dunata Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Значи един приятел иска да си купува апартамент и ме пита, ама аз нищо не разбирам . Трбяват ми цените на апартаментите в Пловдив и Софиа. Между 60-80 кв.метра. Ако някой даде линк от където да сваля цените ... ще съм много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Виж тук. Цената подлежи на коментар. Провери в агенциите там ще ти кажат точни цени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 На мен ми трябват не точните цени , а преблизителните. А пък и не искам да си купувам, иначе щях да пусна темата в bye/sell. Примерно - някакъв сайт , в който да има такава ценоразписка Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Кажи на твоя приятел , че когато си купуваш от агенция , тая агенция си прибира един бая тлъст %, всъщност тая агенция взима предложенията на обикновени хора (за продажби на имоти)и тя само движи нещата.Винаги е по добре да се разбереш директно счовека , от който купуваш. Иначе бях попаднал на една обява , че в Пловдив , централната зона , апртамент 80 квадрата е на цена 45000 евро.В София тряа да са малко по скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Аха, малко, само 2-3 пъти повече Зависи от района, от състоянието на жилището, дали е ново или старо строителство, дали е монолит или панелка, дали е голям или малък блок ( в малките са леко по-скъпи) и така нататък. Примерно в тракия апартаментите вървят между 15 и 35к евро, в зависимост от квадратурата и състоянието... А агенциите прибират 1-2 процента, в най-лошия случай 3. Най-лесно отиваш по агенциите и виждаш какво предлагат и за колко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 www.imot.bg <{POST_SNAPBACK}> Ех. Най-сетне един да разбере за какво говоря . Благодаря . Благодаря и на другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.