karaman Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Еми нали за това се коалираха. Не може да няма хора от ДПС по високите постове. И как пък реши, че тези хора са терористи. Защото така каза Волен ли? Аз няма да ходя. Пък и не мисля, че някой ще отиде в 9 часа. Хем е рано, пък и повечето хора са на работа през това време. Наистина тоя човек не мисли за това, като че ли целия народ ще си вземе отпуска, за да му ходи на протеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Народа си ги е избрал. Нямам вина, че турците в Бълтария са много. Какво можем да направим? Да ги изтрепем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Терористи са, защото:1. Не дават да се говори на Български в Родопите 2. Не дават работа, ако не си от ДПС или не говориш турски! 3. Техните бащи са взриявавали бомби из България по времето на Живков! Затова! Не заради гласът на Волен, а заради истината! <{POST_SNAPBACK}> Е, това пък за пръв път го чувам. Незнам от къде ти е тая информация, ама в Родопите си говорят всички на Български. Аз поне не съм чул Българин да говори на турски по принуда. Турци да говорят на турски да, то това навсякъде го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 karaman, да ме прощаваш, ама тоя път се изложи. няма да коментирам дори. това ли е начина да оправим България? Да дадем на лудите да си разиграват коня?!? Мислех, че си от хората дето мислят и не вярват на вересия никому... Опроверга ме. Съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Специално за езика в Родопите- не е верно ! Преди 1 седмица бях в Родопите (на 4 места ходих) и никъде не видях българин да говори на турски. Може на едно място да е така , ама не е навсякъде . Освен това като си чул/видял на едно място да говорят на турски, това не означава , че всички хора в Родопите говорят на турски. По темата - няма да ходя. Нали ние си ги избрахме ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Доган е лежал 9? години в затвора заради тероризъм... Teddy-King, как народа ги е избрал, при положение, че 50% от българите не са гласували? Ако бяга гласували и другите дървени глави, положението щеше да бъде коренно различно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Доган Също възстанови паметник на 3-ма турци който беше разрушен от нашите преди време на турци който бяха гърмяли бомбите в София преди години ,на Сточна гара в София и на още 2 места в града Като повече от ранените бяха деца и жени.Сега на този паметник се палят свещи и турците ги тачат като светци .Всяка година има поклонения пред паметника ....на героите :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ако имах възможност бих отишъл но съм на работа ... скоро ще се въведе в училише и втори майчин език задължително - турски ... няма да ме очуди ... само разди едната власт БСП направиха национално предателство ... това е отвратително 5 века робство и сега се започва отново ...чрез предалство паднахме 5 вековно робство сега отново само където се е по-явно от преди ... тогава Българите си дадоха живота сега ние на тепсия им даваме власта ... това е срамно и позорно ... пиянството на един народ сега се превръща в предателсво ... "Атака" са единствените които могат да направят нещо в случая ... по-добре второ "Косово" на балканите отколкото да станем новата провинция на Турция. Аз бих се борил докрай само това да не стане ... дано има и други мислещи като мен които да са готови да помогнат на нашата родина да ликвидира тази турска напаст. Мила родино Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Припев: Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. Паднаха борци безчет за народа наш любим, майко, дай ни мъжка сила пътя им да продължим. _______________________ Шуми Марица Шуми Марица окървавена, плаче вдовица люто ранена. Припев: Марш, марш, с генерала наш! В бой да летим, враг да победим! Български чеда, цял свят ни гледа. Хай към победа славна да вървим. Припев Левът балкански в бой великански с орди душмански води ни крилат. Припев Млади и знойни, в вихрите бойни. Ний сме достойни лаври да берем. Припев Ний сме народа, за чест и свобода, за мила рода който знай да мре. Припев Припомнете си старите времена какво е било на нашите прадеди после мислете за кого да гласувате !!! Последен марш -------------------------- Вий, покойници, в други полк сте днес, отпуск няма там, ни зов за борба, Вий братски се прегърнахте със чест и с лека нощ до втората тръба. Българийо, за теб, за теб умряха те, една бе ти достойна зарад тях и те за теб достойни, достойни Майко са, за Твоето име падаха без страх. Паднахте без стон, войни горделиви, не за златен трон, не зарад кумир, да беше тъй - не, щяхте да сте живи, не бихте срещнали куршума, спете в мир. В мир почивайте, сред покоя леден, в тишина без зов на тръба, на вожд, към вечността е маршът ви последен, в сърцата ни. Юнаци, лека нощ. Българийо, за теб, за теб умряха те, една бе ти достойна зарад тях и те за теб достойни, достойни Майко са, за Твоето име падаха без страх. Юнаци, лека нощ. Юнаци, лека нощ. Юнаци, лека нощ. Юнаци, лека нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Teddy-King, как народа ги е избрал, при положение, че 50% от българите не са гласували? Ако бяга гласували и другите дървени глави, положението щеше да бъде коренно различно... <{POST_SNAPBACK}> Това автоматично означава, че турците са повече хора от нас, защото им пука кой ще ги управлява и са отишли да гласуват. След като на 50% не им пука кои са управляващи, защо това да не са турци? Edit: Runner, това вече са оправдания... Няма да споря, защото оправдание винаги се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защо турците не само, че са гласували, ами ти сам виждаш, че някой от тях даже и по 2-3-4 пъти са гласували... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Пък и не мисля, че някой ще отиде в 9 часа. Хем е рано, пък и повечето хора са на работа през това време. Наистина тоя човек не мисли за това, като че ли целия народ ще си вземе отпуска, за да му ходи на протеста. <{POST_SNAPBACK}> Луд умора няма! Сигурно ще е пълно... Терористи са, защото:1. Не дават да се говори на Български в Родопите 2. Не дават работа, ако не си от ДПС или не говориш турски! 3. Техните бащи са взриявавали бомби из България по времето на Живков! Затова! Не заради гласът на Волен, а заради истината! <{POST_SNAPBACK}> 1. Родопите са доста големи. Ако говориш за оная част на Родопите, която попада в Гърция - е вярно. По граничните райони и в райнона Кърджали също има хора, които не говорят добре български. Но нека насоча вниманието ти към нещо по интересно, поне за мен. Предполагам си чувал за българите от Западните покрайнини и т.нар. Бесарабски българи. И щтото в Сърбия е пълно с Воленовци, които ги тъпчат! И ти какво ще кажеш по този въпрос - да влезем във война със Сърбия ли? Едно нещо отличаваше България от останалите държави на Балканите - толерантвостта. Но на Балканите всичко хубаво рано или късно си отива... 2. Ти да не би да отглеждаш тютюн и "турската" мафия да не ти дава работа! Вярно съществува такъв проблем и ние не бива да си затваряме очите за него, но все пак той не засяга цялото общество. Да не би пак заради ДПС да няма работа за учителите, примерно 3. А да си чувал за "възродителния процес". Предстяви си, че някой те накара да си смениш името от Драган Моминов на Сюлеиман Аксу (примерно). Да те видим тогава какво ще направиш! Разумният човек не разсъждава по начина "аз тогава тяхната мамичка", а още преди да направи няква глупост си казва "защо да го правя като нищо не печеля, а този или онзи страда". В Атака! Да спасим България. Дойде времето да покажем Българи ли сме, или Българоубийци! Патриоти ли сме или Предатели! <{POST_SNAPBACK}> Поне за едно сме сигурни. Утре е изключително важен ден за България. Защо? Защото ако утре България няма правителство, то страната става нестабилна политически от гледна точка на страните от ЕС. От там нататък повечето хора могат сами да съобразят последствията! С една дума - провал! И за този провал няма да са виновни турците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 notor1ous, за да съобрази всичко това, човек трябва да помисли. На Волен не му трябват мислещи - трябват му вярващи. Трябват му първосигнални. И си ги намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защото ако утре България няма правителство, то страната става нестабилна политически от гледна точка на страните от ЕС. <{POST_SNAPBACK}> Ako 6te e takova - po-dobre bez nego. Ne ni stiga BSP ami i bykano s turtzi. PS: Syjalqvam za 6ljokavitzata Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Аз съм първия човек който се съгласява с @Караман , че в Родопско се говори на турски.Причината е много проста.Това е района с най-много турци в България.Разбира се има села , в които не се говори на тоя факан език , ама тва са единични случаи. Аз събота се връщам от село(до варна се намира)и мога да ви кажа , че и там има бая турци, поне 50км от пътя виждах само хора с фесове и изсухлени гащи по пътя(пътувах с кола и минахме през някви села там).Както циганите се мислят за турци, ако ги съберем двете малцинства сигурно стават над 2 млн. А сега по темата: Аз лично подкрепям Волен Сидеров и идеята му , обаче няма да дойда на протестите в София,щото е свързано сразходи , работа и т.н., но ако беше в Пловдив щях да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 идеята за второ Косово е просто неприемлива щото тва ша доведе до връщане със най-малко 20 години назад то сега сме със горе долу 60 от развитите страни остава да изостанем повече и кво гепи третия свят те ся ни мислят за някви чернилки поради по тъмния цвят на повечето изселници от България еми кво то сме си надрубили тва ше сърбаме що 50% не гласуват и казват мен мие се тая еми кат ви е се тая такива шани управляват тва е :ph34r: и протести тва е след дъжд качулка те до ся неса се осетили камоли протеста шаги сабуди затова ша има предсрочни избори,шани отложат за една година от Европеиския и после пак ша изберат БСП и ша има ПРОМОЦИЯ тва е първи вариант втори е се осетят наще почнат безредици да се надъхват срещу турците стане скандала и аре гепи Косово продължението еми тва е от мен :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Сега гледах новините и питат лидерите на политическите сили и се оказа,че никой няма да подкрепи бсп и дпс.те сами ще гласуват за себе си явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ...в Родопско се говори на турски.Причината е много проста.Това е района с най-много турци в България.Разбира се има села , в които не се говори на тоя факан език , ама тва са единични случаи. <{POST_SNAPBACK}> В момента сам отговори на казаното от karaman. A именно, че: "1. Не дават да се говори на Български в Родопите" Не че не дават. Там просто са си турци. Защо да си говорят на Български, като и на турски могат да се разберат още по-добре. Погледни го и от другата страна. Аз ако бях например в която и да е друга страна със семейството си, ако някой от квартала говори на Български бих говорил с него на този език. Като се прибера в къщи, също с нашите ще говоря на Български. И ако примерно от предаването "Другата България" по БТВ ме дадат по телевизора и аз кажа че така правя (и разбира се задължително ще кажа че ще се върна, дори и да не си го мисля), всички ще си кажат "Ей, какъв патриот". Същата работа е и с турците в България, обаче за повечето Българи това им се струва лошо. Официалния език не е за да се говори задължително на него където и да е, а за да има един общ език на който всички да се разбират каквито и да са те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ...Там просто са си турци. Защо да си говорят на Български, като и на турски се могат да се разберат по-добре... <{POST_SNAPBACK}> Защото не сме в турция а в България, и защото както казах по горе малцинствата в България са сигурно над 2 млн.Да ходят в турция да си говорят турски.Какво означава 25% от населението на 1 държава да не говори официалния език.Но да не продължаваме тоя спор , зашото не се води само в тая тема и мисля че на хората им е втръснало вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Народа си ги е избрал. Нямам вина, че турците в Бълтария са много. Какво можем да направим? Да ги изтрепем? <{POST_SNAPBACK}> Я се стегни.... къде ги тея турци?! Много ми е странно... Има бая турци, ама чак пък толкоз....?!?! Като гледах как вървят резултатите на гласувалите в българските градове, направо се чудех дали да се смея или да се стъжнявам.Мисля, че в Русе страшно много са гласували за ДПС - бе къде са тея турци там???? Не знам дали някой е забелязал, ама на изборите имаше страшно много рейсове с чужда регистрация... Идват турци, от Турция, целите рейсове са изпълнени и гласуват за ДПС - не само от едно място.Тези турци, разбира се имат българския паспорт. Абе не знам за кво дърпат турци, да прават правителство.Коалиция НДСВ и БСП можеха да направат прескокойно(ако Симеон и Станишев се бяха разбрали де).За какво им трябваше тристранна коалиция?? Някой да си е задавал този въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Кат не могат да говорят на Български да са махат от тука ... идеята за изтрепването ми допада (лично мнение) втори възродителен процес ... защо не... ...с тези темпове след няколко години кат се видим по улиците и ша има: Ашкосум арефим ефенди ... не стига че езика ни е пълен с турцизми а и все повече се пълни и скоро може ей така да почнем и ние да говорим на турски. За даскал най-търсеното ще е турска фиология а университета в Шумен ще стане най-елитния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 karaman, да ме прощаваш, ама тоя път се изложи. няма да коментирам дори. това ли е начина да оправим България? Да дадем на лудите да си разиграват коня?!? Мислех, че си от хората дето мислят и не вярват на вересия никому... Опроверга ме. Съжалявам. <{POST_SNAPBACK}> караман е прав, моето село е в Родопите и 70% от населението е турско и с всяка измината година се увеличава от българите са останали само баби и дядовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Има сериозни проблеми с малцинствата в България, но не Волен ще ги реши, така че със сигурност ще пропусна купона Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Този филм с рейсовете от чужбина с турци го допусна не кой да е, ами НДСВ!!! Атака още нищо не са направили освен купища митинги, така държава не се управлява...това си пролича още едно време при Фил Димитров...Митингова демокрация, както каза бай Тошко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 изтрепването ми допада (лично мнение) втори възродителен процес ... защо не... Добре де ще се организират ще почнат да ги трепят и какво?Да не мислиш че ще стоят и ще чакат те са толкова много че няма на каде повече и кат се присъединят и еврей и други ето ти гражданска война.Да се ограничават да ама да се избиват не!Помисли за подрастващите Българчета каква ще е гледката в очите им или пък за страха като излезнеш вън да не те гръмнат не съм съгласен съжелявам.Ако това стане ще се повтори историята за пореден път-Както преди много години когато смърта на 1 доведе до гражданска война(говоря за Юлий Цезър) не визирам само теба с това дет написах а всички дет имат налудничевата идея за избиване като единствена опция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.