Jump to content
BulForum.com

Цените на апартаментите в Пловдив и София.

dunata

Recommended Posts

Значи един приятел иска да си купува апартамент и ме пита, ама аз нищо не разбирам :D . Трбяват ми цените на апартаментите в Пловдив и Софиа. Между 60-80 кв.метра. Ако някой даде линк от където да сваля цените ... ще съм много благодарен.

На мен ми трябват не точните цени , а преблизителните. А пък и не искам да си купувам, иначе щях да пусна темата в bye/sell. Примерно - някакъв сайт , в който да има такава ценоразписка :huh:

Кажи на твоя приятел , че когато си купуваш от агенция , тая агенция си прибира един бая тлъст %, всъщност тая агенция взима предложенията на обикновени хора (за продажби на имоти)и тя само движи нещата.Винаги е по добре да се разбереш директно счовека , от който купуваш.

Иначе бях попаднал на една обява , че в Пловдив , централната зона , апртамент 80 квадрата е на цена 45000 евро.В София тряа да са малко по скъпи. :bgrin:

Аха, малко, само 2-3 пъти повече :) Зависи от района, от състоянието на жилището, дали е ново или старо строителство, дали е монолит или панелка, дали е голям или малък блок ( в малките са леко по-скъпи) и така нататък. Примерно в тракия апартаментите вървят между 15 и 35к евро, в зависимост от квадратурата и състоянието... А агенциите прибират 1-2 процента, в най-лошия случай 3. Най-лесно отиваш по агенциите и виждаш какво предлагат и за колко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...