкупен депутат , това е тоя , който с ее въздържал.То на колалицията им тряабват 119 гласа за да одобри правителството.Всеки глас е решаващ. <{POST_SNAPBACK}> а бе момче къде гледаш ве? АТАКА: гласъвали за:19 въздаржал се:1 ЕДИТ:cheese,ти тоя плюеш,ония плюеш,ама не разбрах къф си,син,червен,жълт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 а бе момче къде гледаш ве?АТАКА: гласъвали за:19 въздаржал се:1 ЕДИТ:cheese,ти тоя плюеш,ония плюеш,ама не разбрах къф си,син,червен,жълт? <{POST_SNAPBACK}> Грешка исках да напиша точно обратонот , ама вече се едитнах , ама така и не отговори на въпроса ми по горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.